blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.219
- Πόντοι
- 39.586
Τα πα εγω ...Δεν ακουτε τρελά αγορια![]()
![]()
Πως βγαινει το Excalibur μεσα απ το βραχο ....ε καντο εικονα
καμια σχεση
Tα καλυτερα παιδγια ....
Δεν εξαιρω εσενα βεβαια :-*
:-*Τι ειπες ..τι ειπες ...
σου ειπα ..θα σου γραψω καλη κριτικη να σε ανεβασω ..και ελα απο κει να βεβαιωσεις το 7,6
και αφηνεις το γερο ξουρα να μιλαει για μετρα και πηχες ...
ελεος πια
με βρηκατε γερο και ανημπορο και με πειραζετε
με ειπανε αγαπουλη ( και δεν εφερα ουτε λουλουδια ουτε σοκολατακια ) με ειπανε και προμοτορα
κανε μου τη χαρη σε παρακαλω ..7 , 6 να θυμασαι ..ενταξει γιαβρι μου Θυμαμαι θυμαμαι... Ξεχνιεσαι εσυ
Kαλησπερα γιαβρι μου :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα, κυρία!![]()
ΥΓ: Δεν ερχομαι απο κει ... ΦΟΒΟΥΜΑΙ :S :S
ΥΓ: Δεν ερχομαι απο κει ... ΦΟΒΟΥΜΑΙ :S :S

Ελα καλε ειμαστε ακινδυνοι ...
Οτι ετοιμαζο..μουνα , να γραψω οτι, αμα θαρθω θα μπλεξουμε τα μπουτια μας και ειναι κ καλοκαιρι σχεδον , με υψηλες θερμοκρασιες...Για σας δεν παίρνουμε και όρκο ...
Οτι ετοιμαζο..μουνα , να γραψω οτι, αμα θαρθω θα μπλεξουμε τα μπουτια μας και ειναι κ καλοκαιρι σχεδον , με υψηλες θερμοκρασιες...![]()
![]()
Οτι ετοιμαζο..μουνα , να γραψω οτι, αμα θαρθω θα μπλεξουμε τα μπουτια μας και ειναι κ καλοκαιρι σχεδον , με υψηλες θερμοκρασιες...![]()
![]()
Οκ !! Δεν μπορω παρα να λαβω σοβαρα υπ οψιν μου την προταση του νηματοθετη που με τιμα ... Αλλα βρε παιδι μου οπου παω μπαχαλι γινεται... :- :-Μπορείτε να έρχεσθε όποτε θέλετε.
Εξέλειπαν τα προβλήματα του παρελθόντος.
Σας θεωρούμε μέρος της παρέας μας και είσθε μέρος της παρέας μας.![]()
Οκ !! Δεν μπορω παρα να λαβω σοβαρα υπ οψιν μου την προταση του νηματοθετη που με τιμα ... Αλλα βρε παιδι μου οπου παω μπαχαλι γινεται... :- :-
Σεμνα ενδεδυμενη οπως αρμοζει στο χωρο...Ελα αλλα σεμνα γιατι εχει κατι γερους καρδιακους απο κει ..μην ψοφησουν και αδιασει το νημα
Ναι σιγα τη μουρη ..ελα μαναρι μου εσυ απο εκει και θα σε εχω εγω στα πουπουλα ...αστον αυτον στηριξου πανω μου ...
να πεσουμε μαζι
Οκ !! Δεν μπορω παρα να λαβω σοβαρα υπ οψιν μου την προταση του νηματοθετη που με τιμα ... Αλλα βρε παιδι μου οπου παω μπαχαλι γινεται... :- :-

Πηρα μια ιδεα ;) . Αλλωστε το παρακολουθω το νημα σας .. Εχει πολυ χαβαλε και ωραιοτατες, αισχροτατες![]()
![]()
Νομίζω ότι σ΄ εμάς έχουν αλλάξει τα πράγματα. ;)
ατακες ..