Συνέχεια από μεταξουπολη.
Βασικά θα πω τα παρατραγουδα της τσάρκας. Στο δρόμο (Κεραμεικου ή Λεωνιδίου ήταν) ήταν ένα πρεζάκι μάλλον νεκρό και κάποια το φωτοφραφιζε. Δεν έκατσα παραπάνω, όποιος συναγωνιστής είδε το σκηνικό αν θέλει να αν ξέρει κάτι παραπάνω.
Στο Κολωνου 23 υπογειο ήταν μια νέα κοπέλα αλλά δεν την είδα γιατί κάποια στιγμή ακούστηκαν φωνές από το δωμάτιο. Πάει η τσα2 και μας είπες ότι ένας (μαλακας) συναγωνιστης έβγαλε την καποτα επίτηδες. Εντάξει φίλε, δεν νοιαζεσαι για μας, ούτε για την κοπέλα, για τον εαυτό σου όμως;;;
Στο Κολωνου 11 ισόγειο η αντελινα, μια ξανθιά αφρατουλα που βγαίνει με ένα ψεύτικο χαμόγελο, απλό στα 15.
Στον όροφο ή ξανθιά Χριστίνα με κανονικό σώμα και αφρατο κωλο και η Λαουρα αν θυμάμαι μελαχρινή και ίδιο πρόγραμμα. Στα 10 ευρω εδώ.
Κολωνου 47 ισόγειο η Αλίνα η ρουμανα βυζαρου
Στον όροφο η άλλη βυζαρου Τζούλια που όταν βγήκε έξω μου είπε "για σένα" και μου έδειξε τα βυζιά της

Μεγάλου αλεξανδρου 22 όροφος ισόγειο 3 50+ που δεν κράτησα όνομα γιατί μου ήταν αδιαφορες

Μεγάλου αλεξανδρου 17, Μποχα

και μια ξανθιά μιλφογκιλφ με καλούτσικα βυζιά.
Μεγάλου αλεξανδρου 21 όροφος η Μιμίκα ή κάτι τέτοιο, ΣΆΠΙΑ

Ιασωνος 37 μια γλυκούλα, νομίζω Ντιάνα σε απλό, μαλλον φόλα, όποιος ξέρει ας πει

Ιασωνος 1 Μαργαρίτα, αυτή μου έχουν πει ότι έχει κωλο πηγάδι :S,αλλα σε όλα τα άλλα Σάπια

, μαζί της η Βερόνικα σε δωμάτιο.
Ιασωνος 1 όροφος αριστερά μια μικρή νταρντάνα με καλό βυζι που μου έκανε χαριτομενιες

. Ήταν κοντή για μένα και ανέβηκε στην καρέκλα και με χαιδευε και με φυλαγε όπως οι πιγκουίνοι. Μετά με καβαλησε λες και ήμουν πονυ :S.
Δεν μπήκα γιατί ήταν πολύ gfe για μένα και στο Μετάξι δεν περνάνε αυτά από τις τσατσαδες

Κολωνου 32 αριστερά μια γεματουλα Άννα.
Ακομινατου 2 η Χριστίνα, νομίζω τα εχει παίξει λίγο. Διάβαζε τι έγραφε η μπλούζα μου και μου έλεγε "yo" :S :S :S
Τελικά κατέληξα στην Μαρίνα από ιασωνος 43

. Τον έφαγε καλά με καλή συμμετοχή, αν και μου τα πρήξε σε κάποια φάση. Θα γράψω κριτική.
Άντε καληνύχτα