jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 36.317
πέστα ρε μωρό μού έτσι είναι!!! Καλημέραόποιος θέλει πραγματικά ραντεβού παίρνει τηλέφωνο πάντα
να δω εγώ πότε θα βρώ ευκαιρία να σε παίξω μπάλα, αν και στην πρόταση που σού έκανα είπες όχι!!!
να δω εγώ πότε θα βρώ ευκαιρία να σε παίξω μπάλα, αν και στην πρόταση που σού έκανα είπες όχι!!!
καλησπέρα κάβλα!!μας έχεις κάνει τούρμπο με τής φωτογραφίες σού, βάλε και καμία την σούπερ κωλαρα σού να πάει καλά η εβδομάδα μάς!!!!!!????Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!
καλησπέρα κάβλα!!μας έχεις κάνει τούρμπο με τής φωτογραφίες σού, βάλε και καμία την σούπερ κωλαρα σού να πάει καλά η εβδομάδα μάς!!!!!!????
εγώ τα λέω φίλε!!! Αλλά η κάβλα τίποταΣτο μυαλό μου είσαι!!!!!!
:-* :-* :-* ;)
είναι για πολλά παιχνίδια, το μωρό και για πολύ σπέρμα στην μάπα τυπε!!!χωρις να θελω να επικρινω την εμφανιση τις κυριας η δευτερη φωτο δεν την κολακευει και τοσο
ωραια τα <ψωμακια> σε μια γυναικα ομως εδω πιστευω οτι ειναι λιγο παραπανω απο το <κανονικο>
ερωτηση προς αυτους που την εχουν δει απο κοντα.....απο προσωπο τι λεει η κυρια????
π.χ η ξανθια φιλη της που <εργαζονται> μαζι μπορω να φανταστω οτι εχει γλυκο προσωπο τουλαχιστον απο τις φωτο που βλεπω η στελλα ομως?????
καλησπέρα κάβλα!!μας έχεις κάνει τούρμπο με τής φωτογραφίες σού, βάλε και καμία την σούπερ κωλαρα σού να πάει καλά η εβδομάδα μάς!!!!!!????
Στο μυαλό μου είσαι!!!!!!
εγώ τα λέω φίλε!!! Αλλά η κάβλα τίποτα
χωρις να θελω να επικρινω την εμφανιση τις κυριας η δευτερη φωτο δεν την κολακευει και τοσο
ωραια τα <ψωμακια> σε μια γυναικα ομως εδω πιστευω οτι ειναι λιγο παραπανω απο το <κανονικο>
ερωτηση προς αυτους που την εχουν δει απο κοντα.....απο προσωπο τι λεει η κυρια????
π.χ η ξανθια φιλη της που <εργαζονται> μαζι μπορω να φανταστω οτι εχει γλυκο προσωπο τουλαχιστον απο τις φωτο που βλεπω η στελλα ομως?????