Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
76
Πόντοι
0
Δύο επισκέψεις στο Dames (Μεταξά) στην Τσιμισκή 70, και στις δύο με την Ηρώ τη Λεττονή (πρώην Άντζυ στο Ελίτ σπα). Πολύ καλό μασάζ, ως συνήθως. Το στοματικό δεν το απόλαυσα, λόγω προφυλακτικού, αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα. Η ίδια κάνει ό,τι μπορεί και το κάνει καλά. Δεν κάνει φουλ, αν και της πρόσφερα ένα σεβαστό ποσό, και δεν μου επέτρεψε πιασίματα μέσα από το εσώρουχο. Επιπλέον, ευχάριστη συζήτηση και θερμή στάση την πρώτη φορά, πιο κρύα την δεύτερη λόγω προσωπικών της προβλημάτων, όπως μου είπε. Αυτά. 

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.655
Πόντοι
3.556
Leo pal.

οχι αυτη ειναι η γιωτα

η νατασα ειναι αυτη με το μαυρο φορεμα

Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Μαγκες τι λεει..καβνα νεό από τη Κατερίνα στην Αρετσού έχουμε????μου εχουνε λείψει οι βυζαρες τις και η εκτονωση της...

Την τιμησα περυσι και μπορω να πω περασα πολυ καλα. Την τελευταια φορα ομως που την πηρα τηλεφωνο μου φανηκε πολυ εκνευρισμενη και δεν πηγα γιατι δεν ειχα ορεξη να με αντιμετωπισουν ασχημα. Γενικα δεν θα λεγα οτι ειναι κακη επιλογη.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
540
Πόντοι
36
παληκαρακια χριστος ανεστη σε ολους μαγκυ απο βανα εχει παει κανεις? αξιζει?

anemos17

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
85
Πόντοι
0
χρονια πολλα!
ανεβηκα βολτα θεσσαλονικη...(οπως σας ειχα πει και σε περιγραφη για τις περιπετειες μου πριν απο καιρο...)τελευταια φορα ειχα παει dames στην ολγας. τωρα πηγε τσιμισκη;
στο site στο fb ειδα εχουν τα ιδια τηλεφωνα. επισης ειδα οτι εχουν και το body free και κατι μου θυμησε. αλλα στο χαρτη το βγαζει καπου στο φοινικα που σιγουρα δεν εχω παει.
τι να δοκιμασω; να παω dames στη νεα διευθυνση;..ή κατι αλλο;
ευχαριστω.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
540
Πόντοι
36
χρονια πολλα!
ανεβηκα βολτα θεσσαλονικη...(οπως σας ειχα πει και σε περιγραφη για τις περιπετειες μου πριν απο καιρο...)τελευταια φορα ειχα παει dames στην ολγας. τωρα πηγε τσιμισκη;
στο site στο fb ειδα εχουν τα ιδια τηλεφωνα. επισης ειδα οτι εχουν και το body free και κατι μου θυμησε. αλλα στο χαρτη το βγαζει καπου στο φοινικα που σιγουρα δεν εχω παει.
τι να δοκιμασω; να παω dames στη νεα διευθυνση;..ή κατι αλλο;
ευχαριστω.
πανε νταμες ναι τσιμισκη

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Δύο επισκέψεις στο Dames (Μεταξά) στην Τσιμισκή 70, και στις δύο με την Ηρώ τη Λεττονή (πρώην Άντζυ στο Ελίτ σπα). Πολύ καλό μασάζ, ως συνήθως. Το στοματικό δεν το απόλαυσα, λόγω προφυλακτικού, αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα. Η ίδια κάνει ό,τι μπορεί και το κάνει καλά. Δεν κάνει φουλ, αν και της πρόσφερα ένα σεβαστό ποσό, και δεν μου επέτρεψε πιασίματα μέσα από το εσώρουχο. Επιπλέον, ευχάριστη συζήτηση και θερμή στάση την πρώτη φορά, πιο κρύα την δεύτερη λόγω προσωπικών της προβλημάτων, όπως μου είπε. Αυτά.  

Όταν δούλευε στην Μάγκι τα έβγαζε όλα, αλλά δεν άφηνε δάκτυλα στο μουνί.

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.612
Πόντοι
216
ειναι συμμετοχικη στο δωματιο γτ ο πσιχ φαν λεει ειναι κρυοκωλη?
Δεν ειναι κρυοκωλη! Λιγη καθοδηγηση χρειάζεται. Τη δοκίμασα και ισως να την ξαναεπαιρνα! Η Νατασσα ειναι κρυοκωλη: τη δοκιμασα και δεν θα ξανατιμηθει! Δοκιμασα και Τζουλια (RO) και απογοητευθηκα επισης. Η μονη που αξιζει για μασαζ και περιποιημενη εκτονωση ειναι η Βαλια (BG) στο venus. Mπορει απο φατσα να μην ελκυει αλλα στα υπολοιπα ειναι η καλυτερη. Εχει και προϋπηρεσια (μια εβδομαδα) στη Μαγκυ!
Πειτε για Λενα και Μαιρη αν εχει δοκιμασει καποιος!

• Like
Αντιδράσεις: Uggu

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Δεν ειναι κρυοκωλη! Λιγη καθοδηγηση χρειάζεται. Τη δοκίμασα και ισως να την ξαναεπαιρνα! Η Νατασσα ειναι κρυοκωλη: τη δοκιμασα και δεν θα ξανατιμηθει! Δοκιμασα και Τζουλια (RO) και απογοητευθηκα επισης. Η μονη που αξιζει για μασαζ και περιποιημενη εκτονωση ειναι η Βαλια (BG) στο venus. Mπορει απο φατσα να μην ελκυει αλλα στα υπολοιπα ειναι η καλυτερη. Εχει και προϋπηρεσια (μια εβδομαδα) στη Μαγκυ!

ετσι ακριβως ειναι φιλε..οσο αναφορα τις δυο κορασιδες τωρα ειναι τελειως μετριες και απο συμμετοχη και στην εκτονωση..δευτερη φορα δεν θα τις επαιρνα..

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
540
Πόντοι
36
για μαιρη θελω κι εγω μα μαθω ...επισης καλυψω τι λεει??????

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.546
Πόντοι
216
επ αδελφε χριστοσ ανεστγη [πσιχ φαν]! πιο κρυοκωλη κι απο την νατασσαρα?????????
Επισκεψη σημερα για πρωτη φορά στο νεο καταστημα του Νταμες και θα ηθελα να ευχαριστησω πολυ τον αδελφο ΘΟΔΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ σχετικα με την νεα διευθυνση.Περασμα με την Ηρω με την οποια περασα αλλη μια φορα καταπληκτικα.Αυτο το κοριτσι ομορφύνε τοσο πολυ τελευταια που φοβηθηκα μην τυχόν και την βιασω μια και δεν κανει φουλ προγραμα   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom