You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kαλυτερη σερίφισσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Θεοδώρα από Φραντζή 4!!!

pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δεν άντεξες....

άντε..να το πάρει το ποτάμι.....απο τα "που μαμάς" πιστεύω η μάχη είναι μεταξύ της ίνγκας απο φωκ.9-11 και της καίτης στουρνάρη63.Απο τα "που φραπάς" η μάχη είναι μεταξύ της τατιάνας ματζα56 και της συμπαθεστάτης κυρίας στη σολωμού 33 στον 7ο.Αν μου λέγατε να διαλέξω πρότυπο σερίφη
θα διάλεγα σολωμού 33 7ος! 

άντε..να το πάρει το ποτάμι.....απο τα "που μαμάς" πιστεύω η μάχη είναι μεταξύ της ίνγκας απο φωκ.9-11 και της καίτης στουρνάρη63.Απο τα "που φραπάς" η μάχη είναι μεταξύ της τατιάνας ματζα56 και της συμπαθεστάτης κυρίας στη σολωμού 33 στον 7ο.Αν μου λέγατε να διαλέξω πρότυπο σερίφη

οτι να ναιδηλαδη , σεριφισα που προσφερη υπερεσιες και μεσα ? ή γενικη εικονα ?
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.702
- Πόντοι
- 6.495
Η Τατιάνα της Μάτζα, αν και ωραία σερίφισσα, δεν μπαίνει σε δωμάτιο για φραπέ ή κάτι άλλο. Αν όμως σου έκατσε πέστο μας να περάσουμε σε αντεπ΄θεεση. Για το Σ33 είμαι σύμφωνος. Επίσης σε σερίφισσες που μαμάς να προσθέσω και το Θοδώρα της Φραντζή. Άξιο milf άσχετα άν οι κοπέλλες δεν λένε και πολλά (με λίγες εξαιρέσεις) και είναι ξεπέτα.δεν άντεξες....![]()
άντε..να το πάρει το ποτάμι.....απο τα "που μαμάς" πιστεύω η μάχη είναι μεταξύ της ίνγκας απο φωκ.9-11 και της καίτης στουρνάρη63.Απο τα "που φραπάς" η μάχη είναι μεταξύ της τατιάνας ματζα56 και της συμπαθεστάτης κυρίας στη σολωμού 33 στον 7ο.Αν μου λέγατε να διαλέξω πρότυπο σερίφη![]()
![]()
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Η Τατιάνα της Μάτζα, αν και ωραία σερίφισσα, δεν μπαίνει σε δωμάτιο για φραπέ ή κάτι άλλο. Αν όμως σου έκατσε πέστο μας να περάσουμε σε αντεπ΄θεεση. Για το Σ33 είμαι σύμφωνος. Επίσης σε σερίφισσες που μαμάς να προσθέσω και το Θοδώρα της Φραντζή. Άξιο milf άσχετα άν οι κοπέλλες δεν λένε και πολλά (με λίγες εξαιρέσεις) και είναι ξεπέτα.
μα όταν λέω για προτεινόμενες σερίφισσες δεν εννοώ αν προσφέρουν υπηρεσίες ενδότερες,αλλά απλά υποδοχής... ;)
αυτο εννοουμε, αλλιως δεν εχει νοημα!!!μα όταν λέω για προτεινόμενες σερίφισσες δεν εννοώ αν προσφέρουν υπηρεσίες ενδότερες,αλλά απλά υποδοχής... ;)
μα όταν λέω για προτεινόμενες σερίφισσες δεν εννοώ αν προσφέρουν υπηρεσίες ενδότερες,αλλά απλά υποδοχής... ;)
εγω μετα απο τοσα χρονια , εχω δει πολλες , αλλα το '' αρχοντικο '' + '' βασιλικο '' πακετο που εχει η σεριφισα απο το Κ48 , δεν εχω ξαναδει . . . . και απο τα πρωτα μου βηματα , η αξεχαστη Αννα απο το μαγαζι του '90 στην οδος πεισιστρατου , στα σεπολια , μονοκατοικια , και εκεινη τοτε , ειχα αυτο το ''πακετο'' , που εχει σημερα η σεριφισα στο Κ48
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Η Τατιάνα της Μάτζα, αν και ωραία σερίφισσα,
κατ'αρχήν πού το είδες ότι είναι ωραία....?έχεις δεί σώμα που έχει?άσχημη κατασκευή,πολύ άσχημη,απλά δεν είναι χοντρή για να χειροτερεύει τη κατάσταση.Και η φάτσα της είναι κάπως....δε λέει εμφανισιακά καθόλου.Αυτές που πραγματικά σε φτιάχνουν εμφανισιακά ειναι η θοδώρα στη φραντζη,η αννα στη καλλιροης 48 που δούλευε παλιά φραντζή,η μαρίνα στο κηφισιας 12 και φυσικά η μελινα στο 59.
η αννα στη καλλιροης 48
αννα τι λενε ? δεν νομιζω . . . ή κανω τοσο μεγαλο λαθος ?
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.540
- Πόντοι
- 456
Koρυφαια η μαρινα απο Κ12 ,δεν το συζητωκατ'αρχήν πού το είδες ότι είναι ωραία....?έχεις δεί σώμα που έχει?άσχημη κατασκευή,πολύ άσχημη,απλά δεν είναι χοντρή για να χειροτερεύει τη κατάσταση.Και η φάτσα της είναι κάπως....δε λέει εμφανισιακά καθόλου.Αυτές που πραγματικά σε φτιάχνουν εμφανισιακά ειναι η θοδώρα στη φραντζη,η αννα στη καλλιροης 48 που δούλευε παλιά φραντζή,η μαρίνα στο κηφισιας 12 και φυσικά η μελινα στο 59.
αλλα η καυλα με τις σεριφησες ειναι να περασουν μεσα ενω υποτιθεται
οτι δεν περνουν(γι'αυτο ανοιξε και το θρεντ ο ιβλις και ας μην το ομολογει)
εδω το μαρινακι χανει γιατι ειναι γνωστο οτι περνα στα ενδοτερα
αν και επιλεκτικα
Οποτε εδω μπαινει στο παιχνιδι η Τατι απο ματζαγριωτακη
Μην ορκιζεστε παντως οτι δεν μπαινει

aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.540
- Πόντοι
- 456
Αξεχαστα διπλα με τις ανωτερω στην Θησεως!!!δεν άντεξες....![]()
άντε..να το πάρει το ποτάμι.....απο τα "που μαμάς" πιστεύω η μάχη είναι μεταξύ της ίνγκας απο φωκ.9-11 και της καίτης στουρνάρη63.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 216
δεν άντεξες....![]()
άντε..να το πάρει το ποτάμι.....απο τα "που μαμάς" πιστεύω η μάχη είναι μεταξύ της ίνγκας απο φωκ.9-11 και της καίτης στουρνάρη63.Απο τα "που φραπάς" η μάχη είναι μεταξύ της τατιάνας ματζα56 και της συμπαθεστάτης κυρίας στη σολωμού 33 στον 7ο.Αν μου λέγατε να διαλέξω πρότυπο σερίφη![]()
![]()
Συμφωνώ με την Καίτη (Στ 63)και την Χριστίνα (Σ33 7ος). Είναι από τις καλύτερες υποδοχές που έχω βρει μέχρι τώρα. Αν και έχω συναντήσει καλή υποδοχή και στο Ματζαρου 8 αλλά όχι μόνιμη "υπάληλο υποδοχής".
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.570
- Πόντοι
- 5.595
Η καλύτερη σεριφισα με τα μεγαλα βυζια υπάρχει στη δημοκριτου 9
Τύπε, ξέθαψες νήμα μετά από 9 χρόνια? Δεν είδες ότι αναπαυόταν εν ειρήνη?
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 402
- Πόντοι
- 26
εν ειρήνηΤύπε, ξέθαψες νήμα μετά από 9 χρόνια? Δεν είδες ότι αναπαυόταν εν ειρήνη?

ποια νομιζετε οτι είναι?
Η κα Σοφία στον 6ο όροφο στο Σ. 40-42
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
Λιζα απο πρωην Συγγρου και κεντρο τωρα απο αποψη ευγενιας και εξυπηρετησης κ παλαιοτερα υπηρεσιων....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K