οποτε παιζει να μας δουνε σε καμια ταινια θες να πεις?θα πω μια εμπειρια απο φιλο που πηγαινε στην χοντρη καλος πελατης τα ακουμπουσε χοντρα και καποια στιγμη ανακαλυψε καμερουλες στο δωματιο απο τοτε εκοψε προσεχετε για να εχετε λοιπον παιδια η χοντρη η πονηρω κανει και αλλες μπιζνες μην δειχνετε τοσο εμπιστοσυνη οι καιροι ειναι πονηροι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)
οποτε παιζει να μας δουνε σε καμια ταινια θες να πεις?
αυτο με τις καμερες το βιωσα μονο στον Νικο τον παγωτατζη στο bodyfree..τωρα ομως τις εχει βγαλει τις καμερες..
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Και άλλος παλιότερα, προ 10ετιας είχε κάμερες στα δωμάτια και εκβίασε κάποιους πελάτες, μέχρι που κατέληξε να του αδειάσουνε ένα κουβά με υγρά μπαταρίας στο κεφάλι. Έκτοτε εξαφανίστηκε.αυτο με τις καμερες το βιωσα μονο στον Νικο τον παγωτατζη στο bodyfree..τωρα ομως τις εχει βγαλει τις καμερες..
Και άλλος παλιότερα, προ 10ετιας είχε κάμερες στα δωμάτια και εκβίασε κάποιους πελάτες, μέχρι που κατέληξε να του αδειάσουνε ένα κουβά με υγρά μπαταρίας στο κεφάλι. Έκτοτε εξαφανίστηκε.
αν η Εβιτα η χοντρη λοιπον εχει βαλει οντως καμερες και το παιζει και τρελιτσα προτεινω να το αντιστεψουμε και να εμφανιστουμε εμεις με κρυφες καμερες και να την βγαλουμε στο you tube..εχει στυλο καμερα ρολοι καμερα με 20ε..
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Για να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις, δεν μίλησα για την Εβίτα. Άλλος ήταν αυτός που το είχε κάνει. Οι λίγο παλιότεροι στο κουρμπέτι λογικά θα τον θυμούνται. Μετά το επεισόδιο αυτό όμως εξαφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη και δεν ξανακούσαμε γι αυτόν.αν η Εβιτα η χοντρη λοιπον εχει βαλει οντως καμερες και το παιζει και τρελιτσα προτεινω να το αντιστεψουμε και να εμφανιστουμε εμεις με κρυφες καμερες και να την βγαλουμε στο you tube..εχει στυλο καμερα ρολοι καμερα με 20ε..
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Πολύ επικίνδυνο. Διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, με επαπειλούμενη ποινή από 5 έως 20 χρόνια κάθειρξη.αν η Εβιτα η χοντρη λοιπον εχει βαλει οντως καμερες και το παιζει και τρελιτσα προτεινω να το αντιστεψουμε και να εμφανιστουμε εμεις με κρυφες καμερες και να την βγαλουμε στο you tube..εχει στυλο καμερα ρολοι καμερα με 20ε..
Καλησπέρα. Μια ερώτηση παιδιά. Για το dames στην Τσιμισκή 70 θέλει τηλέφωνο πρώτα ή όχι? Και πας κλασικά,και οτι πετύχεις ελεύθερο αυτήν την ώρα? Και το κουδούνι τι γράφει πάνω ,για να πατήσεις?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλημέρα. Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ρε παιδιά? Δεν μένω Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω τι παίζει. Θα ανέβω σε 4 μέρες. Αν μπορείτε απαντήστε μου έστω και με pm. Ευχαριστώ
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Πατα απλα κουδουνι Μεταξα γραφειΚαλημέρα. Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ρε παιδιά? Δεν μένω Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω τι παίζει. Θα ανέβω σε 4 μέρες. Αν μπορείτε απαντήστε μου έστω και με pm. Ευχαριστώ
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα παιδιά! επειδή είμαι νέος στο χώρο θέλω κάποιες βοήθειες. Αυτή η εβίτα που λέτε ότι είναι καλή που ακριβώς βρίσκεται; και γενικότερα επειδή μένω ανατολικά (Καλαμαριά) μπορείτε να μου πείτε τι μασατζίδικα υπάρχουν στη περιοχή εκεί;
Σας ευχαριστώ αδέρφια εκ των προτέρων!
Υ.Γ: ο καρπός έχει πιαστεί άπειρα! Need Back up!
Θοδωρη αδελφε μου καλημερα.Προσφερε την βοηθεια σου στους νεους παικτες ετσι απλοχερα όπως κανεις καθε φορά.Καλησπέρα παιδιά! επειδή είμαι νέος στο χώρο θέλω κάποιες βοήθειες. Αυτή η εβίτα που λέτε ότι είναι καλή που ακριβώς βρίσκεται; και γενικότερα επειδή μένω ανατολικά (Καλαμαριά) μπορείτε να μου πείτε τι μασατζίδικα υπάρχουν στη περιοχή εκεί;
Σας ευχαριστώ αδέρφια εκ των προτέρων!
