Fotis Panagiwtou
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Εαν εχεις φιλο που την ξερει εχει ελπιδαΝα φανταστώ το κατάστημα απευθύνεται μόνο σε μύστες Οι υπόλοιποι έχουμε καμιά ελπίδα?
Εαν εχεις φιλο που την ξερει εχει ελπιδαΝα φανταστώ το κατάστημα απευθύνεται μόνο σε μύστες Οι υπόλοιποι έχουμε καμιά ελπίδα?
Τα τελευταία χρόνια έχει φάει κάμποσα πεσίματα, κι έχει γίνει πολύ καχύποπτη και προσεκτική. Γι αυτό κι αλλάζει χώρο κάθε τόσο. Οπότε , αν δεν σε ξέρει, μόνο αν σε προτείνει κάποιος παλιός πελάτης της, που τον ξέρει καλά.Να φανταστώ το κατάστημα απευθύνεται μόνο σε μύστες Οι υπόλοιποι έχουμε καμιά ελπίδα?
Σίγουρα θα τις έχει, αλλά στο χωριό μας πέφτει πολύ κυνήγι στα μαγαζιά, σε αντίθεση με την Αθήνα που δεν κουνιέται φύλλο.Κι αυτη τοσα χρονια δε φροντισε να κανει τις διασυνδεσεις της?
Προσωπική (και σίγουρα υποκειμενική) γνώμη, απ' όσες γνωρίζω, η πιο καλή, αποκλειστικά εμφανισιακά, είναι η Σίσυ στην Εβίτα. Είναι ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς.ασχετο αλλα απο θεμα εμφανισης και μονο ποια ειναι η τοπ επιλογη στην θεσσαλονικη? (προσβαση εχω απο παλια στην Εβιτα στην Ολγας αν και εχω να πατησω το ποδι μου χρονια εκει αλλα σιγουρα θα με θυμαται αν παω η Εβιτα, θυμαμαι παλια με επερνε και τηλεφωνα να μου πει τι κομματια εφερνε αλλα ξεκοψα εντελως) οποτε χωρις να ειμαι συστημενος καπου, απο αποψη εμφανισης ποια θα μου προτεινατε? (να κανει φουλ προγραμμα οχι μαλακεια με το χερι και βλακειες).
κριμα που δεν μπορουμε να την χαρουμε εμεις που δεν ειμαστε πελατες....Προσωπική (και σίγουρα υποκειμενική) γνώμη, απ' όσες γνωρίζω, η πιο καλή, αποκλειστικά εμφανισιακά, είναι η Σίσυ στην Εβίτα. Είναι ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς.
Αιτείτε, και δοθήσεται υμίν· ζητείτε, και ευρήσετε· κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν. Πάς γάρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τώ κρούοντι ανοιγήσεται. (Ματθ. 7, 7-8 )κριμα που δεν μπορουμε να την χαρουμε εμεις που δεν ειμαστε πελατες....
Εχεις πμΑιτείτε, και δοθήσεται υμίν· ζητείτε, και ευρήσετε· κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν. Πάς γάρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τώ κρούοντι ανοιγήσεται. (Ματθ. 7, 7-8 )
ΑπαντήθηκεΕχεις πμ
Ξέρεις και τα Ευαγγελια? Τι γυρεύεις εσυ ο θεοσεβούμενος με τους αμαρτωλούςΑιτείτε, και δοθήσεται υμίν· ζητείτε, και ευρήσετε· κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν. Πάς γάρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τώ κρούοντι ανοιγήσεται. (Ματθ. 7, 7-8 )
Η διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών, είναι ότι οι πρώτοι έχουν παρελθόν και οι δεύτεροι μέλλον...Ξέρεις και τα Ευαγγελια? Τι γυρεύεις εσυ ο θεοσεβούμενος με τους αμαρτωλούς
απο τιμες τι παιζει?Προσωπική (και σίγουρα υποκειμενική) γνώμη, απ' όσες γνωρίζω, η πιο καλή, αποκλειστικά εμφανισιακά, είναι η Σίσυ στην Εβίτα. Είναι ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς.