Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

κανενας τυπε ολα καλα απλα ειχα ενα ατυχημα και εσπασα το δεξι και αριστερο χερι και δεν ξερω πως θα δω απο εδω και περα το παιχνιον...αν καταλαβαινεις τι εννοω
Τυφλωνει...Δεν Ηξερα Οτι Σπαει Και Χερια !!! 
ειμαστε ετοιμοι...με το οπλο στο χερι...τυποι σημερα θελω ηρεμια και συγκεντρωση ολη την δουλεια πρεπει να την κανει ο ιακωβος και εμεις να ακολουθησουμε οσοι και οσο αντεξουμε![]()
Κωλογρια τωρα στο check out :S :S :S
λογω ασυλιας θα ξηγηθουν στριγκους σημερα οι γαμιολες:S :S :S

τι προπονητης χοκει επι χορτου μωρη αδελφη
βουλωστο.αν μη τι αλλο :S :S :S

τυπε η θειτσα θα προσφερει θα δεις.τωρα αν δεν τα καταφερει μπορει να κανει την τσα2Κωλογρια τωρα στο check out :S :S :S
τυποι σημερα θελω ηρεμια και συγκεντρωση ολη την δουλεια πρεπει να την κανει ο ιακωβος και εμεις να ακολουθησουμε οσοι και οσο αντεξουμε![]()
τυπε θα σου εκμυστηρευτω κατι.....ζητησα βοηθεια απο τον τεντυ αλλα ξερεις τι μου ειπε ο πουστης...οτι το γυρισε και δεν κανει πλεον τετοια πραγματαΡε ΝιΜου Ηξερα Οτι ΗΤυφλωνει...Δεν Ηξερα Οτι Σπαει Και Χερια !!!
![]()

τυπε θα σου εκμυστηρευτω κατι.....ζητησα βοηθεια απο τον τεντυ αλλα ξερεις τι μου ειπε ο πουστης...οτι το γυρισε και δεν κανει πλεον τετοια πραγματα![]()
![]()
![]()
τυπε καλο ειναι να μην βαζουμε τετοιες εικονες εδω μεσα ενας ηταν που ενδιαφεροταν και το γυρισε και αυτοςo Σωζων θα κανει τα παντα σημερα για να κερδισει η ομαδα του :S :S :S

γαμει μουνια ο τεντυ πλεον τυπε :S :S :Sτυπε θα σου εκμυστηρευτω κατι.....ζητησα βοηθεια απο τον τεντυ αλλα ξερεις τι μου ειπε ο πουστης...οτι το γυρισε και δεν κανει πλεον τετοια πραγματα![]()
![]()
![]()
τυπε εχω πολλα τετοια κανουν?
τυπε εχω πολλα τετοια κανουν?Πενηνταρικακι Ετοιμαζε !!! :S :S :S