Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
κι εσενα τοσο καιρο προσπαθω να σε παρασηρω σε ακολασιες στο μσν μου και τπτ.
ουτε καν add δεν με εκανες.σνιφ σνιφφ :-
Ελλεεινίδα, αρχιψεύτρα. Ούτε σε μισό πμ μου δεν μου έχεις απαντησει!! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγω προσωπικα δεν σου εδωσα κανεναν χαρακτηρισμό.και νομιζω οτι, οτι ειπα το ανεφερα πολιτισμένα.δεν καταλαβα γιατι με αποκαλεσες μισογυνη.δεν νομιζω να με ξερεις στην προσωπική μου ζωη,το πως συμπεριφέρομαι η' αν αγαπαω τις γυναικες.

δηλαδή άμα σου πω πολιτισμένα να πας να σου κάνουν ρεκτιφιέ στον ορθό αλλάζει το περιεχόμενο της προτροπής μου;

πρέπει ντε και καλά να σου πω να σου γαμήσουν την κωλοτρυπίδα για να σε σκανδαλίσω;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τους ίδιους άνδρες όταν φύγουν από την Ελλάδα , γιατί μπορεί να τους δεις αραχτούς σε κανένα πεζοδρόμιο να πίνουν μπύρες κατάχαμα;
Γιατί εκεί και έτσι γαμάνε. Δεν χρειάζεται να το παίξουν τίποτε άλλο πέρα από Αρσενικοί! Ενώ εδώ πρέπει να το παίξουν πλούσιοι , χλιδάτοι , με καλή δουλειά κτλ κτλ κτλ.

Έχεις δει παλιές ελληνικές ταινίες;
Φαντάζομαι ναι.
Και θα έχεις δει και ξένες.
Έχεις δει σε ταινίες από άλλη χώρα να είναι τόσο δημοφιλές το θέμα με τις διάφορες ληγούρες να κυνηγάνε πλούσιους ;

Το άλλο που το βάζεις;
Ξέρεις τύπους που έφυγαν από εδώ στα 19 για σπουδές , γύρισαν στα 23-24 και στα 30-35 τους έχουν πηδήξει 2-3 γκόμενες στην Ελλάδα και στα 3-4 χρόνια έξω πήδηξαν 40.Αυτό πως εξηγείται;
Το ότι παντού οι Έλληνες κυνηγάνε ξένες το αμφισβητείς;
Είτε τουρίστριες , είτε μετανάστριες , ό,τι ξενο μουνλι παίζει!
Από την εποχή του Βόγλη που έκανε το βοσκό!!!!!!!!

λακη στασου μυγδαλα

Επισκέπτης
βαριεμαι να διαβαζω ο λακης εβαλε το γυναικακι του φωτο; σε ποια σελίδα ; να δουμε αν ειναι μουνι η γαμιεται καλα ;

Η λογική λέει ότι κάποια που βρίσκει άνδρα , σιγουρα είναι πιο μπάνικια από μια αζήτητη. Αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τις αζήτητες γιατί προσφέρουν αγάπη σε μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά μετά τα 40 τους ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εγω προσωπικα δεν σου εδωσα κανεναν χαρακτηρισμό.και νομιζω οτι, οτι ειπα το ανεφερα πολιτισμένα.δεν καταλαβα γιατι με αποκαλεσες μισογυνη.δεν νομιζω να με ξερεις στην προσωπική μου ζωη,το πως συμπεριφέρομαι η' αν αγαπαω τις γυναικες.

γιατι νομιζεις απ ολους οσοι θα μπορουσα να χαρακτηρισω μισογυνηδες εδω μεσα θ αναφερομουν σε σενα?
οχι πες μου
μην ντρεπεσαι
ανεπτυξε τη σκεψη σου...
ανατολικους λακηδεςδεν βλεπεις πουθενα???
τωρα εσυ δεν ξερω τι ζορι τραβας με τις γυναικες εδω μεσα κ δεν με αφορα δεν ειδα να μας προσβαλλεις καπου.. μπορει να μου διεφυγε βεβαια.. :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τους ίδιους άνδρες όταν φύγουν από την Ελλάδα , γιατί μπορεί να τους δεις αραχτούς σε κανένα πεζοδρόμιο να πίνουν μπύρες κατάχαμα;
Γιατί εκεί και έτσι γαμάνε. Δεν χρειάζεται να το παίξουν τίποτε άλλο πέρα από Αρσενικοί! Ενώ εδώ πρέπει να το παίξουν πλούσιοι , χλιδάτοι , με καλή δουλειά κτλ κτλ κτλ.

