Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Βέβαια, εδώ έχουμε αυτοπροσώπως τον Goebbels, αυτόν να ακούτε!Μην ακούτε τους Γκαιμπελίσκους ...
Βέβαια, εδώ έχουμε αυτοπροσώπως τον Goebbels, αυτόν να ακούτε!Μην ακούτε τους Γκαιμπελίσκους ...
Βέβαια, εδώ έχουμε αυτοπροσώπως τον Goebbels, αυτόν να ακούτε!

..........Βέβαια, εδώ έχουμε αυτοπροσώπως τον Goebbels, αυτόν να ακούτε!
Εγώ έχω ήδη καταταγεί από την αυθεντία στους Γκεμπελίσκους ...
Αποκαλύπτετε το πραγματικό επίθετό σας;![]()
Καλημέρα επίσης,
γιατί σου προξενεί εντύπωση; Έτσι δεν μαθαίνουμε τα πεπραγμένα του καθενός; Χθες και σήμερα για παράδειγμα, μάθαμε για τα πεπραγμένα αξιόμαχου μέλους μας, που αφού ξεφάντωσε με το σπαθί του και αλκοολικώς στην ξενιτειά, επανήλθε για τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη στο γνωστό πουτανοξενοδοχείο πολυτελείας. Μέχρι και από εκεί κόντεψαν να τον διώξουν! "Είμαστε σοβαρό μαγαζί πολυτελείας κύριε! Δε θα μας το κανέτε βαρδαρίσιο! Να πάτε εκεί που βαρβατεύει και ο φίλος σας ο Μπλιζαρνταής ..."

Καλημερα καπετανιε
4 στοματακια μετραω εγω ....τωρα αν ειναι και κανενα αλλο σε καμια γωνια κρυμενο θα σε γελασω
Α καλημερα ολως ιδιαιτερως στον "εκλασα μέντες" νηματοθέτη
Να κανω κατι επειγοντα και σημαντικα και μετα να κανω το τηλεφωνάκι που σου ελεγα .....
Τώρα θα μπει και ο κ. Excalibur να μας ποστάρει μία αθερίνα και δύο σαρδέλες ...![]()
......Τώρα θα μπει και ο κ. Excalibur να μας ποστάρει μία αθερίνα και δύο σαρδέλες ...![]()
..........Καλημερα καπετανιε
4 στοματακια μετραω εγω ....τωρα αν ειναι και κανενα αλλο σε καμια γωνια κρυμενο θα σε γελασω
Α καλημερα ολως ιδιαιτερως στον "εκλασα μέντες" νηματοθέτη
Να κανω κατι επειγοντα και σημαντικα και μετα να κανω το τηλεφωνάκι που σου ελεγα .....
Πάλι μαλώνετε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη;
Την "δεινότητα" βεβαίως βεβαίως...
Καλημέρα σκατόγεροι.
Μίλησε το λυκόπουλο !!!Καλημέρα, γεροτράγε!
Και εσεις ο μεντορας μας.Καλημέρα!
Θα σας παρακαλούσα να μην μας ισοπεδώνετε όλους.
Τρεις είναι οι τρυγητές και κατά τυχαία σειρά τους αναφέρω:κ. Vlandis, κ. κωλόγερος και κ. Excalibur!![]()