απο αμυνα φαινεται ετσι...Σας έχω πει ρε, ο ΝΟΤ είναι άγιος ανθρωπος!
Ο πιο αγνός εδώ μέσα!
Ανθρωπιστής από ιδεολογία!
κατα βαθος εναι καφενιακος τυπος ;)
απο αμυνα φαινεται ετσι...Σας έχω πει ρε, ο ΝΟΤ είναι άγιος ανθρωπος!
Ο πιο αγνός εδώ μέσα!
Ανθρωπιστής από ιδεολογία!
Ελλεεινίδα, αρχιψεύτρα. Ούτε σε μισό πμ μου δεν μου έχεις απαντησει!!κι εσενα τοσο καιρο προσπαθω να σε παρασηρω σε ακολασιες στο μσν μου και τπτ.
ουτε καν add δεν με εκανες.σνιφ σνιφφ :-
εγω προσωπικα δεν σου εδωσα κανεναν χαρακτηρισμό.και νομιζω οτι, οτι ειπα το ανεφερα πολιτισμένα.δεν καταλαβα γιατι με αποκαλεσες μισογυνη.δεν νομιζω να με ξερεις στην προσωπική μου ζωη,το πως συμπεριφέρομαι η' αν αγαπαω τις γυναικες.
Τους ίδιους άνδρες όταν φύγουν από την Ελλάδα , γιατί μπορεί να τους δεις αραχτούς σε κανένα πεζοδρόμιο να πίνουν μπύρες κατάχαμα;
Γιατί εκεί και έτσι γαμάνε. Δεν χρειάζεται να το παίξουν τίποτε άλλο πέρα από Αρσενικοί! Ενώ εδώ πρέπει να το παίξουν πλούσιοι , χλιδάτοι , με καλή δουλειά κτλ κτλ κτλ.
Έχεις δει παλιές ελληνικές ταινίες;
Φαντάζομαι ναι.
Και θα έχεις δει και ξένες.
Έχεις δει σε ταινίες από άλλη χώρα να είναι τόσο δημοφιλές το θέμα με τις διάφορες ληγούρες να κυνηγάνε πλούσιους ;
Το άλλο που το βάζεις;
Ξέρεις τύπους που έφυγαν από εδώ στα 19 για σπουδές , γύρισαν στα 23-24 και στα 30-35 τους έχουν πηδήξει 2-3 γκόμενες στην Ελλάδα και στα 3-4 χρόνια έξω πήδηξαν 40.Αυτό πως εξηγείται;
Το ότι παντού οι Έλληνες κυνηγάνε ξένες το αμφισβητείς;
Είτε τουρίστριες , είτε μετανάστριες , ό,τι ξενο μουνλι παίζει!
Από την εποχή του Βόγλη που έκανε το βοσκό!!!!!!!!
γιατί του χαλάς το παραμύθι μου λες;
βαριεμαι να διαβαζω ο λακης εβαλε το γυναικακι του φωτο; σε ποια σελίδα ; να δουμε αν ειναι μουνι η γαμιεται καλα ;
εγω προσωπικα δεν σου εδωσα κανεναν χαρακτηρισμό.και νομιζω οτι, οτι ειπα το ανεφερα πολιτισμένα.δεν καταλαβα γιατι με αποκαλεσες μισογυνη.δεν νομιζω να με ξερεις στην προσωπική μου ζωη,το πως συμπεριφέρομαι η' αν αγαπαω τις γυναικες.
εγώ πάντως έχω γαμήσει περισσότερες ελληνίδες από ξένες...............Τους ίδιους άνδρες όταν φύγουν από την Ελλάδα , γιατί μπορεί να τους δεις αραχτούς σε κανένα πεζοδρόμιο να πίνουν μπύρες κατάχαμα;
Γιατί εκεί και έτσι γαμάνε. Δεν χρειάζεται να το παίξουν τίποτε άλλο πέρα από Αρσενικοί! Ενώ εδώ πρέπει να το παίξουν πλούσιοι , χλιδάτοι , με καλή δουλειά κτλ κτλ κτλ.
Έχεις δει παλιές ελληνικές ταινίες;
Φαντάζομαι ναι.
Και θα έχεις δει και ξένες.
Έχεις δει σε ταινίες από άλλη χώρα να είναι τόσο δημοφιλές το θέμα με τις διάφορες ληγούρες να κυνηγάνε πλούσιους ;
Το άλλο που το βάζεις;
Ξέρεις τύπους που έφυγαν από εδώ στα 19 για σπουδές , γύρισαν στα 23-24 και στα 30-35 τους έχουν πηδήξει 2-3 γκόμενες στην Ελλάδα και στα 3-4 χρόνια έξω πήδηξαν 40.Αυτό πως εξηγείται;
Το ότι παντού οι Έλληνες κυνηγάνε ξένες το αμφισβητείς;
Είτε τουρίστριες , είτε μετανάστριες , ό,τι ξενο μουνλι παίζει!
Από την εποχή του Βόγλη που έκανε το βοσκό!!!!!!!!
Θα πω πως έχεις δίκιο, παρά το ότι θα μου στείλει 10 υβριστικά πμ η Bite.εγω προσωπικα δεν σου εδωσα κανεναν χαρακτηρισμό.και νομιζω οτι, οτι ειπα το ανεφερα πολιτισμένα.δεν καταλαβα γιατι με αποκαλεσες μισογυνη.δεν νομιζω να με ξερεις στην προσωπική μου ζωη,το πως συμπεριφέρομαι η' αν αγαπαω τις γυναικες.
τι αλλάζει εάν σου πω ναι και τι αλλάζει εάν σου πω όχι;παντρεμενος εισαι???
με το συμπάθειο....Η λογική λέει ότι κάποια που βρίσκει άνδρα , σιγουρα είναι πιο μπάνικια από μια αζήτητη. Αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τις αζήτητες γιατί προσφέρουν αγάπη σε μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά μετά τα 40 τους ...
Θα πω πως έχεις δίκιο, παρά το ότι θα μου στείλει 10 υβριστικά πμ η Bite.
Αλλά τις έχουν τσιτώσει για τα καλά, γι αυτο!!!![]()
Το μεν πνευμα προθυμον , η δε σαρξ αδυναμος !!!!! Μεινε , ως πνευμα . Αλλωστε ... και μισος να μεινεις , φτανεις και περισσευεις ( Ωραιο τρεχαντηρι ;) )εγώ που είμαι μισοςγύνης τι να κάμω; να μείνω ή να διαγραφτώ;
Δεν ξέρω,αλλά μάλλον ότι κ να ακούσεις από θυληκό το πιο πιθανό
είναι να μην σ'αρέσει οπότε sorry δεν θα μπω στην διαδικασία να απολογηθώ π γράφτηκα εδώ
μόνο κ μόνο γιατί είμαι γυναίκα..
Η λογική λέει ότι κάποια που βρίσκει άνδρα , σιγουρα είναι πιο μπάνικια από μια αζήτητη. Αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τις αζήτητες γιατί προσφέρουν αγάπη σε μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά μετά τα 40 τους ...
τι αλλάζει εάν σου πω ναι και τι αλλάζει εάν σου πω όχι;
Να πεις "μου την δινει που υπαρχει ενα θρεντ οπου κριτικαρετε τις χοντρες και οχι μονο ελληνιδες"
εγώ σου λέω:
μου τη δίνει που υπάρχεις.
οκ τότε....Αν πεις ότι είσαι παντρεμένος θα βρίζουν και τη γυναίκα σου.
Ή έτσι θα νομίζουν τουλάχιστον , γιατί τα σκατά είναι δυνατόν να βρίσουν κάποιον;
Αν πεις ότι είσαι ανύπαντρος , θα βρίζουν μόνο εσένα.
Κάποιες φορές έχουν πλάκα και τα δύο , αλλά μετά βαριέσαι , γιατί δεν διαθέτουν ποικιλία ...