καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.947
- Πόντοι
- 736
Ληξίαρχος......
Δεν ήταν με Κ. Βόγα;;; Λάθος θυμάμαι το όνομα του δρόμου;;;Πω πω τι μου θυμίσατε. Στην Σπετσών ήταν στην οικοδομή που σημαδεύω με κόκκινο. Πρέπει να ήταν κατά τα τέλη της δεκαετίας του '90 ! Δεν θυμάμαι ποιός μου έκανε το κονέ !
Ο Λαζαρος... Τι ωραιες εποχες...Να θυμήσω τοτε και γω τον 7ο όροφο στη Μακενζυ Κινγκ που έφερνε κατά καιρούς απίστευτες λαδοκόρες!
Καλη σου μερα Αζα.Να πάρεις και τον Μπουξο για βοηθόΚαλημέρα, 3μιση ώρες έχει που έπιασα δουλειά![]()
Έχεις δίκιο ότι ξέχασα κάποια, αλλά πλέον έχουν περάσει και κάποια χρόνια.ξεχασες τα 2 ρεσορτ της ελενας ενα καλιδοπουλου με ολγας
κ το αλλο πλατεια δημοκρατιας κ τα αλλα 2 της ευας angel spa
ενα στο πανοραμα στη μεζονετα κ το αλλο σμυρνης καλαμαρια
αλλα δεν ειπες το πιο βασικο
οτι τοτε διναμε 100 + 20ακαπ πιπα συνολο 120 κ στη μακενζυ +50 κωλαρακι
παρα πολλα τα λεφτα ισως γιαυτο κ ειχε μπολικο πραμα τωρα μπορει να μη τους συμφερει τελευταια στο εντελβαις θυμαμαι εφερνε κατι ρωσακια απο γραφειο η ευα μουρλια
σωραιος φιλε ! εεεε τωρα μαριαννα σχεδον μονοδρομος πια!Και μια και το φερε η κουβέντα στα παλιά... Κάθομαι και αναπολώ κάποιες φορές, πριν από 10 χρόνια, πόσο διαφορετική ήταν η κατάσταση στην πόλη μας. Πηγαίναμε Βασίλη - Κωλλέτη, κι αν δεν μας άρεσαν οι κοπέλες εκεί πηγαίναμε στην Αλεξάνδρα στην Αγίων Πάντων, κι αν δεν μας άρεσε κι εκεί, στην Σοφία στην Τσιμισκή (που πριν ήταν στην Β.Γεωργίου - Ευζώνων, μόνο παίξιμο αλλά για τους καλούς πελάτες έκαναν "εξαιρέσεις"), η στον Νικόλα (Body Free), ή στον Στράτο (τότε ήταν σε ένα στενάκι απέναντι από την είσοδο του Θεαγένειου και έφερνε φοβερά κομμάτια από Μολδαβία και Ουγγαρία), ή Λάζαρο (Μ. Κινγκ), ή Βασίλη - Νέα Εγνατία (απέναντι σχεδόν από τον Νικόλα), ή Εύα - Έντελβάϊς (που είχε πάντα τις ωραιότερες Ελληνίδες), ή στο Άβις (Β. Όλγας έναντι Πεζό), ή Μάκης/Στράτος- Αντιστρές (Βούλγαρη), ή Άγγελο (Ίωνος Δραγούμη), ή Μαριάννα, ή Εβίτα (τότε στην θρυλική Καλλαβρύτων 24)...
Τώρα ;;;;;;
εισαι τιτανας αδερφε ναι αυτο!!! χαχα!!!!!!!Λασκαράτου με Κ. Βόγα, στο ρετιρέ. Είχε και φοβερή θέα από το μπαλκόνι (τι θυμήθηκα ο πούστης...)
κι ολες ηταν με ασπρες ποδιες νοσοκομειακες !!Ο Λαζαρος... Τι ωραιες εποχες...
οι τιμες εκει τσουχτερες πολυ απλα τοτε δε μας πειραζε ενω τωρα εχει αλλαξει και το οικονομικο σκηνικο πια !!κι ολες ηταν με ασπρες ποδιες νοσοκομειακες !!
το γουσταρα πολυ αυτο το μαγαζι αδερφε το ξερεις αλλωστε γραφαμε ολοκληρες παραγραφους για μαγκυ οταν ειχε κλεσει οριστικα. θυμηθηκα κι ενα αλλο παρακμιακο που εχω ξανααναφερει βεβαια μοναστηριου 220 στο στενο με το κουδουνι μαρια που κατα καιρους εφερνε κατι διαμαντακια.Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τη Μάγκυ στο παλιότερο μαγαζί, στην Εγνατία, που πήγαινες να πάρεις πρόγραμμα ή να δεις απλά το χώρο και σε υποδεχόταν σα να ήσουν βασιλιάς. Οι κοπέλες έκαναν κυριολεκτικά πασαρέλα μπροστά σου, σου χαμογελούσαν, σου έδιναν το χέρι και έλεγαν "γεια σου, εγώ είμαι η τάδε", έκαναν στροφή και έμπαιναν στο κουζινάκι πάλι. Ποια να πρωτοθυμηθώ? Την πρώτη μου εμπειρία στο εν λόγω μαγαζί, την Κάτια που με έβγαλε νοκ-άουτ ή τα υπόλοιπα αστέρια Συλβί, Γιώτα, Λίνα, Δέσποινα, Μαργαρίτα, Αθηνά, Χριστίνα, Νικολέτα κλπ.
Αν δε γούσταρες εκείνη τη στιγμή να πάρεις πρόγραμμα δε σε πετούσε έξω με τις κλωτσιές όπως κάποιοι άλλοι αντιεπαγγελματίες του χώρου, αντίθετα, σου έλεγε "όποτε θέλεις έλα αγόρι μου". Κορυφαία Μάγκυ. Τη γουστάρω πολύ. Να είναι καλά σε ό,τι κάνει.
Δεν την συμπεριέλαβα στην ανάρτησή μου, αφενός μεν γιατί είναι πιο σύγχρονη από τα άλλα μαγαζιά που ανέφερα, αφετέρου δε γιατί ήταν στο μαγαζί της Σοφίας (αρχικά Β.Γεωργίου - Ευζώνων και μετά Τσιμισκή απέναντι από το Αμερικανικό Προξενείο), που το συμπεριέλαβα. Η Σοφία άλλωστε ήταν το 1ο φραπεδάδικο , χρονολογικά, στην Θεσσαλονίκη.Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τη Μάγκυ στο παλιότερο μαγαζί, στην Εγνατία, που πήγαινες να πάρεις πρόγραμμα ή να δεις απλά το χώρο και σε υποδεχόταν σα να ήσουν βασιλιάς. Οι κοπέλες έκαναν κυριολεκτικά πασαρέλα μπροστά σου, σου χαμογελούσαν, σου έδιναν το χέρι και έλεγαν "γεια σου, εγώ είμαι η τάδε", έκαναν στροφή και έμπαιναν στο κουζινάκι πάλι. Ποια να πρωτοθυμηθώ? Την πρώτη μου εμπειρία στο εν λόγω μαγαζί, την Κάτια που με έβγαλε νοκ-άουτ ή τα υπόλοιπα αστέρια Συλβί, Γιώτα, Λίνα, Δέσποινα, Μαργαρίτα, Αθηνά, Χριστίνα, Νικολέτα κλπ.
Αν δε γούσταρες εκείνη τη στιγμή να πάρεις πρόγραμμα δε σε πετούσε έξω με τις κλωτσιές όπως κάποιοι άλλοι αντιεπαγγελματίες του χώρου, αντίθετα, σου έλεγε "όποτε θέλεις έλα αγόρι μου". Κορυφαία Μάγκυ. Τη γουστάρω πολύ. Να είναι καλά σε ό,τι κάνει.
Ξεχασες και την Μαρια στα Λαδαδικα,που ηταν μαζι με τον Θεοδωρο στην Ανθεων και μετα μονη της στην Θ.Σοφουλη.εκει θυμαμε εκανα φουλ με μια Ελληνιδα τραγουδιστρια και οταν πηγα για μπανιο,μπερδεψα τις πορτες και βρεθηκα με την πετσετα σε αλλο δωματιο που εκανε τα νυχια η Μαρια σε μια πελατησα τις...Και μια και το φερε η κουβέντα στα παλιά... Κάθομαι και αναπολώ κάποιες φορές, πριν από 10 χρόνια, πόσο διαφορετική ήταν η κατάσταση στην πόλη μας. Πηγαίναμε Βασίλη - Κωλλέτη, κι αν δεν μας άρεσαν οι κοπέλες εκεί πηγαίναμε στην Αλεξάνδρα στην Αγίων Πάντων, κι αν δεν μας άρεσε κι εκεί, στην Σοφία στην Τσιμισκή (που πριν ήταν στην Β.Γεωργίου - Ευζώνων, μόνο παίξιμο αλλά για τους καλούς πελάτες έκαναν "εξαιρέσεις"), η στον Νικόλα (Body Free), ή στον Στράτο (τότε ήταν σε ένα στενάκι απέναντι από την είσοδο του Θεαγένειου και έφερνε φοβερά κομμάτια από Μολδαβία και Ουγγαρία), ή Λάζαρο (Μ. Κινγκ), ή Βασίλη - Νέα Εγνατία (απέναντι σχεδόν από τον Νικόλα), ή Εύα - Έντελβάϊς (που είχε πάντα τις ωραιότερες Ελληνίδες), ή στο Άβις (Β. Όλγας έναντι Πεζό), ή Μάκης/Στράτος- Αντιστρές (Βούλγαρη), ή Άγγελο (Ίωνος Δραγούμη), ή Μαριάννα, ή Εβίτα (τότε στην θρυλική Καλλαβρύτων 24)...
Τώρα ;;;;;;

Σοφια,Νατασα,Εμμυ,Μαρια,Ελσα....Δεν την συμπεριέλαβα στην ανάρτησή μου, αφενός μεν γιατί είναι πιο σύγχρονη από τα άλλα μαγαζιά που ανέφερα, αφετέρου δε γιατί ήταν στο μαγαζί της Σοφίας (αρχικά Β.Γεωργίου - Ευζώνων και μετά Τσιμισκή απέναντι από το Αμερικανικό Προξενείο), που το συμπεριέλαβα. Η Σοφία άλλωστε ήταν το 1ο φραπεδάδικο , χρονολογικά, στην Θεσσαλονίκη.

Ματίνα (Τσέχα), Λόλα (Αλβανίδα, με 4αρι φυσικό στήθος), Έλλη, Λουϊζα (Βραζιλιάνα, φάτσα άστα να πάνε αλλά φοβερό κορμί και πολύ καλή στο σεξ), Έμι (πολύ καλές πίπες), κα...Σοφια,Νατασα,Εμμυ,Μαρια,Ελσα....![]()
![]()
![]()