tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 1.306
Αχ μη με θυμιζεις φαγια .... Και κανω διαιτα λιγουλακι
Καληπσερα γιαβρι μου :-* :-*
καλησπερούδια γκιουζελίμ... :-* :-* :-*
Αχ μη με θυμιζεις φαγια .... Και κανω διαιτα λιγουλακι
Καληπσερα γιαβρι μου :-* :-*
Εβαλα λιγο βυζακια ...Δεν φτανει εΤι θα γινει ρε κυρια ελενα, θα ποσταρεις καμια κωλαρα να παρουμε ματι και εμεις οι αγνοι ανωμαλοι??? :S
Eιμαι κωλο-τζανκυ..Εβαλα λιγο βυζακια ...Δεν φτανει ε![]()
δεν εχουμε παραπονο απο την Κα Ελενα μπος...Εχουμε πεσει σε θεση πρηνηδον, οπλισατε, πυροβολισατε, με το ματζαφλαρι στο χερι απο το πρωι και η αλλη μια κωλαρα δεν μας ποσταρε... :S
Εχουμε πεσει σε θεση πρηνηδον, οπλισατε, πυροβολισατε, με το ματζαφλαρι στο χερι απο το πρωι και η αλλη μια κωλαρα δεν μας ποσταρε... :Sου να χαθητε ματακηδες ανωμαλοι...
Σιγα...μας ποσταρε κατι βυζια, λες και ειμαστε τιποτα τυχαιοι... :Sδεν εχουμε παραπονο απο την Κα Ελενα μπος...
εχει δωσει τροφη γενικα ομως....Σιγα...μας ποσταρε κατι βυζια, λες και ειμαστε τιποτα τυχαιοι... :S
εχει δωσει τροφη γενικα ομως....
χιλιαδες παιδια βρηκανε γονεις σε ενα σοφτεξ :S :S :S

ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗειχες δεν ειχες μας αναψες παλι...τωρα την εβγαλες κατα παραγγελια η την ειχες ετοιμη κουκλα μου?
Εγω μαζι σου ειμαι ... Πρωτα η οικογενειαΤον παιζω!!!!
Εισαι ατυχη κυρια ελενα που παντρευομαι και γινομαι νοικοκυρης και εχω κοψει τα πουτανιλικια, αλλιως θα σε εσπρωχνα...

Καλαααααα .......![]()
![]()
![]()
Ετσι...τερμα οι βιζιτες..πλεον μονο με ξεκωλακια οποτε μας καθονται..Εγω μαζι σου ειμαι ... Πρωτα η οικογενεια![]()