Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.764
- Πόντοι
- 3.556
απ οτι ξερω στην εβιτα 50 παει το φουλναι,φίλε τραβαω και εγω μια μαλακία και γλύτωσα το 50αρι!
ρωτησες για φουλ η για πιπα κ σε ειπαν οχι??
απ οτι ξερω στην εβιτα 50 παει το φουλναι,φίλε τραβαω και εγω μια μαλακία και γλύτωσα το 50αρι!
απ οτι ξερω στην εβιτα 50 παει το φουλ
ρωτησες για φουλ η για πιπα κ σε ειπαν οχι??
καπου αλλου πηγες δεν εξηγειται αλλιωςμας δουλεύεις ρε φίλε?50 η μαλακία και 60 να βγάλει και τα ρούχα!
καπου αλλου πηγες δεν εξηγειται αλλιως
Φίλε , κάτι δεν μας λες καλά. Στην Εβίτα πηγαίνω πάνω από 10-12 χρόνια, και ακόμη και την πρώτη φορά που πήγα , που δεν με ήξερε - ούτε είχα πάει συστημένος, είχα κάνει φουλ πρόγραμμα.πήγα φίλε,50 ευρώ να στον παίξουν μαλακία!τα κοριτσια οκ!
Δύσκολο να έγινε στην Εβίτα γιατί από το ξέρω από προσωπική εμπειρία έχει..ναι,φίλε τραβαω και εγω μια μαλακία και γλύτωσα το 50αρι!

,Αντε να ενημερωσουμε και λιγο το θρεντ.....
Περασμα απο Ζετα Αγαπη τις προαλλες παρουσες και οι 2 καθως και η κυρια που εχει το διαμερισμα. Ο Χωρος πεντακαθαρος και πολυ καλος και τακτοποιημενος, τα κοριτσια και τα 2 παροντα περασμα με Αγαπη μιας και Ζετα εχω ξαναδοκιμασει. Ντουζακι μασαζακι πθιπα και σεξ σε οποια σταση ηθελα γενικα πολυ προθυμη και δεκτικη η κοπελα τελειωμα στο στομα και βυζια γιατι δεν προλαβαινε.... Γενικα θα ηθελα λιγο μεγαλυτερο βυζακι γιατι το σουτιεν με ξεγελασε. Μου ειπε οτι κατα περιοδους ερχονται και διαφορες αλλες ΣΙΤΥ ΤΟΥΡ αλλα ειναι αν θα την πετυχεις και τι θα πετυχεις...Α κοστος στα 60Ε και 80Ε αν θελεις και δευτερο γυρο. Γενικα πολυ καλο και τιμιο εμενα με καλυψε πληρως.
Δύσκολο να έγινε στην Εβίτα γιατί από το ξέρω από προσωπική εμπειρία έχει..![]()
![]()
![]()
Σεβαστή η γνώμη σου...Εβίτα,no! με 50 ευρω γαμάω μια στον μύλο και μια στην γιαννιτσών!ΑΠΑΤΗΗΗΗΗ!ΑLERT
θυμάσαι ονόματά από τις φάλαινες πού είδες??ΕΠΊΣΗς ΠΉΓΑ dames και μου παρουσιάσανε 2 φάλαινες που ήθελαν και 80 για φούλ!χάλια μαύρααααα!
θυμάσαι ονόματά από τις φάλαινες πού είδες??
παπαριες λες κ για την εβίτα κ για τις φάλαινες κ δε ξέρω το λόγο πού τις λεςΓια δεν πάνε να δείς?και αν δεν σκιαχτείς τοτε πές μου!
παπαριες λες κ για την εβίτα κ για τις φάλαινες κ δε ξέρω το λόγο πού τις λες
Για δεν πάνε να δείς?και αν δεν σκιαχτείς τοτε πές μου!
Με βάση τα (μη)λεγόμενά σου , δυο πράγματα μπορώ να σκεφτώ.Για δεν πάνε να δείς?και αν δεν σκιαχτείς τοτε πές μου!
ανάθεμα αν ξέρεις πού πέφτει η εβίτα κ αν έχεις πάει πότε φιλαράκο αλλά δε ξέρω τι κόμπλεξ πας να βγάλεις κ από πού παίρνεις τα ληγμένα εκτός αν είσαι κανένας νταβας κ πας να πασάρεις καμία από τη πιάτσαΕβίτα απάτη!,DAMES φάλαινες και τσατσά κωλόγρια κουτοπόνηρη,τι δεν κατάλαβες?καλύτερα ψώνισε απο γιαννιτσών και θα σου μείνουν και λεφτά για σουβλάκια τύπε!
Νταβάς δεν είσαι. Άσχετος είσαι.φίλε δε
δεν ειμαι νταβάς αλλα μυρίζομαι τις φόλες-μασάζ,μακαρι να τις δώσω στεγνα στους μπάτσους και να τα κλείσουνε τα φολάδικα,ξερεις σημερα πως βγαίνουν 50 ευρώ?
ανάθεμα αν ξέρεις πού πέφτει η εβίτα κ αν έχεις πάει πότε φιλαράκο αλλά δε ξέρω τι κόμπλεξ πας να βγάλεις κ από πού παίρνεις τα ληγμένα εκτός αν είσαι κανένας νταβας κ πας να πασάρεις καμία από τη πιάτσα
Νταβάς δεν είσαι. Άσχετος είσαι.
καμένος μου ακούγεσαι ποια φολα στον έπαιξεπατε δώστε τις παλιοφολες τα 60αρια να σας τον παιξουν και να λενε μη και μη,βρε ουστ αο εδω οι παλιοκοπριες!