makos 1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις κάποιος κάτι για την κοπέλα??
Εχει συναντήσει κάποιος συναγωνιστής τήν κυρία?/kanesex.com/antres-psaxnoun/antres-psaxnoun-gynaikes/anthh_i312364 Ζητά 50 ευρώ γιά 1 ώρα,2 εκτονώσεις καί πρωκτικό αν δεν είναι μεγάλος +20 ευρώ.
Ευχαριστώ συναγωνιστή.Αν δοκιμάσω θά ενημερώσωΕίναι η Ανθή ... συμπαθητική κοπελίτσα γύρω στα 26χ ,που κάνει παιχνίδι από το 2016 ... κορμί με πιασίματα μάλλον αδιάφορο ...στα του αγώνα ειναι αρκετά φιλότιμη ... αλλά και πολύ φλύαρη στο ημίχρονο ....δύσκολα τα παιδικά της χρόνια γαρ ... από το κανεσεξ ζητάει 70€ φουλ / ώρα... από το φατσοβιβλιο η τιμή της ειναι πιο τσιμπημένη ...

Έχει κάποιος το τηλ της; Αν ναι ας το στείλει σε πμ . Είχα Δοκιμάσει να της στείλω από εκεί αλλά μάλλον επείδη θα έχει πολλά μηνύματα κάπου χάθηκα μέσα στο κατεβατόΕυχαριστώ συναγωνιστή.Αν δοκιμάσω θά ενημερώσω![]()
Γεια σε ολη την παρεα και απο μενα !!! Μηπως γνωριζει κανεις κατι για αυτο ??
( too good to be true !!!! )
ότι πιάσουν ...Και γιατί το κάνουν αυτό? Όταν γίνει η συνάντηση δεν εκτίθενται??
οι περισσότεροι ντρέπονται και δεν τις διώχνουν...
παλιότερα μου είχε συμβεί πολλές φορές. καλώς ή κακώς μου ερχόταν πολύ δύσκολο να τους πω να την κάνουν.
οπότε η "ευγένεια" πληρώνεται...
το ευγένεια σε εισαγωγικά γιατι κανονικά είναι απάτη και το σωστό είναι να πεις γεια σου και δεν πληρώνω
υπάρχει και άλλη λύση ...οι περισσότεροι ντρέπονται και δεν τις διώχνουν...
παλιότερα μου είχε συμβεί πολλές φορές. καλώς ή κακώς μου ερχόταν πολύ δύσκολο να τους πω να την κάνουν.
οπότε η "ευγένεια" πληρώνεται...
το ευγένεια σε εισαγωγικά γιατι κανονικά είναι απάτη και το σωστό είναι να πεις γεια σου και δεν πληρώνω
Γεια σε ολη την παρεα και απο μενα !!! Μηπως γνωριζει κανεις κατι για αυτο ??
( too good to be true !!!! )
Ψεύτικες φωτογραφίες (Brooke Lima), πχ:
Ε, τότε πρόκειται για την Brooke Lima που έχει έρθει στην Αθήνα. Που το περίεργο;;;;;;;;;ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

σ αυτό ποντάρουν οι λεχρίτες και βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες...Αμα δεν σου αρεσει δεν την κρατας με τιποτα.. εμενα μου εχει ερθει αλλη απο τις φωτο, αλλα επειδη δεν ηταν ασχημη την κρατησα..
δίκαιο έχεις αλλά το παραγ@μήσανε με της μούφες...αυτό μπορεί να φέρει τσακωμούς...
για μένα ή διώχνεις (δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα) ή κρατάς και λες δε γαμ..ται.
Στο viber δεν απανταει τελευταια... Μπορει να αγαπησε η να ανεβηκε κατηγορια (η και τα δυο)...
Εχει φτιαξει πολυ παντως...
φιλε την Ανθη την ειχα παρει πρωτη φορα τελος 2013 που ηταν πιο αδυνατηΕίναι η Ανθή ... συμπαθητική κοπελίτσα γύρω στα 26χ ,που κάνει παιχνίδι από το 2016 ... κορμί με πιασίματα μάλλον αδιάφορο ...στα του αγώνα ειναι αρκετά φιλότιμη ... αλλά και πολύ φλύαρη στο ημίχρονο ....δύσκολα τα παιδικά της χρόνια γαρ ... από το κανεσεξ ζητάει 70€ φουλ / ώρα... από το φατσοβιβλιο η τιμή της ειναι πιο τσιμπημένη ...
στον αγωνα τι ελεγε?....φιλε την Ανθη την ειχα παρει πρωτη φορα τελος 2013 που ηταν πιο αδυνατη