Κατά τη γνώμη μου ,όσο το Πατριαρχείο παραμένει στην Ίσταμπουλ έχουμε σαφέστατο μειονέκτημα οι Χ.Ο. ! Το Βατικανό όχι μόνο βρίσκεται στην Ιταλία , έχουνε υψώσει και σύνορα γύρω-γύρω !!! Δηλ εμείς είμαστε τελείως μαλάκες !! Κανονικά ,θα πρεπε να μαζευτούμε Ελλάδα , Βουλγαρία, Ρουμανία , Σερβία & Ρωσσία και να τους πούμε : ή μετακομίζετε σε 10 χρόνια σε όποια Ορθόδοξη χώρα από αυτές θέλετε ή βαφτιζόμαστε όλοι Καθολικοί ή Διαμαρτυρόμενοι μέχρι να το αποφασίσετε !
Ορθοδοξία για μένα -δεδομένης της θέσης της Ελλάδας και των 400 χρόνων σκλαβιάς από Σουνίτες - σημαίνει κατ'αρχήν αλκοόλ , χοιρινό και σκυλί για κατοικίδιο ! Το ότι ήμασταν σκλάβοι επί 400 χρόνια από Σουνίτες με κάνει να επιλέγω Παλαιστίνιους στο Μεσανατολικό , γιατί οι Σιίτες αποτελούν φυσικό εμπόδιο στα σχεδια των Τούρκων.Και , οπωσδήποτε, όσα λεφτά και να έχουν οι πετρελαιάδες δεν τους θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ στην Ελλάδα !
Η Ορθοδοξία σε μας οφείλεται στον Απόστολο Παύλο , το μεγαλύτερο πράκτορα ολων των εποχών , για μένα ! Είχα καθίσει μια φορά να διαβάσω τις επιστολές του και , αν θυμάμαι καλά , η διδασκαλία του ήταν ούτε λίγο , ούτε πολύ σκέτη κοροϊδία : Τον ρωτούσαν , Απόστολε επιτρέπεται να κάνουμε το τάδε ; Και απαντούσε αυτός , μπορείτε και να το κάνετε , μπορείτε και να μην το κάνετε !!!!! Οπότε , αφού ο ίδιος ο Πέτρος απέφυγε την Ελλάδα , ο σκοπός του πρώην Σαούλ ήταν να καταστραφούν τα αρχαία κείμενα και ο πολιτισμός !
Άρα , γιατί να υποστηρίξω σήμερα την Ορθοδοξία ; Γιατί έχω τη συγκεκριμένη γεωγραφική θέση : ο Μουσουλμάνος δε λογαριάζει καθόλου τη γυναίκα . Οπότε , η χώρα δίπλα του (εμείς) τη θεωρεί πάλι κατώτερή του (γιατί η τριάδα που έχουμε είναι ανδροκρατούμενη) αλλά τη λογαριάζει ! Η χώρα στ' αριστερά μου (Ιταλία) την αναγνωρίζει και έχουν την τετράδα στο σταυρό (Καθολικοί) και , απ' ό,τι ακούω , οι Εβραίοι λένε ότι μόνο αυτοί θεωρούν τη γυναίκα ίση με τον άνδρα - αλλά αυτοί είναι εκτός Ευρώπης !
Γι αυτό , θεωρώ ιερό το διαχωρισμό των Ευρωπαϊκών κρατών λόγω θρησκείας και διαφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την επιθυμία όσων θέλουν να είμαστε μια "σούπα" "όπως Αμερική" !