giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.306
Κ η μαμα της..βεβαιως βεβαιωςτην επόμενη να εχεις κ ποτακια μαζι θα περάσεις καλύτερα! Πασίγνωστη η κυρία Γκαμπριελα μας
Κ η μαμα της..βεβαιως βεβαιωςτην επόμενη να εχεις κ ποτακια μαζι θα περάσεις καλύτερα! Πασίγνωστη η κυρία Γκαμπριελα μας
απλως η λ_ _ι πια ειναι στην δυση της δεν μπορει να ανταποκριθεί ;)Κ η μαμα της..βεβαιως βεβαιως
στειλε μεσω του σαιτ που ανεβαζει τις αγγελιες της.απανταει αμμεσα.Έχει κάποιος το τηλ της; Αν ναι ας το στείλει σε πμ . Είχα Δοκιμάσει να της στείλω από εκεί αλλά μάλλον επείδη θα έχει πολλά μηνύματα κάπου χάθηκα μέσα στο κατεβατό
Καλή ακούστηκε; Ρε μάγκες δεν ξέρω τι παίζει αλλά γιαυτήν έχει βουήξει το θέμα πως είναι ότι χειρότεροξερουμε κατι για την παρακατω?
πηρα τηλεφωνο, καλη ακουστηκε. 70 ευρω για 1 ωρα.
Βρήκα τηλ της μου ακύρωσε το ραντεβού 4 φορές την ίδια μέρα.στειλε μεσω του σαιτ που ανεβαζει τις αγγελιες της.απανταει αμμεσα.
οτι λεει ψεμματα ειναι γνωστο.αν στο ακυρωσε σημερα,εμενα μου ειπε οτι εχει περιοδο..Βρήκα τηλ της μου ακύρωσε το ραντεβού 4 φορές την ίδια μέρα.
Αν και λογικά γλίτωσα τα λεφτά γιατί φάνηκε και από το τηλ μεγάλη μούφα από τα λεγόμενα της και ψευτράκι . Οπότε καμιά φόλα θα είναι

Πριν 2 ,3 μέρες . Κατάφερε και με κράτησε σπίτι 10 ώρες και μετά έμεινα με την πούτσα στο χέρι. Μαύρο καταμαυροοτι λεει ψεμματα ειναι γνωστο.αν στο ακυρωσε σημερα,εμενα μου ειπε οτι εχει περιοδο..
πριν 3 ημέρες πήρα στο Lacoba αυτήν: πολύ σέξι παρουσία, καυλοπρόσωπο, περίπου 40, καλοντυμένη με ένα μακρύ φόρεμα, κατάμαυρο μαλλί, Ρωσοϊσπανίδα μου είπε. τα καλά: πολύ ωραίος σφριγηλός κώλος, λεπτό κορμί αλλά όχι αδύνατο, ξέρει να στήνεται, να γλύφει ακα, πήρε πρωτοβουλία να το κάνουμε όρθιοι. τα κακά: Δεν έκανε μπάνιο φεύγοντας (!!), μιλούσε α κ α τ α π α υ σ τ α, το πρώτο 20αλεπτο καθότανε ντυμένη στο κρεβάτι και μιλαγε μιλαγε μιλαγε με μια διάλεκτο ελληνοαγγλικορώσικη. για 100€ (2 φορές, ακα) δεν είτανε άσχημα αλλά αν την πάρω ξανά θα της κλείσω το στόμα από την αρχή.
+1000
Αυτή δεν ειναι η κόρη της γιαγιάς Λιλής ???

Καλή ακούστηκε; Ρε μάγκες δεν ξέρω τι παίζει αλλά γιαυτήν έχει βουήξει το θέμα πως είναι ότι χειρότερο
Αν και κανείς δεν έχει γράψει ότι την έχει πάρει
ναι
Αυτή δεν ειναι η κόρη της γιαγιάς Λιλής ???
Γενικα (δεν το γραφω για την συγκεκριμενη ) μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα μπορει μερικες φορες να ειναι και το αντιθετο απο αυτο που νομιζουμε Μου χει συμβει παρα πολλες φορεςΒρήκα τηλ της μου ακύρωσε το ραντεβού 4 φορές την ίδια μέρα.
Αν και λογικά γλίτωσα τα λεφτά γιατί φάνηκε και από το τηλ μεγάλη μούφα από τα λεγόμενα της και ψευτράκι . Οπότε καμιά φόλα θα είναι
αμα απανταγε και σε κανα pm,,,φαινεται πολυ καλο ομως,,Στην κεντρικη σελιδα στο σαιτ που λεει αναζητηση πατα Dora86 και θα βρεις την ακρη
Γνωστή απο παλια....κόρη της Λιλης...εχουν γραφτεί πολλα...πριν 3 ημέρες πήρα στο Lacoba αυτήν: πολύ σέξι παρουσία, καυλοπρόσωπο, περίπου 40, καλοντυμένη με ένα μακρύ φόρεμα, κατάμαυρο μαλλί, Ρωσοϊσπανίδα μου είπε. τα καλά: πολύ ωραίος σφριγηλός κώλος, λεπτό κορμί αλλά όχι αδύνατο, ξέρει να στήνεται, να γλύφει ακα, πήρε πρωτοβουλία να το κάνουμε όρθιοι. τα κακά: Δεν έκανε μπάνιο φεύγοντας (!!), μιλούσε α κ α τ α π α υ σ τ α, το πρώτο 20αλεπτο καθότανε ντυμένη στο κρεβάτι και μιλαγε μιλαγε μιλαγε με μια διάλεκτο ελληνοαγγλικορώσικη. για 100€ (2 φορές, ακα) δεν είτανε άσχημα αλλά αν την πάρω ξανά θα της κλείσω το στόμα από την αρχή.
36 DD ? Στον Guru γρηγοραΡε παιδες χιλια συγχνωμη που σας ταλαιπωρω αλλα ψαχνω μανιωδως να συνεβρεθω με μια κορασιδα αλλα οτι εχω ποσταρει ειναι μουφα ( και σας ευχαριστω για την ενημερωση ) Για αυτο εδω γωωριζετε κατι ???
Σας ευχαριστω εκ τον προτερον !!!!!!
δεν υπαρχει η αγγελια.Ρε παιδες χιλια συγχνωμη που σας ταλαιπωρω αλλα ψαχνω μανιωδως να συνεβρεθω με μια κορασιδα αλλα οτι εχω ποσταρει ειναι μουφα ( και σας ευχαριστω για την ενημερωση ) Για αυτο εδω γωωριζετε κατι ???
Σας ευχαριστω εκ τον προτερον !!!!!!