Υ.Γ: ο καρπός έχει πιαστεί άπειρα! Need Back up!
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
μας περιορισε σε συγκεκριμενη περιοχη το νεο παληκαρακι οποτε δεν ειναι και τοσο εφικτο ας ξεκινησει με μια εφημεριδα και στο μελλον θα γνωρισει και τη εβιτα ))) το χω στο μυαλο μου στο μελον χυσεα φιλε μου να κανω ενα μασαζοκαταλογο με πριβε και μη γιαολη τη θεσσαλονικη οπως καναμε παλια απλα ο μονος λογος που δε το χω κανει ακομα ειναι το κατα ποσο τελικα θα χει νοημα να το κανω μιας και η προσβαση στα πριβε τα περισσοτερα καλα δε θα ναι εφικτη για τους πολλουςΘοδωρη αδελφε μου καλημερα.Προσφερε την βοηθεια σου στους νεους παικτες ετσι απλοχερα όπως κανεις καθε φορά.
Καλημερα σας παιδες.Γνωριζει καποιος τιτ για την συγκεκριμενη κοπελα;
Αυτη ειναι η αγγελια που εχει...Εγω τηλεφωνησα για ενημερωση και τ ειχε κλειστο..Μπαμπατσικη φαινεται..
Αυτη ειναι η αγγελια που εχει...Εγω τηλεφωνησα για ενημερωση και τ ειχε κλειστο..Μπαμπατσικη φαινεται..
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Την καλησπέρα μου αδερφέ. Τώρα το διάβασα."'Όταν είσαι παντρεμένος καλύτερα να έρχεσαι σε μασάζ παρά να έχεις γκόμενα. Περνάς καλά και φεύγεις. Δεν είναι απιστία. Εγώ αν μάθαινα ότι ο δικός μου πηγαίνει, δεν θα με πείραζε.." κλπ κλπ. Ξέρω, σας το έχουνε πει και σας ε? Μύθος! Μη μασάτε, μην τρώτε το παραμύθι!!! Για να κονομάνε το λένε!!!
Την καλησπέρα μου σε όλα τα εκλεκτά μέλη του bou και ειδικά στα αδέρφια μου θοδωρηςboxteam, Χυσέας, καρδινάλιος, giorgosvazelos, djgatos.
Χαθήκαμε το ξέρω αλλά έχω σταματήσει τα μασαζοχαλαρώματα και έχω επικεντρωθεί σε μια φοιτήτρια Θεσσαλονικιά που σπουδάζει Αθήνα αλλά έρχεται συχνά και με χαλαρώνει τα μάλα.
Στείλε μου κανένα καλό.
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
η βαλεντινα ειναι πρωην υπαλληλος μαριαννας και τελευταιως μαγκυςΚαλημερα σας παιδες.Γνωριζει καποιος τιτ για την συγκεκριμενη κοπελα;
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Αν κρίνω από τις φωτογραφίες, μπαμπάτσικο δεν το λες... κρεωπολείον η αφθονία το λες, άνετα...Καλημερα σας παιδες.Γνωριζει καποιος τιτ για την συγκεκριμενη κοπελα;
Συνημμένα
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
κι ομως αυτο το κρεοπωλειο χααχχ δουλευε στη μαριανναΑν κρίνω από τις φωτογραφίες, μπαμπάτσικο δεν το λες... κρεωπολείον η αφθονία το λες, άνετα...
ολοκληρο βιογραφικο....αλλα μαλλον ο φιλος δεν ρωτουσε για κατι τετοιο μαλλον....η βαλεντινα ειναι πρωην υπαλληλος μαριαννας και τελευταιως μαγκυς
Την μπεμπα την ειδα πρωτη φορα περσι το καλοκαιρι οταν ηταν Αθηνα σε ταξιδι για καποια σεμιναρια. Εκατσα μαζι της 2 ωρες και περασα μια χαρα. Οπως ειναι στη φωτο ακρiβως αυτο θα δειτε και live. Δευτερη φορα την ειδα πανω στη Θεσσαλονικη μαζι με μια φιλη της που δυστυχως εμενα δεν αρεσε. Η Βαλεντινα τα δουλευει τα λεφτα της και μαλιστα με το παραπανω. Αυτα απο μενα και καλη συνεχεια σε ολους!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
θα ξανα ρωτησω αφου δεν πηρα καμια απαντηση εχουμε καμια περιγραφη για την αφροδιτη απο μαριαννα...... σε pm
βλέπε φωτό τεμαχιου από πιο πάνω αγγελίας σχετικά με το σώμα , αλλά με μεγάλο φυσικό στήθος και μελαχροινή
μπαμπάτσικη δλδ...