Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Μωράκια καλό βράδυ και όνειρα γλυκά.
ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου,με την θεά Τζένη!!!εντάξει το κορίτσι δεν υπάρχει, γλυκιά όμορφη έξυπνη με πολύ διάθεση,για πολλά πράγματα..στα του αγώνα τώρα δύο γύρους με πολύ δυνατό σεξ,σε όλες τής στάσης και σε όλες τής τρυπουλες τής, τσιμπούκι σουπερ βαθύ με πολύ σάλιο.φιλιά με γλώσσα και πολύ πάθος τα παίρνει όλα στο στόμα μέχρι σταγόνας.και ανάμεσα στον αγώνα πολύ καλό μασάζ,αξίζει μία δοκιμή..καρτέλα για κριτική δεν έχει ας το δει κάποιος Μοντ, αυτά από μένα κούκλα θα τα ξαναπούμε!!!!!!!Μωράκια καλό βράδυ και όνειρα γλυκά.
Καλημέρα καρδιά μού έχεις πμ.Καλησπέρα κούκλα, θα είσαι διαθέσιμη το Σάββατο?
Καλημέρα καρδιά μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου,με την θεά Τζένη!!!εντάξει το κορίτσι δεν υπάρχει, γλυκιά όμορφη έξυπνη με πολύ διάθεση,για πολλά πράγματα..στα του αγώνα τώρα δύο γύρους με πολύ δυνατό σεξ,σε όλες τής στάσης και σε όλες τής τρυπουλες τής, τσιμπούκι σουπερ βαθύ με πολύ σάλιο.φιλιά με γλώσσα και πολύ πάθος τα παίρνει όλα στο στόμα μέχρι σταγόνας.και ανάμεσα στον αγώνα πολύ καλό μασάζ,αξίζει μία δοκιμή..καρτέλα για κριτική δεν έχει ας το δει κάποιος Μοντ, αυτά από μένα κούκλα θα τα ξαναπούμε!!!!!!!
αυτή είναι περιγραφή συναγωνιστή,,, ούτε ο Σωτηρακόπουλος δέν τα λέει έτσι.... Καλημέρα Τζένηας γράψω και εγώ την εμπειρία μου,με την θεά Τζένη!!!εντάξει το κορίτσι δεν υπάρχει, γλυκιά όμορφη έξυπνη με πολύ διάθεση,για πολλά πράγματα..στα του αγώνα τώρα δύο γύρους με πολύ δυνατό σεξ,σε όλες τής στάσης και σε όλες τής τρυπουλες τής, τσιμπούκι σουπερ βαθύ με πολύ σάλιο.φιλιά με γλώσσα και πολύ πάθος τα παίρνει όλα στο στόμα μέχρι σταγόνας.και ανάμεσα στον αγώνα πολύ καλό μασάζ,αξίζει μία δοκιμή..καρτέλα για κριτική δεν έχει ας το δει κάποιος Μοντ, αυτά από μένα κούκλα θα τα ξαναπούμε!!!!!!!

Καλημέρα καρδιά μού.αυτή είναι περιγραφή συναγωνιστή,,, ούτε ο Σωτηρακόπουλος δέν τα λέει έτσι.... Καλημέρα Τζένη![]()
![]()
![]()
Καλημέρα καρδιά μού.Καλημέρα τζεναρα οσο καλη μπωρει να είναι η μερα εδώ σε εμας στα χανια που σημερα είναι λιγακι καλητερα
Καλημέρα καρδιά μού έχεις πμ.Καλημέρα Τζένη. Αν θες στείλε μου το τηλεφωνάκι σου. Φιλιά.
Καλησπέρα ματιά μου.![]()
![]()
Καλησπερα Τζεναρα!![]()
![]()
τι θεομουνο εισαι Τζενη μου!!!!πολεμος θα γινει με σενα στο κρεβατι!Καλό μεσημέρι κάβλες μού.
:-* :-* ανυπομονω να σε δω live!Καλησπέρα ματιά μου.