Έχεις δει παλιές ελληνικές ταινίες;
Φαντάζομαι ναι.
Και θα έχεις δει και ξένες.
Έχεις δει σε ταινίες από άλλη χώρα να είναι τόσο δημοφιλές το θέμα με τις διάφορες ληγούρες να κυνηγάνε πλούσιους ;

Το άλλο που το βάζεις;
Ξέρεις τύπους που έφυγαν από εδώ στα 19 για σπουδές , γύρισαν στα 23-24 και στα 30-35 τους έχουν πηδήξει 2-3 γκόμενες στην Ελλάδα και στα 3-4 χρόνια έξω πήδηξαν 40.Αυτό πως εξηγείται;
Το ότι παντού οι Έλληνες κυνηγάνε ξένες το αμφισβητείς;
Είτε τουρίστριες , είτε μετανάστριες , ό,τι ξενο μουνλι παίζει!
Από την εποχή του Βόγλη που έκανε το βοσκό!!!!!!!!
εγώ πάντως έχω γαμήσει περισσότερες ελληνίδες από ξένες...............
μάλλον φταίει το δεξιό μου παρελθόν......

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα πω πως έχεις δίκιο, παρά το ότι θα μου στείλει 10 υβριστικά πμ η Bite. :2funny:
Αλλά τις έχουν τσιτώσει για τα καλά, γι αυτο!!! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η λογική λέει ότι κάποια που βρίσκει άνδρα , σιγουρα είναι πιο μπάνικια από μια αζήτητη. Αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τις αζήτητες γιατί προσφέρουν αγάπη σε μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά μετά τα 40 τους ...
με το συμπάθειο....
γιατί κάποια να βρίσκει άντρα και όχι ο άντρας να τη βρίσκει;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θα πω πως έχεις δίκιο, παρά το ότι θα μου στείλει 10 υβριστικά πμ η Bite. :2funny:
Αλλά τις έχουν τσιτώσει για τα καλά, γι αυτο!!! :2funny:

μετα μου λες πω δεν.....
αχχχχχχ ανομβριες και φετος στις στεπες της θεσσαλονικης

Επισκέπτης
Δεν ξέρω,αλλά μάλλον ότι κ να ακούσεις από θυληκό το πιο πιθανό
είναι να μην σ'αρέσει οπότε sorry δεν θα μπω στην διαδικασία να απολογηθώ π γράφτηκα εδώ
μόνο κ μόνο γιατί είμαι γυναίκα..

Δεν σου ζητησα να απολογηθεις φυσικα γιατι γραφτηκες.
Σου ειπα να μην λες μαλακιες.Οταν κατι σε ενοχλει να το λες στα ισια και να μην το φερνεις πονηρα οτι στενοχωριεσαι για το φορουμ και για το αν θα σερνεται :uglystupid:
Να πεις "μου την δινει που υπαρχει ενα θρεντ οπου κριτικαρετε τις χοντρες και οχι μονο ελληνιδες"

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

λακη

μωρο κουκλε θεε πες μας τις ιδεολογικες σου αναζητησεις καβλωνουμε και μας γινεται το μουνι (να μην σου πω ξερεις θα σου εχει πει το γκομενακι)

Επισκέπτης
τι αλλάζει εάν σου πω ναι και τι αλλάζει εάν σου πω όχι;

Αν πεις ότι είσαι παντρεμένος θα βρίζουν και τη γυναίκα σου.
Ή έτσι θα νομίζουν τουλάχιστον , γιατί τα σκατά είναι δυνατόν να βρίσουν κάποιον;

Αν πεις ότι είσαι ανύπαντρος , θα βρίζουν μόνο εσένα.
Κάποιες φορές έχουν πλάκα και τα δύο , αλλά μετά βαριέσαι , γιατί δεν διαθέτουν ποικιλία ...

Επισκέπτης
Εσυ μαλακα περσονα πως και ηρθες σημερα να το παιξεις υπερασπιστης των Ελληνιδων?Μπαγιατεψανε τα ρωσακια σου? :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αν πεις ότι είσαι παντρεμένος θα βρίζουν και τη γυναίκα σου.
Ή έτσι θα νομίζουν τουλάχιστον , γιατί τα σκατά είναι δυνατόν να βρίσουν κάποιον;

Αν πεις ότι είσαι ανύπαντρος , θα βρίζουν μόνο εσένα.
Κάποιες φορές έχουν πλάκα και τα δύο , αλλά μετά βαριέσαι , γιατί δεν διαθέτουν ποικιλία ...
οκ τότε....
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom