εγο θελο η ζαρτιερεσ να χουνε μεσα λεφκα γαριφαλακια,τριανταφιλακια και λεφκα κρινα
θα θρινιτε σα τουσ Ζαμπονεζους εν λεφκο,και η ΣΙΜΕΑ του ΘΡΥΛΟΥ πανο απο τιν κασα μου
θα βαλω ενα κρινο στο μουνι να το στολισω για σενα
εγο θελο η ζαρτιερεσ να χουνε μεσα λεφκα γαριφαλακια,τριανταφιλακια και λεφκα κρινα
θα θρινιτε σα τουσ Ζαμπονεζους εν λεφκο,και η ΣΙΜΕΑ του ΘΡΥΛΟΥ πανο απο τιν κασα μου
οχι το μαβρο δε μαρεσι βαλε κατι πιο σκατι,να τεριαζισ με τι μιροδια μουουριστε;;;;;;
παντα καλογουστος για σενα θα φοραω και ενα μαυρο καλτσοδετη πολυ πενθιμο![]()
![]()
προτιμο να βαλισ κανα μαρουλακι παι με το κοτο γιαφτοθα βαλω ενα κρινο στο μουνι να το στολισω για σενα
και μουσταρδαπροτιμο να βαλισ κανα μαρουλακι παι με το κοτο γιαφτο
προτιμο να βαλισ κανα μαρουλακι παι με το κοτο γιαφτο
εγο δε ιμε χριστιανοσ ιμε ιδολολατρισθα αναστηθεις να το φας;
στο γαμησι;εγο δε ιμε χριστιανοσ ιμε ιδολολατρισ
πιστεβο στι μεταθανατια κουζινα
εγο ιδονιζομε με ενα ορεο κοτο με τιροσαλατα ,ψομακι κετσαπ και μουσταρδαστο γαμησι;
κιριε το ξαδεφακι μου ινε Λουλουδασ και βανι μεσα σε ζαρτεριεσ τα λουλουδια ,εχι βαλι και σε πλατιες,ινε πολι ορεαΡε Βόθρε, κηδεία (φτου-φτου) ετοιμάζεις ή επίδειξη γυναικείων εσωρουχωνε???![]()
![]()
Ρε Ανατολοαγαμακο, που να την βρω την απληρωτη Ρωσσίδα καλέ μου άνθρωπε.Ε, αυτό σου είπα κι εγώ. Αφού δεν τάχες με Ρωσίδα να μη μιλάς. Γιατί ΔΕΝ ξέρεις. Άντε και με καμιά Αλβανίδα τώρα. Σούκατσε η Γερμανίδα και μετά πάλι στη ΣαβουροΕλεηνίδα (αν υπάρχει κια αυτή). Δύστυχε!!
μωρο τι κανει η βαλέρια;
ειμαστε ο κρυφος του ποθος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα δεν τολμαει να πλησιασει
Ναι δεν τολμώ...Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είμαι Άραβας...ούτε Αλβανός.
τι ριχνι στα αφτια???Σας ρίχνει στ'αυτιά. Σε όλα. H mounitsa τι κάνει?? Στα υπαγορεύει καλά??
η πατατεσ που τροσ ομοσ ινε εγιπτου...Ναι δεν τολμώ...Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είμαι Άραβας...ούτε Αλβανός.
Ρε Ανατολοαγαμακο, που να την βρω την απληρωτη Ρωσσίδα καλέ μου άνθρωπε.
Στα μέρη που έχω ζήσει, μονο πληρωμένες είχε...![]()
Δεν είμαι εγώ ο προκατειλημμένος καλέ μου φίλε...
Σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου υπάρχουν ωραία και άσχημα, καλά και κακά...
Α, η Γερμανίδα δεν μου έκατσε, της έκατσα![]()
![]()
![]()
Πάντως για να ξέρεις, από εμφανιση (κλπ) ήταν σούπερ...
Αλλά δεν μου γέμιζε τον εσωτερικό μου κόσμο...![]()
![]()
![]()
Πολύ τάξη ρε παιδί μου και όλα κατά DIN τα έκανε.![]()