XRISTINAxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 1.260
παραπονιαρη μου εσυ !!! :-* :-* :-*εγω ποσταρω τον αννον αναρωτιέσαι που ειναι![]()

γιατι γραφει worned !!! πρεπει να σε προσεχουμε εσενα!! ;)
εισαι ατακτο μωρο !
παραπονιαρη μου εσυ !!! :-* :-* :-*εγω ποσταρω τον αννον αναρωτιέσαι που ειναι![]()
μονο μια περιπτωση υπαρχει να σταματησω να γκρινιαζωπαραπονιαρη μου εσυ !!! :-* :-* :-*![]()
γιατι γραφει worned !!! πρεπει να σε προσεχουμε εσενα!! ;)
εισαι ατακτο μωρο !
άντε βρε και εγώ κουμπάρος...μονο μια περιπτωση υπαρχει να σταματησω να γκρινιαζωπες οτι εμενα αγαπας
![]()
ασε το αννον
![]()
θα ερθω αυριο απο κοντα να σου το πω!!! και να με ........ ;)μονο μια περιπτωση υπαρχει να σταματησω να γκρινιαζωπες οτι εμενα αγαπας
![]()
ασε το αννον
![]()
έχω καιρό να σε δω μωρό μού, η αλήθεια να λέγεται δεν ξέρω αν έχεις πάρει κιλά τώρααπο ποτε εχεις να με δεις μωρακι γιατι μαλλον εχεις χασει επεισοδια !!!
Ωραια με κεφτεδεs...τουs τρωs;;να μου κανεις το τραπεζι μωρακι !!![]()
να μου κανεις το τραπεζι μωρακι !!τι να σε καμω καρδια μου ;) θα με δωσεις κιμα να σε κανω κεφτεδες![]()
![]()
......θα ερθω αυριο απο κοντα να σου το πω!!! και να με ........ ;)
μπα..αλλα μαθαινω οτι κανει καλα....θα του πάει σπανακόπιτα...![]()
![]()
![]()
δεν ξέρω τι μαθαίνεις αλλά εγώ με την Χριστίνα πέρασα τέλεια...μπα..αλλα μαθαινω οτι κανει καλα....
το ξερω....www.bourdela.com/call-girls/girls/xristina2/]https://www.bourdela.com/call-girls/girls/xristina2/[/url]......δεν ξέρω τι μαθαίνεις αλλά εγώ με την Χριστίνα πέρασα τέλεια...
....σε πμ,η εδω?.....guru μου δεν μου απαντησες σε αυτο που ρωτησα!![]()
:-*
ελα λιγο πμ ΕΣΥ!
σου κάνω εγώ το τραπέζι,θα μου κάνεις εσύ το κρεβάτι μωρό είσαι;;να μου κανεις το τραπεζι μωρακι !!![]()
δεν ξέρω τι μαθαίνεις αλλά εγώ με την Χριστίνα πέρασα τέλεια...