Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Γνωριζω βεβαια . Μην κοιτας που ειπα οχιΚαλημέρα σας κ. Χατζή! Δεν γνωρίζετε τον ορισμό της λέξεως "κοκομπλόκο";;;
Καλημερα

Γνωριζω βεβαια . Μην κοιτας που ειπα οχιΚαλημέρα σας κ. Χατζή! Δεν γνωρίζετε τον ορισμό της λέξεως "κοκομπλόκο";;;

Θα χαρω να σε βλεπω ποιο συχνα εδω ;).... Μην χανεσαι :-*
αη σιχτιρ μας καυλωσες πρωινιατικα με τα ροζ και τα πορτοκαλι νυχια αναφτραKαλημερα .. Καλη εβδοΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-*![]()
Λοιπόν 75000/150=500×2εκτονωσεις το σύνολο 1000 φορές.Και έπειτα δικαιουσε σύνταξη.Έλενα έχω μια απορία...
Με 75.000€ πόσες φορές κάνεις σεξ μαζί μου;;;![]()

Εννοείται... αλλά γιατί να μην δώσουμε και τον σαφή ορισμό της λέξεως; χαχαχαΓνωριζω βεβαια . Μην κοιτας που ειπα οχι.... <<Μουχαμπετι>> να γινεται ;) ;)
Καλημερα![]()
αη σιχτιρ μας καυλωσες πρωινιατικα με τα ροζ και τα πορτοκαλι νυχια αναφτρα
ΚαλησπεραΈλενα έχω μια απορία...
Με 75.000€ πόσες φορές κάνεις σεξ μαζί μου;;;![]()
Τι το εφαπαξ ειναι αυτο ? Σ αφηνω εγω ετσι ? Κατι θα κανουμε ... ;) ;) ;)Τι ρε τύπε,δεν θα πάρω έκπτωση δλδ ;;;; :S
ΚαλησπεραΤα αστεία επιτρέπονται.Ετσι και χωρίς παρεξήγηση.![]()
Εννοειται ;) ;)σας μερσώ beaucoup

Καλημερα σε ολους:-* :-*
:-* :-* :-*Σε ένα άλλο θρετ που υπάρχει περιέχει ενημέρωση για ένα club μασονικού τύπου.Δινεις 75.000€ και είσαι μέλος εφόρου ζωής και συμμετέχεις σε όργια με μασκες και άλλες τέτοιες μαλακιες. Ενημερωσε με ντε .. Παιζουν κ τετοια εδω
Αλλα σιγά την μαλακια.Καλυτερα το χρήμα να μένει στον τόπο μας,να το παίρνουν δικά μας παιδιάΕτσι ακριβως . Απο οτι ξερω αυτα ειναι αιρεσεις και οταν μπεις μελος μετα σου συμβαινουν κι <<αλλα>>...
Εγώ ρε Έλενα σε εσένα θα το έδινα και θα άφηνα να μου κανονίζεις εσυ ότι θέλεις!!! ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ . Σημασια εχει να περναμε ολοι καλα εχοντας ΠΟΛΛΕς ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Ευχαριστω γιαβρι μου . Μακια :-* :-* και καλησπεραΑ Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η Η Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα Πετρο
Θα χαρω να σε συναντησω , παλι ! ( δειγμα οτι περασες καλα την προηγουμενη ) ;)
Με το καλο να ερθεις Ελλαδα :-*