Σταύρος Με.
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2018
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Παιδια μηπως ξερετε ποτε δουλευει η Αθηνα στη Φωκαιας27?Εχω ακουσει οτι ειναι εκπληκτικη....
Ομορφη ειναι.Αλλα δεν την λες και καραμουναρα και υπερμουναρα! Κοντη με ομορφο προσωπο , σγουρο μακρυ μαυρο μαλλι , ωραιο μεσαιο φυσικο στηθος , σωμα με πιασηματα αρμονικα κατανενημενα και ωραιο κωλο , σαλοναρισε με φορα παρτιδα το αξυριστο μουνακι της.Δεν εβγαλε ομως καθολου ορεξη στο σαλονι! Δυστυχως για φολα την εκοψα! Οποιος δοκιμασει ας γραψει εντυπωσεις!Καλησπέρα επιβεβαιώνω την πληροφορία όντως στο Βεργας3 δεξιά αυτή την ώρα δουλεύει κοπέλα Μαρία,Μαριμαρ κάπως έτσι μου την είπε ο Τσάτσος λοιπόν η κοπέλα είναι νεαρή έχει σώμα πολύ καλό με λίγα πιασίματα ωραιότατα βυζιά κωλο μακριά καστανοξανθα μαλλιά αξιόλογη,στο σαλόνι όμως δεν με κέρδισε δεν μου φάνηκε ορεξατη και με βάση το ένστικτο και την οποία εμπειρία δεν ρισκαρα σίγουρα όμως μπαίνει στα υπόψιν για δοκιμή.
Στο άλλο αριστερά δουλεύει η πολύ καλή και τίμια Μιλφ γεροδεμένη Νταρντανα Μιλά που σίγουρα αποτελεί μια ασφαλή επιλογή
Παιδια μηπως ξερετε ποτε δουλευει η Αθηνα στη Φωκαιας27?Εχω ακουσει οτι ειναι εκπληκτικη....
Παντα πρωινη φιλε.Παιδια μηπως ξερετε ποτε δουλευει η Αθηνα στη Φωκαιας27?Εχω ακουσει οτι ειναι εκπληκτικη....
Σημερα το μεσημερι προς απογευμα εκανα τσαρκα και εγω τιποτα ιδιαιτερο η γνωστες και μη εξαιρετεες.Ξαναρωτησα γ την μουναροβερονικα την τσατσα και τα ιδια μ πε.Ακομα δεν ξερουν και μπορει ν γυρισει σ καμια εβδομαδαα σε κανα μηνα η σ κανα χρονο.Θα εχει παρει αδειουλα ν κανει τα κουμαντα της.Σιγα μην και δεν ξερει . Τεσπα οποιος ξερει κατι παραπανω ας πει για ολους εμας τους ενδιφερομενους.Και τι γινεται ν μεινει ο οικος με ενα μουνι μονο να δουλευει?Πρεπει ν φερουν κανα κομματι καινούργιο
Σημερα το μεσημερι προς απογευμα εκανα τσαρκα και εγω τιποτα ιδιαιτερο η γνωστες και μη εξαιρετεες.Ξαναρωτησα γ την μουναροβερονικα την τσατσα και τα ιδια μ πε.Ακομα δεν ξερουν και μπορει ν γυρισει σ καμια εβδομαδαα σε κανα μηνα η σ κανα χρονο.Θα εχει παρει αδειουλα ν κανει τα κουμαντα της.Σιγα μην και δεν ξερει . Τεσπα οποιος ξερει κατι παραπανω ας πει για ολους εμας τους ενδιφερομενους.Και τι γινεται ν μεινει ο οικος με ενα μουνι μονο να δουλευει?Πρεπει ν φερουν κανα κομματι καινούργιο
Συμφωνω κανει την ζωαρα τηςτρωει τα λεφτα με τον γκομενο στη Βουργαρια η βερονικα.
Ναι,σωστή όσο και απαραίτητη η διόρθωσή σου.Μήπως θες νέα πεις Αχιλλέως κ Μαραθώνος 48 γωνία κ όχι 59 που εκεί είδες την Ειρήνη..
Στην υγεία των αγαπητικώνΣυμφωνω κανει την ζωαρα της
Εννοώ ποιες μέρες γιατί πήγα σήμερα κατά την 1 και μου είπαν ότι δεν δούλευε σήμεραΠαντα πρωινη φιλε.
Και τώρα αυτή την ώρα γίνεται ακριβώς το ίδιο λαϊκό προσκύνημα μιλάμε από της23:00 που έπιασαν ήδη απ'εξω ήταν στημένοι διάφοροι.Χθες το βράδυ στο Κολωνού 53 γινόταν λαϊκό προσκύνημα γιατί έχει φέρει 2 καινούριες Ρωσίδες πολύ καλές για μετάξι αλλά δεν μπορούσα να μείνω για πολύ, όσοι πιστοί προσέλθετε. Η μία μάλιστα με ροζ μαγιω και αθλητικό παπούτσι και κάλτσα είναι σκέτη καυλα. Οι παρτουζες έπαιρναν κι έδιναν.
μετρίου αναστηματος και οι δύο, ακριβώς το ίδιο σωματοτυπο με την Άννα ελάχιστους πόντους πιο ψηλή και λίγο πιο ανοιχτό χρώμα μαλλί, πολύ γρήγορο σαλοναρισμα και έχουν γίνει ήδη η χαρά των ΠακιστανώνΚαι τώρα αυτή την ώρα γίνεται ακριβώς το ίδιο λαϊκό προσκύνημα μιλάμε από της23:00 που έπιασαν ήδη απ'εξω ήταν στημένοι διάφοροι.
Πάντως οι κοπέλες είναι τουμπανα ειδικά η Άννα πιο ψηλή σώμα και δύο αλφάδι παρα πολύ καλές και η Ζάνα Πίο κοντουλα και ευχάριστη πολύ δυνατα Κομμάτια
(...)
Διδύμου 7 δεξιά η Τζώρτζια και Διδύμου 7 αριστερά η Αρίνα/Αλίνα (βλ. χθεσινή ενημέρωση).
(...)
Η Ζανα ειναι η πιο ψηλη και η πιο ωραια.Η Αννα η κοντη αδιαφορη μου φανηκε.Και τώρα αυτή την ώρα γίνεται ακριβώς το ίδιο λαϊκό προσκύνημα μιλάμε από της23:00 που έπιασαν ήδη απ'εξω ήταν στημένοι διάφοροι.
Πάντως οι κοπέλες είναι τουμπανα ειδικά η Άννα πιο ψηλή σώμα και δύο αλφάδι παρα πολύ καλές και η Ζάνα Πίο κοντουλα και ευχάριστη πολύ δυνατα Κομμάτια
Για ποια Βερόνικα λέμε ;;;τρωει τα λεφτα με τον γκομενο στη Βουργαρια η βερονικα.
Χτες πάντως μια παρέα τριων Μαροκινών ειχαν ήδη πληρώσει να περάσουν μάλιστα όσο περίμενα να βγει η κοπέλα από δωμάτιο μάλιστα ο ένας μου έπιασε κουβέντα και μου έλεγε ότι οι Αλγερινοί είναι κακοί και πρέπει να προσέχουμε....μετρίου αναστηματος και οι δύο, ακριβώς το ίδιο σωματοτυπο με την Άννα ελάχιστους πόντους πιο ψηλή και λίγο πιο ανοιχτό χρώμα μαλλί, πολύ γρήγορο σαλοναρισμα και έχουν γίνει ήδη η χαρά των Πακιστανών