Νέα

Mods του site & more (όπως miles & more ας πούμε)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marauder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν θεωρείτε τον καταλληλότερο moderator 2009

• andreoug

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Chevalier Fidèle

Ψήφοι: 2 28,6%
  • stavros51

• solitonios

• sonyp900

• Tipos

• ZeroTolerance

Ψήφοι: 1 14,3%
  • Pitsilistis

Ψήφοι: 4 57,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι ανοίγω ένα thread για να συζητήσουμε για τους Moderators.
Να μιλήσουμε για τα θετικά τους, πιθανόν για κάποια αρνητικά
και περιμένω τις προτάσεις για δημοψήφισμα Mod !!!
Σας ευχαριστώ

Υ.Γ. Εξυπηρετικότητα, βοήθεια, ευγένεια, αυστηρότητα, αντικειμενικότητα, συμπαράσταση στους χρήστες, χρηστικότητα των posts τους (για να μη πω και ερωτευσιμότητα απο τα θηλικά μέλη του site)... 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
81.849
Πόντοι
12.056
Μισο να ετοιμασω τους κουβαδες και τις σφουγγαριστρες... :grin: :grin:

θα πνιγουμε απο τα σαλια σε λιγο.... :grin: ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
58
Πόντοι
4.095
Mods = wannabe Τιμημένοι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μισο να ετοιμασω τους κουβαδες και τις σφουγγαριστρες... :grin: :grin:

θα πνιγουμε απο τα σαλια σε λιγο.... :grin: ;)

Την Vileda γρήγορα. Έτσι αν δεν φανείς χρήσιμος εδώ ίσως να φανείς χρήσιμος στην αξιοπρεπή παρτούζα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
AssFiller και πάλι AssFiller

Υ.Γ. Και ο dura καλός είναι :crazy: :2funny: :cool2:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
16
Aν εξαιρέσουμε τον  Duracell που είναι κοντά στα μέλη και βοηθάει άμεσα,δυστηχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο σχετικά με την παρεχόμενη βοήθεια προς τα μέλη.Ισως είναι λόγω αρχικού ενθουσιασμού που έγινε μοντ και μετά παύσει να ασχολείται και αυτός τόσο ενεργά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
Και εγώ που νόμιζα ότι θα ήταν καμιά κομπίνα για να βάλουμε μίλια στο Miles & More.

Βάζω, βάζω, αλλά ο γύρος του κόσμου σε πρώτη θέση είναι ακόμη πολύ μακριά.

Παρακαλώ με PM το όνομα σας για να σας γράψω στο πρόγραμμα και να πάρω κανένα μιλάκι.

OP
OP
M

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και εγώ που νόμιζα ότι θα ήταν καμιά κομπίνα για να βάλουμε μίλια στο Miles & More.

Παρακαλώ με PM το όνομα σας για να σας γράψω στο πρόγραμμα και να πάρω κανένα μιλάκι.

Σαν ταξιδιωτικός πράκτορας λέω ότι ένα Round The World στην οικονομική δεν στοιχίζει πολύ. Ρώτα με.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
106
Πόντοι
66
Aν εξαιρέσουμε τον  Duracell που είναι κοντά στα μέλη και βοηθάει άμεσα,δυστηχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο σχετικά με την παρεχόμενη βοήθεια προς τα μέλη. Ισως είναι λόγω αρχικού ενθουσιασμού που έγινε μοντ και μετά παύσει να ασχολείται και αυτός τόσο ενεργά.

Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ για τα καλά σας λόγια, εδώ κ με pm...
Πιστεύω όμως ότι όλοι μας (οι Mods) είμαστε εξίσου χρήσιμοι, ο καθένας στον τομέα του! Γίνεται πάρα πολύ δουλειά καθημερινά στο site κ ο καθένας συμβάλλει όπως μπορεί... άλλωστε ο στόχος είναι κοινός για όλους: ένα συνεχώς καυλύτερο bourdela.com :rockon:

Επισκέπτης
Aν εξαιρέσουμε τον  Duracell που είναι κοντά στα μέλη και βοηθάει άμεσα,δυστηχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο σχετικά με την παρεχόμενη βοήθεια προς τα μέλη.Ισως είναι λόγω αρχικού ενθουσιασμού που έγινε μοντ και μετά παύσει να ασχολείται και αυτός τόσο ενεργά.

οχι φιλε βοηθανε κ αλλοι

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
106
Πόντοι
66

Σαν ταξιδιωτικός πράκτορας λέω ότι ένα Round The World στην οικονομική δεν στοιχίζει πολύ.

Αν κ το θέμα είναι off-topic, ωστόσο επειδή είναι πολύ ενδιαφέρον - ενημερωτικό προς όλους... Πόσο κοστίζει περίπου δηλαδή? Προσφέρεται σαν ολοκληρωμένο "πακέτο" - ταξίδι? Ποιές χώρες καλύπτει κ σε πόσες μέρες?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τι ινε ΜOD???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
moderator στα αγγλικά στα ελληνικά λέγετε συντονιστής .
καταλαβα ινε οτι δε ιμε εγο,οποτε οπιος και να ινε σιντονιστις θα με σκισι σα σαρλδελα...
ολι καλι ινε και πολι καλα πεδια και ελπιζο ναμε σιχορεσουνε αλα εγο δε ιμε κακο πεδι ιμε πολι καλο και τροο ολο μου το φαι
αλα πιο πολι αγαπο το κριο Μπαταριολογο γιατι μου μαθενι ορεα πραματα και δε με βριζι αποξο του μονο απο μεσα του

Επισκέπτης
καταλαβα ινε οτι δε ιμε εγο,οποτε οπιος και να ινε σιντονιστις θα με σκισι σα σαρλδελα...
ολι καλι ινε και πολι καλα πεδια και ελπιζο ναμε σιχορεσουνε αλα εγο δε ιμε κακο πεδι ιμε πολι καλο και τροο ολο μου το φαι
αλα πιο πολι αγαπο το κριο Μπαταριολογο γιατι μου μαθενι ορεα πραματα και δε με βριζι αποξο του μονο απο μεσα του

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
vothros for ever :rockon: :rockon: :rockon:

Προτεινω για μοντ Βοθρο :boobies: :boobies: :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
106
Πόντοι
66

χαχαχα σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... κι όποτε θες να κανονίσουμε να πάμε για κοτομπίφτεκα :) Nα ξέρεις πως ούτε από μέσα μου σε βρίζω... κάθε μέλος έχει το δικό του στυλ κ τρόπο έκφρασης, γι΄αυτό και προσπαθώ πάντα να είμαι χρήσιμος σε όλους και η βοήθειά μου είναι εξίσου άμεση σε όλους όσους μου στέλνουν pm...

OP
OP
M

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν κ το θέμα είναι off-topic, ωστόσο επειδή είναι πολύ ενδιαφέρον - ενημερωτικό προς όλους... Πόσο κοστίζει περίπου δηλαδή? Προσφέρεται σαν ολοκληρωμένο "πακέτο" - ταξίδι? Ποιές χώρες καλύπτει κ σε πόσες μέρες?

Είναι ανάλογα με την συμμαχία αεροπορικών εταιριών που θα διαλέξεις να χρησιμοποιήσεις.
Π.χ. Star Alliance (γκρουπ Lufthansa, Air Canada, Singapore, Thai, South African, Air China, United, U.S. Airways, Swiss Airlines, Tap, Turkish κλπ) μπορείς ας πούμε να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ως ακολούθως:

ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΜΑΙΑΜΙ - ΜΕΞΙΚΟ - ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ - ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΩΚΛΑΝΤ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ - ΣΥΔΝΕΥ - ΤΟΚΥΟ - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ και όχι μόνο.

Μπορείς να το κάνεις μάξιμουμ ένα χρόνο και έχει κάποιο μίνιμουμ ημερών ανά προορισμό.
Βγάλε το πρόγραμμα σου και θα το δουλέψω να σου πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom