anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
Ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα ;) Καλημερα γιαβρι μου :-*
όλα καλά όλα ανθηρά...Ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα ;) Καλημερα γιαβρι μου :-*
Επειδη ομως αυτο το ονομα εχει γινει θεμα <<δευτερων σκεψεων απο πολλους>> ηρθε η ωρα να σας αποκαλυψω (ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕς ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ) , το αληθινο μου .
ΣMΑΡΑΓΔΑ ειναι το αληθινο μου , και μπορει οποιος θελει να το χρησιμοποιει , αν και δεν το θεωρω ιδιαιτερης σημασιας μιας και γνωριστηκαμε , ως ΕΛΕΝΑ , και καλο θα ηταν να το αφησουμε ως εχει
Ο καθενας ειναι ελευθερος να πραξει οπως θελει γιαβρι μου . Αν και γω , ηδη αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι στην καθημερινοτητα μου . Αny wayΩραια ονοματα και τα δυο,το σμαραγδα κερδιζει στο νημα...
Καλημερα.
:-*Ελενα προτιμω . Μιας και ετσι το ξεκινησαμε εδω μεσα αλλα και αλλου...Έλενα (ή Σμαράγδα αν προτιμάς), στα Χανιά θα έρθεις μόνο το Σάββατο 14 Ιουλίου ή θα κάτσεις κι άλλες μέρες; Ευχαριστώ πολύ...

:-* :-*Καλημέρα
Επισης γιαβρι μου :-* :-*Καλημερες ομορφες!![]()
![]()
:-* :-* :-*
Τι ρωτάτε ρε, ήμαρτον,φευγεις μετα να πας δουλεια?![]()
Αυτα ειναι τα καλα ... Με τουτα και με κεινα , ενα μπανιο εχω προλαβει να κανω , και αυτο μισο :SΤι ρωτάτε ρε, ήμαρτον,
Εγώ θα πάω για μπάνιο στη θάλασσα.
:-*αχεις μια υπέροχη μέρα Σμαράγδα μας. Μας έφτιαξες με τη φωτό, αλλά μας άνοιξες και την όρεξη .... :-*Καλημερα σε ολους![]()
πρεπει να μαυρισω![]()
, τώρα μας λες ότι πρέπει να μαυρίσεις επειγόντως ... Έλενα έχω αρχίσει να φοβάμαι λιγουλάκι ....

8 και 9 θα ειμαι επανωεχεις στο προγραμμα σου την θεσσαλονικη;