The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.403
- Πόντοι
- 40.655
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε συ !! τι σε ειπα εσενα!? ....δεν σε ειπα να μην εμφανιζεσαι αποτομα! ειδοποια πρωτα!!!
Λέτε να γράφω πρώτα στην ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε συ !! τι σε ειπα εσενα!? ....δεν σε ειπα να μην εμφανιζεσαι αποτομα! ειδοποια πρωτα!!!
Θα σου λεγα για Τελη, αλλα δεν ηθελα να σε βαλω σε πειρασμο και να χαλασεις τη διαιτα, που εχεις αρχισει μετα το Πασχαλινο τραπεζι.πουσαι συ βρε αλητηριε παλιογερε
ηρθες Αθενς και μου τρεχες παλι στα μασαζια!!!????
Θα σου λεγα για Τελη, αλλα δεν ηθελα να σε βαλω σε πειρασμο και να χαλασεις τη διαιτα, που εχεις αρχισει μετα το Πασχαλινο τραπεζι.
Αδιαφορώ και επιστρέφω εις την κοπιώδην εργασίαν μου!![]()

Μήπως γνωρίζετε που είναι ο Vlandis?
Εις την Αλοδαπήν για μεταπτυχιακές σπουδες
Δεν μου ειχες πει, οτι μετα το Πασχα θα αρχιζες διαιτα, και μετα απο τα λουκουλια γευματα σου, θα προσθετες και ενα γιαουρτακι 0% λιπαρα;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=219698.0;attach=1015460;image[/img[/URL]]
:HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO:
:worship: :worship: :worship: :worship:
[/quote]
As you can see the craftsmanship is superb...
Προτεινω να το βαλει ο κυριος Βλαντης στο αβαταρ του.
Μήπως γνωρίζετε που είναι ο Vlandis?
Προτεινω να το βαλει ο κυριος Βλαντης στο αβαταρ του.![]()

As you can see the craftsmanship is superb...

Προτεινω να το βαλει ο κυριος Βλαντης στο αβαταρ του.![]()
Μου έχει πει πως δεν βάζει κάτι τέτοιο λόγο σεμνότητας.
![]()
Bullying όμως σε βάρος του ηλικιωμένου και ταλαιπώρου τούτου νηματοθέτου γνωρίζει να πράττει ... >![]()

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι καθημερινά τον μειώνεται με προσβλητικά σχόλια και τον παρουσιάζεται ως μνημείο ανηθικότητος...
![]()

καλησπέρα
βλέπω μια ταινία...με τιτλο
Με πρόδωσε για μια μπριζόλα
ποιανού είναι?