Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια και αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ.Θα ενημερώνω και εγώ αλλά πιο πολύ θα έχω και μια κριτική άποψη σε αυτά που λέγονται από προσωπική φυσικά εμπειρία. Καταρχήν μια πρώτη υποκειμενική άποψη είναι ότι ο akarman είναι το μέλος με την πιο σωστή , αληθινή και χωρίς φανφάρες ενημέρωση!! Λιτός και κατατοπιστικός. Όταν γράφει δώστε του προσοχή! Εν αντιθέσει με το μέλος Θοδωρή ο οποίος μάλλον από ενθουσιασμό , από απειρία ...δεν ξέρω , λέει παρά πολλά και στην ουσία προσφέρει λίγα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η περίφημη Νατάσα από Βάνα σπα η οποία πέρα από την ομολογουμένως ωραία παρουσία της κατά τα άλλα μάλλον μας δουλεύει η κορασίδα ( μασάζ αισθησιακο για γέλια) σε ρωτάει κιόλας που να σε κάνει μασάζ!!! Μια φορά πήγα και φυσικά δεν ξαναπατησα!Η Βάλια από το συγκεκριμένο ίδρυμα ή πιο τίμια αν και εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο! Αυτά για αρχή ......
συμφωνω απολυτα για την Νατασα πιο ξυνη δεν γινεται..θεωρω οτι κοροιδευει τον κοσμο..