Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
Live Φώκαιας 17α και β κλειστό..το αμέσως δίπλα η Νίκολ.στο 24 μια θεία η Νάταλι αν θυμάμαι καλα
Μαγκες η Βερόνικα γυρισε ηταν χθες τριτη βαρδια
Αυτή έχει κλείσει δεκαετία πλέον έχουμε βαρεθεί να την βλέπουμε η Φυλής έχει τελειώσει τα ίδια και τα ίδιαΔευτέρα 11.06.2018 στην απογευματινή βάρδια
56 η Άννα-Ιλόνα ωραιότερη από ποτέ !
Κοσαμφ, πήγαινε έστω να τη δεις !![]()
Άλλο σόου κι αυτό πάλι!Μέχρι τώρα είχαμε μάθει να μας την πέφτουν οι πουτάνες στο σαλόνι,τώρα την πέφτουν οι τσατσάδες στις πουτάνες...τώρα live
Φωκαιας 27α Καμελια μελαχρινή κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι και Άννα η Πολωνεζα ξανθιά κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και το μεγάλο στο μπούτι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η ξανθιά τσατσά φιλαγε τα βυζια και χουφτωνε την Καμελια ενώ η Άννα δεν την πλησίαζε αν και η τσατσά εξέφρασε την επιθυμία να την γλύψει ολόκληρη.
Μέρα σε όλους....
ερώτηση... είδα στο thens sex studios .gr/-3-/1186--.html νέο μωρό την Αλεξάνδρα....
ξέρουμε κάτι?
φαίνεται πετιτ που μαρέσει και μιλφ επίσης...
κάποιος έχει εμπειρία μαζί της μήπως???
Φωκαιας 25α Ναντια ξανθιά πιτσιρικά με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
μην σου φαίνεται αστείο νά ξερες πόσοι αράπηδες έχουν γαμησει αν όχι με 10 με 15 σηγουρα σε κάτι βάρδιες που είναι νεκρα ειδικά τόν Αύγουστο τις ψηλομητες που μας κάνουν και τις ζωρηκες και να λένε κι (ευχαριστώ καυλιαρη )Πλάκα είχε μαυριδερό αφγανοόρκ που φλάσαρε 10ευρω στην τσατσά για να γαμήσει, ρε τι γίνετε, και ήθελε να μαγαρίσει την κοπέλα και να γαμήσει στην φυλής με 10ευρω![]()
Συναγωνιστη, τo 'ντηλ' το ειχα κανει με θεια ευα μεσα στο δωματιο. Και συνωμοτικα μου ειπε για 3πλό κοκκινο εισοδοχαρτο.Χτεσινή μεσημεριανή εξόρμηση στο Περγάμου-27 Β, με σκοπό να πάρω παρτούζα την Εύα και την Κατερίνα,![]()
ύστερα από την πολύ καλή κριτική του συναγωνιστή D.Corso
Δυστυχώς όμως τις πέτυχα σε άσχημη φάση, αφού μάλωναν και οι 2 τους με την τσατσά, σε πολύ έντονο ύφος.
![]()
Μάλιστα, ήμουν στο σαλόνι τουλάχιστον για 2 λεπτά, ακούγωντας τις φωνές τους στα Ρώσικα, προτού βγει η τσατσά μέσα στην τσαντίλα μαζί με την Κατερίνα, ενώ η Ειρήνη (δεν δούλευε η Εύα) μου παρουσιάστηκε μετά από άλλο 1 λεπτό λογομαχίας που είχαν στην κουζίνα
Ήταν όλες μέσα στην τσαντίλα, και μάλιστα όταν ρώτησα πόσο πάει η παρτούζα, μου απάντησε '40 ευρώ' σε έντονο ύφος η Κατερίνα
, ενώ ο συναγωνιστής την προηγούμενη ημέρα ειχε δώσει 30. Με το φόβο να φάω και ξύλο στο τέλος.
![]()
Θα ξαναπροσπαθήσω την παρτούζα στην Περγάμου άλλη φορά, ελπίζοντας να τις πετύχω σε καλύτερο φεγγάρι, και δίνοντας 30 ευρώ και όχι 40
οι αφγανοι περνανε παντα με 15μην σου φαίνεται αστείο νά ξερες πόσοι αράπηδες έχουν γαμησει αν όχι με 10 με 15 σηγουρα σε κάτι βάρδιες που είναι νεκρα ειδικά τόν Αύγουστο τις ψηλομητες που μας κάνουν και τις ζωρηκες και να λένε κι (ευχαριστώ καυλιαρη )από πάνω :S , πέρυσι μια φορά στην πόρτα ήμουν και τον άκουσα έναν να λέει (15 έχω θέλει;;;;) και η τσατσά που δεν με είχε πάρει χαμπάρι στην πόρτα να του λέει (μπες γρήγορα καυλιαρη )
Συναγωνιστή, δεν αμφισβήτησα την κριτική σουΣυναγωνιστη, τo 'ντηλ' το ειχα κανει με θεια ευα μεσα στο δωματιο. Και συνωμοτικα μου ειπε για 3πλό κοκκινο εισοδοχαρτο.
;) Οσο για το σερβις σιγουρα θα επεσα σε καλη ημερα. Τι να πω.![]()
Ομως η θεια ειναι ο μαεστρος της 3πούζας, αν τα πηγαινεις καλα με αυτην, μπορει να εξελιχθει η συνεδρια σε τσοντα.