negreponte
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2014
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
γιατι?τι αλλο να κανεις δλδ?Αυτοι οι νεοι σκετοι κοκορακια..
Νομιζουν ανοιγεις ποδια,πηδας και ροχαλιζεις υστερα!!!!
γιατι?τι αλλο να κανεις δλδ?Αυτοι οι νεοι σκετοι κοκορακια..
Αμα υπαρχει συνδoιασμος , ειναι the best situation !!Ζουζούνα είσαι, αλλά άμα σου κάνει κανείς λίγο γουτσου-γουτσου και οχι κάτι hardcore, τι θα πεις μετα...![]()
Η ενα καλο κρασι .... ;)να φας κατι γλυκο ας πουμε???
Ζουζούνα είσαι, αλλά άμα σου κάνει κανείς λίγο γουτσου-γουτσου και οχι κάτι hardcore, τι θα πεις μετα...Ειμαι ζουζουνα τι να κανουμε![]()
![]()
![]()
αα!!!αμα αρχισουμε τα ματσου πιτσου θα μπλεξουμε σε αλλοες ατραπους και θα κουραστουμε πολυ!!!!Γουτσου γουτσου![]()
Αυτο θα το βρεις εσυ για τον εαυτο σου..να φας κατι γλυκο ας πουμε???
τελικα ολες εισαστε ιδιες ...![]()
![]()
α ρε σπυρο![]()
να φας κατι γλυκο ας πουμε???Διαφορετικους τροπους ηδονης..
Που ανακαλυπτεις σιγα σιγα δοκιμαζοντας νεα κολπα..
ρε Ελενα με ολες αυτες τις παπαριες ξεχαστηκα!!!τι θεομουνο εισαι !!!!!

Υπαρχουν παρα πολλα που μπορεις να κανεις σε ενα κρεβατι και μετα απο αυτο . Παρα πολλα !!!γιατι?τι αλλο να κανεις δλδ?
αααα!!!μηγν αρχισουμε τα πολιτικα τωρα!!!χαχαχαχααΑυτο θα το βρεις εσυ για τον εαυτο σου..
τι σου αρεσει..
Δεν ειναι κατασταση ΣΥΡΙΖΑ..Ολοι ενα τσουβαλι..
Ο καθενας εχει το δικο του ελιξηριο..
Οπως αυτα που ηθελες να κανεις τα μαλλια μου!!!Υπαρχουν παρα πολλα που μπορεις να κανεις σε ενα κρεβατι και μετα απο αυτο . Παρα πολλα !!!

και μαζι σου...ακομα πιο πολλα!!!!Υπαρχουν παρα πολλα που μπορεις να κανεις σε ενα κρεβατι και μετα απο αυτο . Παρα πολλα !!!
Μόνο the best, αλλά μετά βλέπω να ζητάω συνέχεια...Αμα υπαρχει συνδoιασμος , ειναι the best situation !!

Αχ και να ήμουν η πέτρα να καθόσουν απάνω κουκλάρα!!
Αυτοι οι νεοι σκετοι κοκορακια..
Εγω παντως δεν θεωρω το ανδρικο ειδος τοξικο . Ολοι μας ! Και οι ανδρες και οι γυναικες αποτελουμε δυο υπεροχα κομματια ενος συνολου που λεγεται ανθρωποτητα . Μενει να βρουμε τις ισοροπιες που προσταζουν οι εποχες και η <<εξελιξη>> , και να περασουμε καλα μεταξυ μας , μακρυα απο τις θεωριες των σπηλαιων ....Θα σε πληροφορήσω εγώ γιατί αμέσως μετά το σεξ ο άντρας ροχαλίζει ενώ η γυναίκα ονειροπολεί για κάποιο διάστημα. Άλλη μια προσαρμογή για τη διαιώνιση του είδους. Αν παραμονεύει κάποιος θηρευτής θα ορμήξει πάνω στο αρσενικό που κοιμάται, δίνοντας την ευκαιρία στο θηλυκό να το σκάσει, κουβαλώντας μαζί της το σπέρμα του και τον πιθανό απόγονο. Εδώ και εκατομμύρια χρόνια είμαστε αναλώσιμοι, πληρώνουμε την προστασία των θηλυκών με το αίμα μας. Και δεν μας το αναγνωρίζουν. Ίσα - ίσα, είμαστε τοξικοί
Εγω παντως δεν θεωρω το ανδρικο ειδος τοξικο . Ολοι μας ! Και οι ανδρες και οι γυναικες αποτελουμε δυο υπεροχα κομματια ενος συνολου που λεγεται ανθρωποτητα . Μενει να βρουμε τις ισοροπιες που προσταζουν οι εποχες και η <<εξελιξη>> , και να περασουμε καλα μεταξυ μας , μακρυα απο τις θεωριες των σπηλαιων ....