Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Πολυ προχειρη ...Ετσι για την ιστοριαΤην αδικεί λίγο η πόζα βαθύ κάθισμα. Ντυμένη.![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ προχειρη ...Ετσι για την ιστοριαΤην αδικεί λίγο η πόζα βαθύ κάθισμα. Ντυμένη.![]()
![]()
![]()
![]()
Στη φωτο απο την ταβερνα ηταν ενας παπας απο πισω σου...εχεις παει με παπα?Πολυ προχειρη ...Ετσι για την ιστορια
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=1036936;image[/img[/URL]]
Απεικονίζεσαι ωραία στο πρόσωπο,στη φωτό
αλλά σε αδικεί στο σώμα.
Στείλε την σε κάποιον που δεν σε γνωρίζει
και μετά να το συναντήσεις , να
εκπλαγεί από την πραγματικότητα !
[/quote] Θες να σε πω κατι Κωστα ? Σ αυτο το νημα , το δικο μου νημα , προσπαθω να περναω στιγμες της ζωης μου χωρις ιδιαιτερο <<στησιμο>> .Ετσι απλα ο εαυτο μου σε καποιες στιγμες . ΑΥΤΟ με εχει κανει κανει να διαφερω απο την αρχη σε ολα τα social, και μαλλον ετσι θα συνεχισω
Αλλωστε οι ευχαριστες εκπληξεις ειναι αλατοπιπερο στην ζωη μας
Καλησπερα :-* :rose:
ΥΓ : Aλλωστε υπαρχει τοσο υλικο και κριτικες σ αυτο το νημα αλλα και στο site , που οι φιλοι που θελουν να με συναντησουν ειναι αρκετα προιδεασμενοι , στο τι θα αντικρυσουν
Απο οτι ξερω οχι ... Εκτος κι αν ηρθε ινκογνιτοΣτη φωτο απο την ταβερνα ηταν ενας παπας απο πισω σου...εχεις παει με παπα?

Μην τσακωνεστε αγορινες μουΕμένα είπες "ρε" και "άνδρα";;

Καμια νεα φωτο με την κωλαρα σου εχεις να τον παιξω βραδυατικα?Μην τσακωνεστε αγορινες μου![]()
![]()
Καμια νεα φωτο με την κωλαρα σου εχεις να τον παιξω βραδυατικα?![]()

Ω μα τι λετε κυριε raopauΓια να τα αρπαξεις ολα στην μαπα εισαι ετσι..
Με το μπαρδον κιολας...

Αμα δεν ημουν νοικοκυρης, θα σε ειχα ταραξει στα πουτσοσκαμπιλαΕτσι σε θελω![]()
![]()
![]()

Ετσι σε θελωΚαλα δεν μασαω εγω..τα λεω ντομπρα και πασαλιμανιωτικα..![]()

Μη με κολαζεις μωρη ανωμαλιαρα..αφου σου λεω ανοιγω σπιτικο...Μονο ? :S

Μονο ? :SΑμα δεν ημουν νοικοκυρης, θα σε ειχα ταραξει στα πουτσοσκαμπιλα![]()
θα σε βαλει να ξυρισεις μουστακι η Κα Ελενα...Μη με κολαζεις μωρη ανωμαλιαρα..αφου σου λεω ανοιγω σπιτικο...
Ατυχησες δυστυχως...![]()
Καλη μιλφαρα ειναι..και τα καρουλια μεσα που λενε...θα σε βαλει να ξυρισεις μουστακι η Κα Ελενα...
πυρφορε,την καταρα του Νωνδα να χεις.
προδωσες κ συ.
τι νομιζεις οτι θα ξεφευγες.
η κα. Χατζη υπεροχη οπως παντα...![]()