quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.441
- Πόντοι
- 12.436
Δεν τον ξέρω αλλά είναι ευπρόσδεκτοςμισο να δω ποια ειναι και τι χιλιομετρα εχει κανει
υγ θελει ο τεντυ να ερθει το ψηνεις?

Δεν τον ξέρω αλλά είναι ευπρόσδεκτοςμισο να δω ποια ειναι και τι χιλιομετρα εχει κανει
υγ θελει ο τεντυ να ερθει το ψηνεις?

Ο Picker δεν γαμαει κάνει έρωτακαι θα σου γαμησει και την γκομενα:S :S :S

τυπε ο τεντυ γαμαει σκληρα,δεν ξερω ,μπορει να νοιωσεις μειονεκτικα :S :S :SΔεν τον ξέρω αλλά είναι ευπρόσδεκτος![]()
τυπε για την Νταρια να σου πω σιγουρα,που τον εχω αρμεξει καμια 10αρια φορες και μπορω να εκφερω αποψη,καλο κωλοτρυπιδι,δουλεμενο,λευκανση θελει μονο για να ερθει στα ισα τουεχω αποριες...
Αραγε η δαλακα ειναι λεσβια?
ποσο βαθυς ειναι ο πατος της νταριας?
ποσες ισπανικες βαρα το λεπτο η φελισια ?
ποσο μεγκα-πυρφορος ειναι ο χαρος ?
:S :S :SΚαι σε εμάς μονοκαι τα άλλα μέλη που πήγαν. Πήγε η παρτουζα σύννεφο![]()
:S :S :Sολοι αυτοι ειναι πρωταθλητες τυπε;η πληρης απομυθοποιηση,Μαλακα,Λαουριτος,Κωλογρια,Ζαμπιδης κλπ. Τρελα Σαπακια![]()
![]()
![]()
Δεν τον ξέρω αλλά είναι ευπρόσδεκτος![]()
νασο δωσε το πμ του τεντυ στον τυπο να του κανει την προτασητυπε ο τεντυ γαμαει σκληρα,δεν ξερω ,μπορει να νοιωσεις μειονεκτικα :S :S :S
τυπε ο quaresma κανονισε τσαρκα με τεντυ :- :S :S :S
τυπε ο quaresma κανονισε τσαρκα με τεντυ :- :S :S :S;) :-
:S :S :S
τυπε ο quaresma κανονισε τσαρκα με τεντυ :- :S :S :S

τυπε γιατι το λες αυτο μπορει να ταιριαξουν να τα βρουνε ποτε δεν ξερεις μην εισαι αρνητικοςΘα Το Μετανιωσει Ο Νεος Τυπε...Εχει Γινει Σκληρος Χυστης Ο Τεντυ & Δεν Εχει Ιδεα Ο Δικος Σου !!! :S :S :S
τυπε ηδη λειπουν και οι 2 ωρα :- :S :S :Sνασο δωσε το πμ του τεντυ στον τυπο να του κανει την προταση
υγ μην το καθυστερης ο τεντυ δεν θα σου το συγχωρησει ποτε :S :S :S
Θα πάρω μαθήματα σκληρού ξεσκισματοςτυπε ο τεντυ γαμαει σκληρα,δεν ξερω ,μπορει να νοιωσεις μειονεκτικα :S :S :S

τυπε μην μας γαμας την κουβεντα,εδω φτιαξαμε ωραια ιστορια με τεντυ και νεο μελοςΑσχετο &Αλλα Επειδη Με Εχει Φαει Η Αγωνια Σημερις...
Μηπως Εχει Κανεις Spoiler Για Το Παιχνιον ???![]()
![]()
![]()
τυπε γιατι το λες αυτο μπορει να ταιριαξουν να τα βρουνε ποτε δεν ξερεις μην εισαι αρνητικος

Θα πάρω μαθήματα σκληρού ξεσκισματος![]()

ετσι ρε τυπε πεστατυπε χαλας την αγωνια που ολοι εχουμε :S :S :S
τυπε χαλας την αγωνια που ολοι εχουμε :S :S :SΑσχετο &Αλλα Επειδη Με Εχει Φαει Η Αγωνια Σημερις...
Μηπως Εχει Κανεις Spoiler Για Το Παιχνιον ???![]()
![]()
![]()
τυπε χαλας την αγωνια που ολοι εχουμε :S :S :S
τυπε μην μας γαμας την κουβεντα,εδω φτιαξαμε ωραια ιστορια με τεντυ και νεο μελος