Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ολα τα λεφτα τυπε ο bbw με την χοντρη αννουλα και τον ταξιτζηκαι ο bbw lover μπει και να κανει τραμπουκα![]()
![]()
![]()
ότι να ναι
σας πληρώνει κάποιος απλά για να γράφετε ασυναρτησίες;
δειχνεις να έχεις αλλάξει, αλλά βαθια μεσα σου εισαι ο ιδιος....η βασικη σου ποιοτητα παραμενει ιδια, ανεπαφη...ότι να ναι
σας πληρώνει κάποιος απλά για να γράφετε ασυναρτησίες;

Άσχημα ένιωσα τη δεκαετία του 90 όταν είχαν γεμίσει τα μπουρδέλα με νεαρά κορίτσια
από το ανατολικό μπλοκ και τα έβλεπα να κλαίνε να υποφέρουν και να πονάνε και να
είναι αναγκασμένα να συνεχίζουν να δουλεύουν, τώρα που το σκέφτομαι αυτά τα γαμήσια τότε ήταν κάτι σαν βιασμός.
βρισίδι σε ανάπηρους βλέπω.
κατέθεσε ψυχούλα ο εντούρο σήμερα.
![]()
![]()

τυπε ντοπασαντρα ο μπαρνταμου που μπαινει στο σαη μια ωρα την εβδομαδα,που ειναι;:S :S :S
πρεπει να πηγε μπαρακια γιατι εχει ζωη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ο χοντρος θελει να γυρισει ο ντιγκ για να διαβαζει τις ενημερωσεις και να παιζει το πουλακι του. Τετοιο ναυαγιο.δειχνεις να έχεις αλλάξει, αλλά βαθια μεσα σου εισαι ο ιδιος....η βασικη σου ποιοτητα παραμενει ιδια, ανεπαφη...
δυσκολα αλλαζουν αυτα
κι οπως λεει ο μεσιε πασχαλης, να είσαι ο εαυτος σου, δηλαδη ενοχος...
λεει επισης κατι για ενα συνδρομο του κλωνου....
οι τελευταιες δυο γραμμες ειναι γραμμενες για το ολον
στις ενημερωσεις κατ εμε ηταν απ τους καλυτερους.....τωρα κατα ποσο ανυστεροβουλο ηταν αυτο ή αν υπηρχε κατι το επιληψιμο απο πισω δεν μπορω να ξερω....Ο χοντρος θελει να γυρισει ο ντιγκ για να διαβαζει τις ενημερωσεις και να παιζει το πουλακι του. Τετοιο ναυαγιο.
Οι ιδιες και οι ιδιες ειναι ρε βοιδι, εχει νεκρωσει η πιατσα, τι ενημερωση θες να γινεται; Βοιδακλα!
Η πολυ φιλοσοφια βλαπτει.στις ενημερωσεις κατ με ηταν απ τους καλυτερους.....τωρα κατα ποσο ανυστεροβουλο ηταν αυτο ή αν υπηρχε κατι το επιληψιμο απο πισω δεν μπορω να ξερω....
ηταν ομως ανισόρροπος....ο αγιος σε ενα ποστ του το προσεγγισε λειαν ευστοχως το ζητημα...αμα το βρω θα το παραθεσω.....εχουμε και ζωουλα να τρεξουμε παιδια....ή μηπως μας τρεχει αυτη; να φτιαχνει βιολες και βιολια που να κρατανε χρονια οπως λεει ο θανασαρος
τροφη για τους σκωλικες "παιδια"...
νορντεν τουλαχιστον εχω κοψει τη μαλακια.....(ενταξει για να ειμαι ειλικρινης μου τονε παιζουν αλλες....α ρε στεφανια με τα μαγικα σου χερακια!)Η πολυ φιλοσοφια βλαπτει.
Το μελι προδωσε.
τι λες μωρε,![]()
Εχει χεσει ολη την Ελβετια ο χοντρος.
Τυπε παντρεψου. Δεν ειναι για σενα πια το σαιτ.
Τυπε παντρεψου. Δεν ειναι για σενα πια το σαιτ.σκεψη μου... σα τα ζαρια σκορπισμενη...
ημουν προσβλητικος για τα παιδια, δε θα πρεπε....παρασύρεσαι εδω μεσα πολυ ευκολα, σα τη δυνη σε τραβαει....με συγχωρείτε...