Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

nick_123_007

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Τυποι καλησπερα εχετε να προτεινετε καποια που να αξιζει για τζακουζι αυτες τις μερες;

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μου , μετα απο καμποσες μερες στην πολη και μη ευρεσης αυτου που αναζητουσα αναχωρω και παλι προς πατρια εδαφη.Ολα ειχαν ξεκινησει ενα χρονο πριν οταν ειχα επισκεφτει το νικ. ουρανου 28 ( νομιζω κι θα καταλαβετε αργοτερα) και ειχα δει ενα τσουπωτο,νταρτανο μωρακι σχετικα κοντο και μελαχρινο και μια τσατσα ευδιαθετη να μου λεει οτι αυτη δεν ειναι ποντια για να ενοχλει και να χτυπαει πορτες.Μπηκα.. βγηκα .. ολα καλα.ολα τελεια..ειπα θα ξανα παω ,αν και το ονομα τις κοπελας δεν το ρωτησα..δεν ειχα ευκαιρια ομως εκτος απο αυτες τις τελευταες μερες που ημουν στην πολη...Πηγα λοιπον ξανα νικ ουρανου 28 και προς εκπληξη μου το ειδα κλειστο..δεν εψαξα κατι αλλο..Μπηκα στο site εψαξα ,ρωτησα και κατεληξα οτι η κοπελα ηταν η καρινα η οποια βρησκεται στο νικ ουρανου 26 ( και οχι 28 οπως νομιζα)..Πηγα απο εκει παρασκευη μερα και η τσατσα ( η οποια ειναι γυναικαρα αλλα δεν θυμαμαι να ηταν αυτη περισυ) μου συστηνει για καρινα μια λεπτη ξανθια κοπελιτσα.Εφυγα..δεν ρωτησα κατι παραπανω..που μπορει να ηταν η τσουπωτη καρινα .. η μελαχρινη..Περασα και την επομενη..παλι τα ιδια..Φανερα απογοητευμενος ειπα δεν θα ξαναπερασω στα κοντα..θα ξανα ερθω ομως στην πολη σε κανα μηνα..θα ξανα παω..ελπιζω να ειναι εκει ..Απο οτι διαβασα εδω δεν μπορεσα να καταλαβω και πολλα,καθως στις κριτικες οι μισοι λενε για καρινα καποια “γεματουλα” μελαχρινη και αλλοι καποια λεπτη ξανθια..Που θα παει ..θα την ξαναπετυχω

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Τυποι καλησπερα εχετε να προτεινετε καποια που να αξιζει για τζακουζι αυτες τις μερες;

Σαν χώρο το καλύτερο είναι  godiva πισίνα στην κυριολεξία,
Αλλα Γενικός είναι πεταμένα λεφτά το τζακούζι

nick_123_007

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Ναι ναι εχω διαβασει για το godiva και λεω να το δοκιμασω απλα εγω ηθελα να μαθω ως σχετικα νεος στο φορουμ ποια κοπελα αξιζει για τζακουζι

TryMore

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, συνφορουμίτες! Δηλώνω νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τίποτα φθηνά μπουρδέλα στη Θεσσαλονίκη, αλλά να είναι και value for money. Κάνω καλά που το γράφω σ' αυτό το θέμα, ή πρέπει να ανοίξω καινούργιο;

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
133
Πόντοι
0
Γεια σας, συνφορουμίτες! Δηλώνω νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τίποτα φθηνά μπουρδέλα στη Θεσσαλονίκη, αλλά να είναι και value for money. Κάνω καλά που το γράφω σ' αυτό το θέμα, ή πρέπει να ανοίξω καινούργιο;

Καλησπέρα φιλε.
Αν πας εδω www.bourdela.com/list/studio/]https://www.bourdela.com/list/studio/[/url] και πατησεις Θεσσαλονικη, θα σου βγαλει την λιστα ολων των studio. Τα περισσοτερα ξεκινανε με 30€ στο απλο προγραμμα. Υπαρχουν και μερικα που ξεκινανε με 40€. Ισως λειτουργουν επισης καποια μπουρδελα στην περιοχη του βαρδαρη (παρανομως ?) αλλα δεν γνωριζω επιπλεον λεπτομεριες για αυτα.

Γνωρίζουμε τιποτα για αυτη τη Ρανια που εχουν φερει στο Paradise?

