Επισκέπτης
ακόμα ελπίζεις;Η Εστέλ με τα μαστάρια που ήταν κάποτε Φωκαίας 27 δεν έχει γυρίσει ε;
ακόμα ελπίζεις;Η Εστέλ με τα μαστάρια που ήταν κάποτε Φωκαίας 27 δεν έχει γυρίσει ε;
Γιατί όχι...ακόμα ελπίζεις;
Μάλιστα η Τζένη.Την άλλη την Χριστίνα την έχεις πάρει;
αυτη ειναι η κριτική μου για την Τζένη
κάτι που θα ήθελα να επισημάνω και να το συζητησουμε οποιος θέλει ειναι οτι οπως και ο Crespo7 στο θρεντ του Αγκυρας 12 (ειναι αδερφά μαγαζακια) ειχε ανεβάσει κριτική για την τζενη και τοτε και αυτος ειχε ισχυριστει οτι δεν ειχε καλή αισθηση οταν μπηκε.
Μονο ο προφέσορ ανεφερε καλη αισθηση κατα τη διάρκεια του σέξ. Ειναι πολύ καλη μέσα αλλα νομιζω οτι το παρακάνει με την κρέμα τωρα τελευταια ;;;![]()
Μάλιστα η Τζένη.Την άλλη την Χριστίνα την έχεις πάρει;
Οχι. Την ειδα σήμερα ωραια ειναι εμφανισιακα αλλα δεν εχει μεγάλο βυζι. Απο την Τζενη ειναι πιο ωραια. Αλλα μέσα στο δωμάτιο εχω ακουσει διφορουμενα σχολια επισης δεν μ αρεσε αυτο που διάβασα "έπιανε το προφυλακτικο καθολη τη διάρκεια του σέξ" εντάξει πολυ άγχος τυπισα χαλαρωσε λιγο
Τελευταία φορά που πήρα την Τζένη είχε τιγκάρει το μουνί της στην κρέμα και ήταν σαν να γαμάς γαλακτομπούρεκο. Για να μην φύγω άχυστος αναγκάστηκα να πάρω στο καπάκι και την Χριστίνα η οποία τιγκάρει επίσης στην κρέμα αλλά επειδή είναι στενή γαμάς ικανοποιητικά. Με κέρασε και ένα μουνοκλανίδι η μικρή, ακόμα το σκέφτομαι και γελάω
Πράγματι και εγώ την συμπαθώ την κοπέλα, είναι ευχάριστη και το τσιμπούκι της είναι εξαιρετικό, αλλά άμα αερογαμάς τι να λέει; Βέβαια τα πάντα είναι υποκειμενικά. Για κάποιον ψωλαρά μπορεί να είναι ωραία η αίσθηση... Πάντως ο professoras είναι ωραίος ενημερωτής και πολλές φορές η γνώμη του συμπέφτει με την δική μου και γι'αυτό τον εμπιστεύομαι και εγώ. Κάποια στιγμή θα σου στείλω pm για κανά καλό κομμάτι σε μασατζίδικο. Τόσο καιρό και είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσεια εντάξει τοτε. Καλα το κατάλαβα οταν πηγα να μπώ μεσα της. Για να ειμαι ειλικρινης δεν ευχαριστήθηκα γαμησι και φυσικά αυτο το έγραψα - επεσημανα στην κριτική γιατι θέλω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται για τους υπολοιπους ξαναλέω η κοπελιτσα εχει πολυ καλη συμπεριφορά μέσα και φοβερή πιπα αλλα η αισθηση δεν ειναι οκ. Για αυτο και το 8 στη διάθεση που ισως ειναι και πολύ το 7 ισως ειναι πιο αντιπροσωπευτικό αλλα τωρα πάει την ανέβασα την κριτική.
Πράγματι και εγώ την συμπαθώ την κοπέλα, είναι ευχάριστη και το τσιμπούκι της είναι εξαιρετικό, αλλά άμα αερογαμάς τι να λέει; Βέβαια τα πάντα είναι υποκειμενικά. Για κάποιον ψωλαρά μπορεί να είναι ωραία η αίσθηση... Πάντως ο professoras είναι ωραίος ενημερωτής και πολλές φορές η γνώμη του συμπέφτει με την δική μου και γι'αυτό τον εμπιστεύομαι και εγώ. Κάποια στιγμή θα σου στείλω pm για κανά καλό κομμάτι σε μασατζίδικο. Τόσο καιρό και είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει
Καλώς όρισες κύριε spor48.Καλημέρα σε ολους. Είμαι καινουργιο μέλος και αποφάσισα να έρθω στην παρέα σας, ύστερα από λίγο καιρό που σας διαβάζω.
Καλημέρα σε ολους. Είμαι καινουργιο μέλος και αποφάσισα να έρθω στην παρέα σας, ύστερα από λίγο καιρό που σας διαβάζω.
Εδω ειμαι δασκαλε, Spectro οχι Crespοαυτη ειναι η κριτική μου για την Τζένη
κάτι που θα ήθελα να επισημάνω και να το συζητησουμε οποιος θέλει ειναι οτι οπως και ο Crespo7 στο θρεντ του Αγκυρας 12 (ειναι αδερφά μαγαζακια) ειχε ανεβάσει κριτική για την τζενη και τοτε και αυτος ειχε ισχυριστει οτι δεν ειχε καλή αισθηση οταν μπηκε.
Μονο ο προφέσορ ανεφερε καλη αισθηση κατα τη διάρκεια του σέξ. Ειναι πολύ καλη μέσα αλλα νομιζω οτι το παρακάνει με την κρέμα τωρα τελευταια ;;;![]()
τι εγινε ρε παιδια, την θυμαστε δαυτη εδω? ?
απο της κατουρημενες πιατσες και μεσα στης βελονες μεταξουργειου πλεον στα μεγαλα σαλονια?
απο τον πεζοδρομο της ιασωνος που μολις περνας σου θυμηζει αλλες εποχες
ειναι λιγο σκατοφατσα,αλλα ο κωλος της ειναι απο τον γαλαξια whirlpool ( ποιο μακρια απο ανδρομεδα)
Εδω ειμαι δασκαλε, Spectro οχι Crespο
Ο Ελ Προφεσσορ τα ειχε πει κ εκεινος ωραια αλλα δεν ξερω ισως απο Τοτε να μπηκε Πολυς κοσμακης στη Τζενη ενω κι σε εμενα ειχε βαλει τζελ. Εγραψα κ εγω Παντως τα θετικα της κοπελας, ειναι πολυ Καλο κ τιμιο τυπακι με πολυ καλο κλαρίνο
Επομενο χτυπημα στο 20αρικο εχω βαλει την νεα Μπελλα κι ας ειναι πιτσιρικα μ'αρεσει το κορμι-κωλος αλλα δεν μπαινω Ποτε σε κοπελα με φουλ δωματια γιατι είτε θα σε ξεπετάξει κ θα βιάζεται είτε θα ειναι κουρασμένη οποτε δεν ρισκαρω. Ερχεται κριτικη κ για Αλεξανδρα απο Χωματιανου