quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.438
- Πόντοι
- 12.436
Μικρή βόλτα στο Φυλουργειο... Εεεεε εννοώ στην φυλής αλλά μπερδεύτηκα από τους Λαθρομετανάστες που ήταν πάρα πολλοί :S
Λίγο πριν την αλλαγή βάρδια στο φυλής 84 ισόγειο η Μπελλα. Πολύ κουρασμένη με καλό αλλά όχι φοβερό σώμα για μένα και σίγουρα όχι 3αρι βυζι.
Μετα την αλλαγή βαρδιας.
Διδυμου 7 η Αννα Ιλονα. Επειδή δεν την είχα δει ποτέ μου και είχα ακούσει ότι είναι υπεροπτης στο σαλοναρισμα μπήκα με απαξιοτικο ύφος στο σπίτι :S
.
Τσατσα η μελαχρινή χοντρή που ξέρει ποια είναι που κάθε στιγμή στην Μοντελοαλυσιδα
-Τσατσα: Γειά σας, καλώς ήρθατε
, ελάτε να δείτε την όμορφη κοπέλα μας 
-Γειαααααααααααα... :S
-Περίμενε να βγει η κούκλα μας που όλοι λατρεύουν
-Ναι ναι, οκ :S
Βγαίνει η κοπέλα που ενώ στην αρχή είχε σοβαρό βλέμμα είδε ότι και εγώ ήμουν σοβαρός, αμέσως μου χαμογελασε γλυκά και μου είπε ένα σιγανο, μπορώ να πω ντροπαλο γειά σου :S
Εγώ βράχος... , δεν έβγαζα συναίσθημα σαν παίχτης παγκόσμιας κλάσης στο πόκερ

Η κοπέλα μου έκανε 2 πήγαινε έλα στο μικρό σαλόνι και σε κάθε στροφή με κοιταζε λαγνα.
-Τσατσα: Ελάτε να περάσετε, είναι πολύ καλή
-Καλά, έλα γειά
και έφυγα με ένα ύφος ότι δεν ήταν πολύ καλή.
Τώρα θα μου πεις ότι "σιγά ρε μαλακα, λες και της έκανες τη μούρη κρέας και ότι από την στενοχωρια της δεν θα γαμηθει με άλλον". Θα συμφωνήσω, αφού οι αγαπουληδες - πυρφοροι είναι εκατομμύρια στην Αθήνα. Πάντως τα δωμάτια ήταν άδεια. Για την κοπέλα άκουσα ότι στο σαλόνι και στο δωμάτιο ειρωνεύεται πολύ και μάλιστα δεν γουστάρει να έχει μόνιμους πελάτες, αφού από την 3-4 φορά που θα παει κάποιος μαζί της αυτή θα είναι κομοδίνο.
Οπως ξαναλέω αυτά μου τα έχουν πει, δεν ξέρω τι παίζει στα αλήθεια.
Πάντως αν ισχύουν της δίνω respect
, γιατί η κοπέλα έχει πελάτες δίχως να κοροειδευει με το να πουλάει αγάπη, απλά οι μαλάκες είναι πάρα πολύ και αυτή πολύ όμορφη για να μην βρει καινούργιους.
Η κοπέλα πάντως έχει καλό σώμα, μαλλί ξανθό ή πλατινα (δεν τα πάω καλά με αυτά) και πρόσωπο όμορφο μεν, φουλ σοβατισμενο δε.
Για pse δεν έχω ακούσει ότι κάνει, για gfe μάλλον δύσκολο, οπότε καταλαβαίνω ότι είτε είναι τυπική είτε θέλει ο άλλος να καυλωσει μόνο με την εμφάνιση της.
Μπορεί να την πάρω στο μέλλον, αλλά δίχως να περιμένω πολλά.
Περισσότερα σε λίγο
Λίγο πριν την αλλαγή βάρδια στο φυλής 84 ισόγειο η Μπελλα. Πολύ κουρασμένη με καλό αλλά όχι φοβερό σώμα για μένα και σίγουρα όχι 3αρι βυζι.
Μετα την αλλαγή βαρδιας.
Διδυμου 7 η Αννα Ιλονα. Επειδή δεν την είχα δει ποτέ μου και είχα ακούσει ότι είναι υπεροπτης στο σαλοναρισμα μπήκα με απαξιοτικο ύφος στο σπίτι :S

Τσατσα η μελαχρινή χοντρή που ξέρει ποια είναι που κάθε στιγμή στην Μοντελοαλυσιδα

-Τσατσα: Γειά σας, καλώς ήρθατε

-Γειαααααααααααα... :S
-Περίμενε να βγει η κούκλα μας που όλοι λατρεύουν

-Ναι ναι, οκ :S
Βγαίνει η κοπέλα που ενώ στην αρχή είχε σοβαρό βλέμμα είδε ότι και εγώ ήμουν σοβαρός, αμέσως μου χαμογελασε γλυκά και μου είπε ένα σιγανο, μπορώ να πω ντροπαλο γειά σου :S
Εγώ βράχος... , δεν έβγαζα συναίσθημα σαν παίχτης παγκόσμιας κλάσης στο πόκερ

Η κοπέλα μου έκανε 2 πήγαινε έλα στο μικρό σαλόνι και σε κάθε στροφή με κοιταζε λαγνα.
-Τσατσα: Ελάτε να περάσετε, είναι πολύ καλή

-Καλά, έλα γειά
και έφυγα με ένα ύφος ότι δεν ήταν πολύ καλή.
Τώρα θα μου πεις ότι "σιγά ρε μαλακα, λες και της έκανες τη μούρη κρέας και ότι από την στενοχωρια της δεν θα γαμηθει με άλλον". Θα συμφωνήσω, αφού οι αγαπουληδες - πυρφοροι είναι εκατομμύρια στην Αθήνα. Πάντως τα δωμάτια ήταν άδεια. Για την κοπέλα άκουσα ότι στο σαλόνι και στο δωμάτιο ειρωνεύεται πολύ και μάλιστα δεν γουστάρει να έχει μόνιμους πελάτες, αφού από την 3-4 φορά που θα παει κάποιος μαζί της αυτή θα είναι κομοδίνο.
Οπως ξαναλέω αυτά μου τα έχουν πει, δεν ξέρω τι παίζει στα αλήθεια.
Πάντως αν ισχύουν της δίνω respect

Η κοπέλα πάντως έχει καλό σώμα, μαλλί ξανθό ή πλατινα (δεν τα πάω καλά με αυτά) και πρόσωπο όμορφο μεν, φουλ σοβατισμενο δε.
Για pse δεν έχω ακούσει ότι κάνει, για gfe μάλλον δύσκολο, οπότε καταλαβαίνω ότι είτε είναι τυπική είτε θέλει ο άλλος να καυλωσει μόνο με την εμφάνιση της.
Μπορεί να την πάρω στο μέλλον, αλλά δίχως να περιμένω πολλά.
Περισσότερα σε λίγο