Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (7 μέλη και 198 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Oχι και Ρωσιδα η Βαλερια ρε συ ΠΑΠΑ..
Θα πεσει το ταβανι του Κρεμλινου,να μας πλακωσει..

σλαβικης καταγωγης ειναι βαλερια αυτο ειναι αναμφισβιτητο, διοτι την μιλησα ρωσικα και απαντουσε μια χαρα στα ρωσικα διαλογο κανονικο για να τσεκαρω διοτι πολλες αυτοπαρουσιαζονται ρωσιδες και στο τελος δεν ειναι ρωσιδες  :dunno:.

τωρα αν ειναι βουλγαρα και το παιζει ρωσιδα τι να σου πω ρε φακιρη δεν ζητησα και διαβατηριο  :2funny:

γιατι πολλες βουλγαρες ξερουν ρωσικα λογο συγγενικης γλωσσας  :hi:

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.164
Πόντοι
63.029
σλαβικης καταγωγης ειναι βαλερια αυτο ειναι αναμφισβιτητο, διοτι την μιλησα ρωσικα και απαντουσε μια χαρα στα ρωσικα διαλογο κανονικο για να τσεκαρω διοτι πολλες αυτοπαρουσιαζονται ρωσιδες και στο τελος δεν ειναι ρωσιδες  :dunno:.

τωρα αν ειναι βουλγαρα και το παιζει ρωσιδα τι να σου πω ρε φακιρη δεν ζητησα και διαβατηριο  :2funny:

γιατι πολλες βουλγαρες ξερουν ρωσικα λογο συγγενικης γλωσσας  :hi:
Γυφτισα ειναι ..τωρα απο που,δεν ξερω..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Κοίτα , εγώ δεν ενθουσιάστηκα ίσως να φταίει που είχαν γράψει στις κριτικές ότι φιλούσε αλλα με μένα δεν το έκανε , ίσως έδινε μόνο στις αρχές και τα κόψε μετά , δεν ξέρω .. ήταν και η επικοινωνία λίγο δύσκολη λογικά τώρα  πιστεύω θα χει βελτιώσει κάπως τα ελληνικά. Και επειδή και η εμφάνιση δεν είναι το δυνατό σημείο της (θα μου πεις γούστα είναι αυτά) για αυτούς τους δύο λόγους δεν ξαναπήγα ίσως και τρεις αν βάλεις και την δυσκολία επικοινωνίας μέσα.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
642
Πόντοι
311
Πήγα να ποια είναι αυτή 50€ Julia και η τσάτσα μου λέει για να την δω πρέπει να περάσω μέσα lol στο τέλος βγήκε να την δω και φαίνεται γκαυλα αν και δεν βγήκε αρκετά και με χαμηλό φωτισμό δεν είδα αρκετά...

Έφαγα ένα δίωρο βόλτα και δεν κατέληξα σε τίποτα ... 

andrew7676

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ερωτηση,μιας και ειμαι καινουργιος στο αθλημα,εχω παει 4-5 φορες στα μπουρδελα,αλλα ποτε δεν αρνηθηκα κοπελα που ειδα,ποτε δεν ειπα δηλαδη οτι δε μου αρεσει καποια.Δεν ετυχε μεχρι στιγμης.Αν τυχει και καποια δεν μου αρεσει,ποιος ειναι ο πιο ευγενικος τροπος να αρνηθω?Να πω ξερω γω οτι θα κοιταξω και αλλου η ακουγεται καπως απαξιωτικο?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.626
Πόντοι
2.826
Ερωτηση,μιας και ειμαι καινουργιος στο αθλημα,εχω παει 4-5 φορες στα μπουρδελα,αλλα ποτε δεν αρνηθηκα κοπελα που ειδα,ποτε δεν ειπα δηλαδη οτι δε μου αρεσει καποια.Δεν ετυχε μεχρι στιγμης.Αν τυχει και καποια δεν μου αρεσει,ποιος ειναι ο πιο ευγενικος τροπος να αρνηθω?Να πω ξερω γω οτι θα κοιταξω και αλλου η ακουγεται καπως απαξιωτικο?
γιατί ρε φιλαράκι φοβάσαι μη χαλάσει ο αρραβώνας ή ο γάμος ....δεν μας πληρώνουν αυτές

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
642
Πόντοι
311

Την είδες ωραία άκουσες πρόγραμμα δεν σε βολεύει και φεύγεις λες θα περάσω αργότερα ευχαριστώ , μπορεί να σου ρίξει και καλύτερη τιμή κατά 5-10€ κιόλας

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Ειχα διαβάσει πριν λίγο καιρό (για κάποιο μπουρδέλο στην αθήνα αν θυμάμαι καλά) που κάποιον ήθελαν να τον βάλουν με το ζόρι στο δωμάτιο , και του είχαν απαντήσει οτι το καλύτερο που μπορεί να κάνει σε τέτοια περίπτωση είναι να πει οτι πάει στο αμάξι να πάρει τα λεφτά και επιστρέφει. :P

