Ρε χάρη έβαλα σήμερα για πλάκα tinder Ουκρανία απο το απόγευμα.Σου βάζω μερικά απο τα δεκάδες mathces μεσα σε λίγες ώρες. Πως δεν γαμάς εκεί με κοροιδεύεις?Πως είναι δυνατον?..Στην Ελλάδα αντίστοιχα σε ένα μήνα με συνδρομη 3 matches σύνολο (ξαναλέω σε ενα μήνα) απο μπαζα.Και στην Ουκρανια σε λίγες ώρες βαρίεμαι καν να μετρησω ποσοα ειναι.Για αυτο σου ξαναλέω ζεις στον παράδεισο αν δεν γαμάς εκεί μην σκέφτεσαι ουτε για αστείο την Ελλάδα. Ψαξε να δεις τι δεν κανεις καλά!!
Συνημμένα
-
Screenshot 2018-07-31 at 22.56.11.png43 KB · Εμφανίσεις: 31 -
Screenshot 2018-07-31 at 22.56.03.png70,3 KB · Εμφανίσεις: 37 -
Screenshot 2018-07-31 at 22.55.50.png69,5 KB · Εμφανίσεις: 30 -
Screenshot 2018-07-31 at 22.55.42.png73,9 KB · Εμφανίσεις: 38 -
Screenshot 2018-07-31 at 22.55.34.png86,4 KB · Εμφανίσεις: 29
όσους ξενους εχω δει με κάτι χάλια γκόμενες είναι.
.Αλλα δεν της πολυγουσταρω γιατι θελουν να ερθουν να μεινουν μαζι μου! :'(
καιρο εχουμε να σας δουμε στο site ανησυχησαμε ολοι μηπως παθατε κανενα αλσχαιμερ 
γιατι ο καθενας εχει τα κρητηρια του).Αυτη οπως τη βλέπω είναι μιά απλή γκόμενα τίποτα το ιδιέταιρο.Μόσχα δυστηχως τα σαλόν ειναι πανάκρυβα και τιποτα το ιδιεταιρο μονο περιφεριακό παιζει καλα κομματια.Ρωσσία είναι ωραια να ζει κάποιος να έρχεται για να 

και ποτέ δεν γραφει υπερβολές και ανακριβειες, επειδη εσενα δεν σου αρεσει η κοπελα δεν σημαινει οτι δεν ειναι ομορφη (7-8αρι). το ιδιο ισχυει και για την κοπελα που ποσταρε πιο πανω στη φωτο αν εσενα δεν σου αρεσει και ψαχνεις κατι πολυ καλυτερο απο πλευρας εμφανισης δεν σημαινει ομως οτι η κοπελα δεν ειναι ομορφη εγω την χαρακτηριζω 7αρι. οπως και πολλοι αλλοι 7αρι θα την χαρακτηριζαν