χα χα χα μακαρι να ημουν σοφερ της ΚΑΤΥ@ θα ειχα και τα τυχερα μου ..Uber εισαι φιλε Γιαννακη ?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χα χα χα μακαρι να ημουν σοφερ της ΚΑΤΥ@ θα ειχα και τα τυχερα μου ..Uber εισαι φιλε Γιαννακη ?
χα χα χα μακαρι να ημουν σοφερ της ΚΑΤΥ@ θα ειχα και τα τυχερα μου ..

:-* :-*:-*χα χα χα μακαρι να ημουν σοφερ της ΚΑΤΥ@ θα ειχα και τα τυχερα μου ..
:-* :-*:-*Uber εισαι φιλε Γιαννακη ?

Φιλακια πολλα...
Θεσσαλονικη..αγαπουλα μου εσυ χαθηκαμε θα τα πουμε συντομα κουκλαρα .
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*Δεν έχω καινούριες φωτο μωρό μου.... σε περιμένω Αθήνα! Φιλάκια πολλάπολλή καιρό έχει το μωράκι να μας καυλώσει με καμιά φωτογραφίαόταν είμαι ξανά Αθήνα θα ξανασυναντηθούμε μικρο καυλακι
![]()
![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αγάπη μου! Φιλάκια πολλά πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*Χρονια πολλα ,και πολυχρονη στο ποιο γλυκο Μωρακι του bou. :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλακια πολλα...
![]()
Θεσσαλονικη..
Δεν έχω καινούριες φωτο μωρό μου.... σε περιμένω Αθήνα! Φιλάκια πολλά
Γυναικαρα μου ομορφηΔεν έχω καινούριες φωτο μωρό μου.... σε περιμένω Αθήνα! Φιλάκια πολλά
Μωρο μου εσύ.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γυναικαρα μου ομορφη
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα στη όμορφη και γλυκιά κουκλίτσα. Πολλά φιλάκια :-* :-* :-*:-* :-* :-*

Κάναμε κάτι στο μαλλί ή μου φαίνεται? ξανθό το θυμάμαι...:-* :-* :-*
Φιλάκια πολλά και σε σένα μωρό μου! Καλή εβδομάδα! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα και καλή εβδομάδα στη όμορφη και γλυκιά κουκλίτσα. Πολλά φιλάκια :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
Μπράβο συγχρονισμός, στο τσακ με πρόλαβες στο Καλησπέρα...Καλησπέρα!!! Καλή εβδομάδα! :-* :-* :-*
Δεν έκανα τίποτα... ... Καλά το θυμάσαι.Κάναμε κάτι στο μαλλί ή μου φαίνεται? ξανθό το θυμάμαι...![]()
![]()
Φιλάκια μωράκι μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλή εβδομάδα μωρό. Φιλάκια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*