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.164
Πόντοι
63.029
Ειχα διαβάσει πριν λίγο καιρό (για κάποιο μπουρδέλο στην αθήνα αν θυμάμαι καλά) που κάποιον ήθελαν να τον βάλουν με το ζόρι στο δωμάτιο , και του είχαν απαντήσει οτι το καλύτερο που μπορεί να κάνει σε τέτοια περίπτωση είναι να πει οτι πάει στο αμάξι να πάρει τα λεφτά και επιστρέφει. :P
Κοιταξε,μπορεις και να περιμενεις να δεις τη κοπελα,
ακριβως διπλα στη πορτα...οποτε μολις βγει η κοπελα,
αρχιζεις και τρεχεις..που να σε προλαβει με τα τακουνια..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Εψαξα λίγο και το βρήκα το νήμα για το οποίο έλεγα πιο πρίν :P

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
642
Πόντοι
311

Η Περιμένεις να έρθει και κάποιος άλλος και μόλις την δεις τον παράτας και φεύγεις

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.133
Πόντοι
17.116
Μεσημεριαννη ολιγολεπτη τσαρκα με ελαφρυ ψιλοβροχο να πεφτει! :grin:

Πετρου Ερημιτη 2: Νεφελη. Ξανθια ελληνιδα μιλφ με καρρε μαλλακι κ πεσμενες βυζαρες! (:tits: ) Θα μπορουσα να την χαρακτηρισω κ ως η Κυρια της γειτονιας μας! :grin:
Πετρου Ερημιτη 2Α: Νατασσα. Φοβερο τσουβαλακι στο σαλοναρισμα! :kissass: Μεσα ομως ειναι για κλωτσιες! :s&m_1:
Las vegas: Λιλλυ ( :boobies:) - Ντονα ( :kissass:) - Βαλεντινα
Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου(Ασπρο): Σαρα.
Φοιτητρια απο την Πολωνια! Εχει ωραιο σωμα το μωρο...θα μπορουσα να πω πως Μιρελλιζει εντονα! :grin:
Νικ.28: Σονια. Γυφτορουμανακι μελαμψο! :-*
Τριδυμα... Νο1: Νικη.( :tits:) -Νο2: Γκαμπριελλα. Επεστρεψε στο παλιο της μπουρδελακι το μωρο! :grin:
-Νο3: Κλαουντια. :grin:
Φριξου 13: Τανια. Σκουπιζε η γιαγιακα τον διαδρομο κ τα βυζια ακουμπουσαν το πατωμα!
Φριξου 13Β: Βικτωρια. Ενα στανταρακι που εχω να το φαω χρονια! :grin:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon: Τα Ιταλικα μωρα στην πιατσα πιο ενδιαφερον εχουν! :tooth: :tooth: :tooth:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.626
Πόντοι
2.826
Πρόεδρα εχω να εκδράμω καιρό....Ντόνα who???

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.133
Πόντοι
17.116

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
642
Πόντοι
311
Στο sex the city τέταρτη στο γνωστό site την βραδινή βάρδια έχει 2 κοπέλες?? Παίζει να πάρεις και τις δύο

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.546
Πόντοι
216

Πετρου Ερημιτη 2: Νεφελη. Ξανθια ελληνιδα μιλφ με καρρε μαλλακι κ πεσμενες βυζαρες! (:tits: ) Θα μπορουσα να την χαρακτηρισω κ ως η Κυρια της γειτονιας μας! :grin:
Πετρου Ερημιτη 2Α: Νατασσα. Φοβερο τσουβαλακι στο σαλοναρισμα! :kissass: Μεσα ομως ειναι για κλωτσιες! :s&m_1:
Φοιτητρια απο την Πολωνια! Εχει ωραιο σωμα το μωρο...θα μπορουσα να πω πως Μιρελλιζει εντονα! :grin:
Τριδυμα... Νο1: Νικη.( :tits:) -Νο2: Γκαμπριελλα. Επεστρεψε στο παλιο της μπουρδελακι το μωρο! :grin:
Φριξου 13: Τανια. Σκουπιζε η γιαγιακα τον διαδρομο κ τα βυζια ακουμπουσαν το πατωμα!

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon: Τα Ιταλικα μωρα στην πιατσα πιο ενδιαφερον εχουν! :tooth: :tooth: :tooth:
Προεδρε εκεί  που γραφεις οτι Μιρελιζει διαβαζοντας γρήγορα κατάλαβα οτι μυριζει.

Stavriadis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0

Πρόεδρε σε ευχαριστούμε!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Στο sex the city τέταρτη στο γνωστό site την βραδινή βάρδια έχει 2 κοπέλες?? Παίζει να πάρεις και τις δύο
Τώρα που μπήκα στο σάιτ όντως έχει δύο και μάλιστα και για τις επόμενες μέρες μέχρι Κυριακή , τώρα το αν μπορείς και τις δύο μαζί δεν ξέρω μάλλον πρέπει να ρωτήσει κάποιος από κοντά.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Αυτή η Μελίνα στο Πέτρου Ερημίτη 2 τι φάση; Είναι συγκεκριμένες μέρες; Πηγα τις προάλλες και ήτανε μια Αναμπελα ή κάπως έτσι είπε η τσα2 στο δωμάτιο,δεν την είδα.Και είπε ότι όλοι οι λένε τα καλυτερα γι αυτήν κλπ.Για να μην έχει γίνει ούτε μια αναφορά εδώ,μάλλον μπούρδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom