Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αεροσυνοδός κάβλα. Για να απογειώσεις τη πούτσα μου είσαι...Καλό μεσημέρι καυλες.......
Καλησπέρα ματιά μου χαχχαχα και που είσαι ακόμα.πο πο τι έκανες, τωρα ρε κουκλίτσα μου, είσαι μεγάλη ζημιά
Χαχαχα καλησπέρα κόψε κάτι.ετσι που μας καυλωνεις ...εφιαλτης ειναι αγαπη μου!!!!
Καλησπέρα ματιά μου τι κάνεις εσύ? Έτσι μωρό μου ακριβώς, όταν συναντηθούμε θα σε !!!!!!!!Αεροσυνοδός κάβλα. Για να απογειώσεις τη πούτσα μου είσαι...
Καλησπέρα αγάπη, δεν τρέχει τίποτα εντάξει όλα καλα.γεια σου ρε Τζεναρα με τις καυλιαρικες φωτο...
συγγνωμη για προχθες μαναρι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα καρδιά μού.καλησπερα καυλο τζενη
ξερω τι λεω μωρο μου!!!!εσυ μεσα στη καυλα και εμεις ...δουλεια!!!!γαμησε τα σου λεω!!!!Χαχαχα καλησπέρα κόψε κάτι.
Κάτι ξέρεις πάρα πάνω από μένα χαχαχαχ.ξερω τι λεω μωρο μου!!!!εσυ μεσα στη καυλα και εμεις ...δουλεια!!!!γαμησε τα σου λεω!!!!
Έχουμε έχουμε καλησπέρα μωρό μου, τον άλλο μήνα με το καλό μόλις περάσει το Πάσχα ετοιμάζομαι σιγά σιγά και σου έρχομαι.Τι γινεται μπεμπα?
Εχουμε κανενα νεοτερο?
Εκει που λεγαμε τελικα?Έχουμε έχουμε καλησπέρα μωρό μου, τον άλλο μήνα με το καλό μόλις περάσει το Πάσχα ετοιμάζομαι σιγά σιγά και σου έρχομαι.
Ναι αγάπη.Εκει που λεγαμε τελικα?
να ετοιμάσουμε κόκκινο χαλί...?Έχουμε έχουμε καλησπέρα μωρό μου, τον άλλο μήνα με το καλό μόλις περάσει το Πάσχα ετοιμάζομαι σιγά σιγά και σου έρχομαι.
Καλησπέρα ματιά μου χαχαχ τιμή μού να ξέρεις.να ετοιμάσουμε κόκκινο χαλί...?
Τρέλανες μας κουκλα!!!με καμμια φωτο!!!