TryMore

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φιλε.
Αν πας εδω www.bourdela.com/list/studio/]https://www.bourdela.com/list/studio/[/url] και πατησεις Θεσσαλονικη, θα σου βγαλει την λιστα ολων των studio. Τα περισσοτερα ξεκινανε με 30€ στο απλο προγραμμα. Υπαρχουν και μερικα που ξεκινανε με 40€. Ισως λειτουργουν επισης καποια μπουρδελα στην περιοχη του βαρδαρη (παρανομως ?) αλλα δεν γνωριζω επιπλεον λεπτομεριες για αυτα.

Γνωρίζουμε τιποτα για αυτη τη Ρανια που εχουν φερει στο Paradise?
Σ' ευχαριστώ, αλλά αυτή η λίστα είναι ανανεωμένη; Γνωρίζεις;

TryMore

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης, το Γιαννιτσών 111 υφίσταται ακόμη;

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Πριν απο λιγες μερες περασα με την Βικτωρια την Μολδαβη ειχα δωσει 60 ε εχει κοντο ξανθο μαλλακι κορμι πολυ καλο η συμπεριφορα της πολυ περιεργη κατι που δεν περιμενα εφυγα σε πεντε λεπτα φυσικα δεν θα ξαναπαω

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.772
Πόντοι
736
Αυτή η Μπιάνκα που έγραψε κριτική ο αλ Πατσίνο έχει αλλες 3 κριτικες πιο παλιες στο 13Α στην Φρίξου και είναι όλες αρνητικές , άραγε να βελτιώθηκε κάπως απο τοτε ;

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Αυτή η Μπιάνκα που έγραψε κριτική ο αλ Πατσίνο έχει αλλες 3 κριτικες πιο παλιες στο 13Α στην Φρίξου και είναι όλες αρνητικές , άραγε να βελτιώθηκε κάπως απο τοτε ;
Αστο φιλε . Δε βελτιωθηκε θα κλαις τα λεφτα σου . Μια αναλαμπη ηταν και περασε.

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Θα έρθω στην μητέρα Θεσσαλονίκη για το Πάσχα και έλεγα να εγκληματιστω λίγο. θέλω να δω και κάνα στανταρακι, οπότε να ρωτήσω αν η Έφη δουλεύει ακόμα ή όχι;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.243
Πόντοι
5.646
Θα έρθω στην μητέρα Θεσσαλονίκη για το Πάσχα και έλεγα να εγκληματιστω λίγο. θέλω να δω και κάνα στανταρακι, οπότε να ρωτήσω αν η Έφη δουλεύει ακόμα ή όχι;
Η Έφη που κάνει τα τσιμπουκια κέφι δεν δουλεύει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Πάω σήμερα το μεσημέρι καρφωτος Νικ.Ουρανού 26 για μιλφ Ειρήνη να την ξεκωλιασω... Δυστυχώς λείπει στην πατρίδα της και στη θέση της ήταν η μιλφ Χριστίνα η αλβανιδα.
Αυτή τώρα τελευταία μάλλον δε στέκει καλά,ξεκινάει μιλάει μόνη της, υψωνει τον τόνο της φωνής της χωρίς λόγο, κάνω να φύγω και συνεχίζει και λέει τα δικά της...Είναι κρίμα γιατί κάποτε ήταν φίρμα αλλά πλέον η γυναίκα πρέπει να αποσυρθεί...

Τελοσπαντων με πιέζει κι ο χρόνος κάπως οπότε λέω πάω απέναντι στο free house για Νταϊάνα που ήξερα ότι επέστρεψε και την πεθυμησα κιόλας. Ρίχνουμε ένα 40λεπτό ξεσκισμα με όλα μέσα, όπως έχω γράψει πολλές φορές είναι ξεχωριστή γυναίκα,φιρμάρα από το Βαρδάρη,το πιο βαθύ τσιμπουκι και πολλά ακόμη...
Τελειώνουμε όλα καλά,μιλάμε λίγο και τη ρωτάω ποια δουλεύει δίπλα... Και μου λέει η Νατάσα... Κι έχω μείνει μαλάκας, σκάει στα γέλια και μου λέει το ξέρω αν το ήξερες θα πήγαινες δίπλα.
Και επειδή είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος λέω ναι αν το ήξερα θα πήγαινα δίπλα...
Εγώ δεν είδα αμάξι Νατάσας οπότε δεν εδωσα σημασία και πήγα κατευθείαν δεξιά.

Και όπως πληροφορηθηκα η θεία Μόνικα έφυγε από κει οπότε τα πρωινά είναι το πολύ δυνατό δίδυμο Νατασα-Νταϊάνα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Καμια καλη προταση για μεγαλοβδομαδιατικο βραδυνο σημερινο χωσε εχουμε.???  :think:

Στο προγραμμα στις βιλες δεν εχει τιποτα, μονο η Ελενα λιγο αξιζει, αλλα δεν το σκεφτομαι.

