Οντως η Ελισσαβετ δεν εμφανίζεται πλεον...η ελισσαβετ εχει πανω απο μηνα να εμφανιστει ισως να σταματησε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
παληκαρια στο νταμες ποιες αλλεσ ηταν περαν των μεταγραφων της μαγκυ?Φιλε μου η Ηρω εχει γινει πολυ καυλη στην δουλεια της όπως και η Δεσποινα άλλωστε
Litmanen13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Η Ελίσαβετ απο Βάνα όντως 3 φορές που έχω πάρει τηλέφωνο δεν ήταν, δεν μου ειπαν βέβαια οτι δεν δουλευει πια.
Όσο για την Μάγκυ στην Βάνα που λέγατε πιο πίσω... μια φορά που την δοκίμασα... πολυ ξινή, έχει βέβαια βυζάρες, αλλά κάποτε ζητούσε 20 ευρώ για να τις πιάσεις... γελάει ο κόσμος...
Όσο για την Μάγκυ στην Βάνα που λέγατε πιο πίσω... μια φορά που την δοκίμασα... πολυ ξινή, έχει βέβαια βυζάρες, αλλά κάποτε ζητούσε 20 ευρώ για να τις πιάσεις... γελάει ο κόσμος...
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 216
Τι ξέρουμε για αυτή?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 216
θοδωρη αδελφε μου εγω πηγαινω παντα νωρίς γύρω στις 12 και 30 και τοτε ειναι μονο η Ηρω και η Δεσποινα δεν εχω δει καμία αλλη.παληκαρια στο νταμες ποιες αλλεσ ηταν περαν των μεταγραφων της μαγκυ?
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 481
- Πόντοι
- 36
"'Όταν είσαι παντρεμένος καλύτερα να έρχεσαι σε μασάζ παρά να έχεις γκόμενα. Περνάς καλά και φεύγεις. Δεν είναι απιστία. Εγώ αν μάθαινα ότι ο δικός μου πηγαίνει, δεν θα με πείραζε.." κλπ κλπ. Ξέρω, σας το έχουνε πει και σας ε? Μύθος! Μη μασάτε, μην τρώτε το παραμύθι!!! Για να κονομάνε το λένε!!!
Την καλησπέρα μου σε όλα τα εκλεκτά μέλη του bou και ειδικά στα αδέρφια μου θοδωρηςboxteam, Χυσέας, καρδινάλιος, giorgosvazelos, djgatos.
Χαθήκαμε το ξέρω αλλά έχω σταματήσει τα μασαζοχαλαρώματα και έχω επικεντρωθεί σε μια φοιτήτρια Θεσσαλονικιά που σπουδάζει Αθήνα αλλά έρχεται συχνά και με χαλαρώνει τα μάλα.
Την καλησπέρα μου σε όλα τα εκλεκτά μέλη του bou και ειδικά στα αδέρφια μου θοδωρηςboxteam, Χυσέας, καρδινάλιος, giorgosvazelos, djgatos.
Χαθήκαμε το ξέρω αλλά έχω σταματήσει τα μασαζοχαλαρώματα και έχω επικεντρωθεί σε μια φοιτήτρια Θεσσαλονικιά που σπουδάζει Αθήνα αλλά έρχεται συχνά και με χαλαρώνει τα μάλα.
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
πσιχ φαν παντα σε συμπαθουσα και παντα σε συμπαθω να εισαι παντα γερος δυνατοσ υγιης κι ευτυχισμενος φιλε μου απο καρδιας μοναχα στο λεω και το ξερεις !! ! ! ! ! ! ! ! ! !"'Όταν είσαι παντρεμένος καλύτερα να έρχεσαι σε μασάζ παρά να έχεις γκόμενα. Περνάς καλά και φεύγεις. Δεν είναι απιστία. Εγώ αν μάθαινα ότι ο δικός μου πηγαίνει, δεν θα με πείραζε.." κλπ κλπ. Ξέρω, σας το έχουνε πει και σας ε? Μύθος! Μη μασάτε, μην τρώτε το παραμύθι!!! Για να κονομάνε το λένε!!!
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
χυσεα αδελφε μου ναι τα φιλια μας σε ηρω και δεσποινα λοιπον χαχαχα )))) ! ! !θοδωρη αδελφε μου εγω πηγαινω παντα νωρίς γύρω στις 12 και 30 και τοτε ειναι μονο η Ηρω και η Δεσποινα δεν εχω δει καμία αλλη.
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
εγω που ειμαι παλιος δε τη δοκιμασα ακομα μολις πας πες μας εσυ φιλαρακο !SOS καινουργιος που εκλεισε ραντεβου στο vana spa με καλυψω.Τι γνωριζετε συναγωνιστες;ευχαριστω!
SOS καινουργιος που εκλεισε ραντεβου στο vana spa με καλυψω.Τι γνωριζετε συναγωνιστες;ευχαριστω!
20χρ μελαχροινη με στηθος 5αρι με +20 κανει εκτονωση και βγαζει τις βυζαρες εξω να τις θωπευεις..
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Με +20 μάλλονΑξιζει;;καλη πιπα;;;

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.076
δεν εχει πιπα θαναση για εκτονοση με το χερι μιλαμε.Αξιζει;;καλη πιπα;;;
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 3.556
δοκιμασε κ μας λες μεταΑξιζει;;καλη πιπα;;;
Επίσκεψη στο κατάστημα της Εβίτας στην Β. Όλγας περιοχή Σχολή Τυφλών. Παρούσες τα τέσσερα Σ Σάντρα, Σοφία, Σίσσυ, Στέλλα. Προτιμήθηκε η Στέλλα ουκρανή milf 10+ χρόνια Ελλάδα πολύ γλυκιά αλλά όχι CIM/CIF και όχι anal σε εμένα λόγω προσόντων μου ! Μου άρεσε και η Σοφία ρουμάνα μπαμπάτσικη αλλά με τέλεια κατανεμημένα κιλά. Τιμές 50€ / 0,5 hr 60€ / 1 hr (1 shot) & 70€ / 1 hr (2 shots). Anal +20 €
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Μάλλον εννοείς την Σάντρα, φίλε. Αλβανίδα είναι , και όχι Ρουμάνα (λέει όμως Ρουμάνα για τους δικούς της λόγους). Η Σοφία είναι 50αρα, πολύ αδύνατη, κάνει όμως πολύ καλό πρόγραμμα.Επίσκεψη στο κατάστημα της Εβίτας στην Β. Όλγας περιοχή Σχολή Τυφλών. Παρούσες τα τέσσερα Σ Σάντρα, Σοφία, Σίσσυ, Στέλλα. Προτιμήθηκε η Στέλλα ουκρανή milf 10+ χρόνια Ελλάδα πολύ γλυκιά αλλά όχι CIM/CIF και όχι anal σε εμένα λόγω προσόντων μου ! Μου άρεσε και η Σοφία ρουμάνα μπαμπάτσικη αλλά με τέλεια κατανεμημένα κιλά. Τιμές 50€ / 0,5 hr 60€ / 1 hr (1 shot) & 70€ / 1 hr (2 shots). Anal +20 €
DeliveryMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Να φανταστώ το κατάστημα απευθύνεται μόνο σε μύστες Οι υπόλοιποι έχουμε καμιά ελπίδα?Επίσκεψη στο κατάστημα της Εβίτας στην Β. Όλγας περιοχή Σχολή Τυφλών. Παρούσες τα τέσσερα Σ Σάντρα, Σοφία, Σίσσυ, Στέλλα. Προτιμήθηκε η Στέλλα ουκρανή milf 10+ χρόνια Ελλάδα πολύ γλυκιά αλλά όχι CIM/CIF και όχι anal σε εμένα λόγω προσόντων μου ! Μου άρεσε και η Σοφία ρουμάνα μπαμπάτσικη αλλά με τέλεια κατανεμημένα κιλά. Τιμές 50€ / 0,5 hr 60€ / 1 hr (1 shot) & 70€ / 1 hr (2 shots). Anal +20 €