Η Αφρουλα να δουλευει βραδυ σημερα δεν παιζει εεεε.???

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πάω σήμερα το μεσημέρι καρφωτος Νικ.Ουρανού 26 για μιλφ Ειρήνη να την ξεκωλιασω... Δυστυχώς λείπει στην πατρίδα της και στη θέση της ήταν η μιλφ Χριστίνα η αλβανιδα.
Αυτή τώρα τελευταία μάλλον δε στέκει καλά,ξεκινάει μιλάει μόνη της, υψωνει τον τόνο της φωνής της χωρίς λόγο, κάνω να φύγω και συνεχίζει και λέει τα δικά της...Είναι κρίμα γιατί κάποτε ήταν φίρμα αλλά πλέον η γυναίκα πρέπει να αποσυρθεί...

Τελοσπαντων με πιέζει κι ο χρόνος κάπως οπότε λέω πάω απέναντι στο free house για Νταϊάνα που ήξερα ότι επέστρεψε και την πεθυμησα κιόλας. Ρίχνουμε ένα 40λεπτό ξεσκισμα με όλα μέσα, όπως έχω γράψει πολλές φορές είναι ξεχωριστή γυναίκα,φιρμάρα από το Βαρδάρη,το πιο βαθύ τσιμπουκι και πολλά ακόμη...
Τελειώνουμε όλα καλά,μιλάμε λίγο και τη ρωτάω ποια δουλεύει δίπλα... Και μου λέει η Νατάσα... Κι έχω μείνει μαλάκας, σκάει στα γέλια και μου λέει το ξέρω αν το ήξερες θα πήγαινες δίπλα.
Και επειδή είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος λέω ναι αν το ήξερα θα πήγαινα δίπλα...
Εγώ δεν είδα αμάξι Νατάσας οπότε δεν εδωσα σημασία και πήγα κατευθείαν δεξιά.

Και όπως πληροφορηθηκα η θεία Μόνικα έφυγε από κει οπότε τα πρωινά είναι το πολύ δυνατό δίδυμο Νατασα-Νταϊάνα
Την Νατάσσα την πήρα την περασμένη Κυριακή, όπως πάντοτε φρέσκια και δροσερή, μία ακούραστη εργάτρια του sex, γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.246
Πόντοι
7.095
Την Νατάσσα την πήρα την περασμένη Κυριακή, όπως πάντοτε φρέσκια και δροσερή, μία ακούραστη εργάτρια του sex, γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης.
για να τα λεμε ολα....η τσαρινα τοπ επιλογη για τωρα, αλλα οταν ηταν ακομα στο ερως δεν ηταν και τιποτα συγκλονιστικο σε σχεση με τις τοτε ανταγωνιστριες. κοινως περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.526
Πόντοι
216
Καμια καλη προταση για μεγαλοβδομαδιατικο βραδυνο σημερινο χωσε εχουμε.???  :think:

Στο προγραμμα στις βιλες δεν εχει τιποτα, μονο η Ελενα λιγο αξιζει, αλλα δεν το σκεφτομαι.

Η Αφρουλα να δουλευει βραδυ σημερα δεν παιζει εεεε.???
Φιλε μου η Αφρουλα δουλευει συνήθως πρωί. 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Φιλε μου η Αφρουλα δουλευει συνήθως πρωί.  

Το γνωριζω, αλλα δεν πιστευω να δουλευε και μεγαλη βδομαδα.

Τελικα πηγα στην Ελενα, καλα περασα, χαμουρεματα, πιπα καλη, εγλυψε και αρχιδια, αλλα παχυνε και αλλο το αρνητικο της, για οσους αρεσουν οι γεματουλες γκομενες, το μουνι της εχει χαθει αναμεσα στις σαρκες της.!!! Αυτο ομως που με χαλασε ειναι οτι διεκρυνα μια απλυσια πανω της, την ενιωσα, ισως η κοπελα κατι πρεπει να κανει με αυτο το θεμα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
για να τα λεμε ολα....η τσαρινα τοπ επιλογη για τωρα, αλλα οταν ηταν ακομα στο ερως δεν ηταν και τιποτα συγκλονιστικο σε σχεση με τις τοτε ανταγωνιστριες. κοινως περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις.
ποιες ήταν οι τότε ανταγωνιστριες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom