- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 630
- Like
- 102.187
- Πόντοι
- 125.067
το ερωτημα είναι αν εσκεμμένα τους εστειλαν γι αυτό ή μπουκαραν οι τουρκοι και τους μαζεψαν :S
στημενο ειναι τυπε για να δωσουμε μερικους παραξικοπιματιες πισω
το ερωτημα είναι αν εσκεμμένα τους εστειλαν γι αυτό ή μπουκαραν οι τουρκοι και τους μαζεψαν :S
Ητανε λεει συμφωνα με τις καταθεσεις τους χυμα σε ενα δεντρο και καθοντουσαν και τα οπλα προφανως τα ειχαν παραδιπλα, δεν ηταν σε εγρηγορση οπως οι Τουρκοι που σε δευτερολεπτα τους πλησιασαν με τα οπλα προτεταμενα σιγουρα και τους μαζεψαν. Αν ηταν οι Ελληνες να ειχαν χρονο αντιδρασης και να τους καλουσαν οι Τουρκοι να παραδωσουν τα οπλα, τοτε θα ειχε νοημα μεχρι και να ξεκινησει μαχη, να καλυφθουν και να πεσουν πυροβολισμοι. Αλλη μια ηττα.Ε ναι, μην τρελαθουμε κιολας. Πεφτεις πανω σε μια τουρκικη περιπολο. Και σου λεει παραδωστε μας τα οπλα.
Η απαντηση ειναι παρτε τα??? Γιατι, επειδη το λετε εσεις?
Δεν καταλαβα, συναντιουνται δυο περιπολοι, μια ελληνικη και μια τουρκικη.
Γιατι η τουρκικη λεει δωστε τα οπλα και δεν το λεει η ελληνικη?
Αν λεγανε και οι δικοι μας να δωσουν τα οπλα οι τουρκοι τι θα γινοταν?
ναι ρε ενώ με σαμαρά ζούσαμε με την ασφάλεια
Αυτο εγινε το 1987 τύπε, δεν τα θυμασαι καλα
αυτοκτονας αν δε μπορεις να πολεμησεις,αιχαμλωτος και ατιμασμενος ομως οχι.αυτο ειναι μη αποδεκτο.Επιτελους καποιοι συμφωνησαν στο αυτονοητο, οτι τα οπλα δεν παραδιδονται με τετοιον τροπο. Αλλιως δεν υπαρχει λογος να φερουν οπλα οι συγκεκριμενοι ανθρωποι.
Δοξα τω θεω παιρνω και σοβαρες απαντησεις πλεοναυτοκτονας αν δε μπορεις να πολεμησεις,αιχαμλωτος και ατιμασμενος ομως οχι.αυτο ειναι μη αποδεκτο.
στα ιμια ειχα ενα μαλακα υπολοχαγο που εκλαιγε.τον απειλησαμε 2-3 ατομα οτι αν γινει κατι θα τον πυροβολησουμε πρωτο.οταν τελειωσαν τα ιμια,μας γαμησε στη φυλακη.αν δεν επαιρνα μεταθεση,ακομη στον εβρο θα ημουν...κατι τετοιοι μαλακες θα ηταν κι αυτοι.Δοξα τω θεω παιρνω και σοβαρες απαντησεις πλεον
ποιας χωρας οι κομμουνιστες τυπε;Η θέση των κομμουνιστών σε περίπτωση πολέμου είναι υπεράσπιση της πατρίδας (δηλαδή, των συνόρων) με στόχο το γύρισμα του ιμπεριαλιστικού πολέμου σε εμφύλιο για την κατάκτηση της εξουσίας και σταμάτημα του πολέμου. Δηλαδή, εναντίωση της συμμετοχής της χώρας σε Ιμπεριαλιστικούς πολέμους και οργανισμούς (πχ ΝΑΤΟ, Ε.Ε), ήττα της δικής σου αστικής τάξης, αλλά και συνεργασία με άλλα ΚΚ που κάνουν το ίδιο στην δική τους χώρα.
τους ριξανε και μαπες για αυτο κραταγανε ατιμωτικα τα προσωπα τους να μη φανουν οι μωλωπες,κατηφορος
Ειμαι στο κεντρο στη Τριπολη Ιανουαριο 1996. Και μας λενε στην εκπαιδευση για ενα περιστατικο. Αξιωματικοι μας το ειπαν οποτε δε προκειται για ραδιο αρβυλα. Πριν χρονια εγινε το εξης σκηνικο. Σε απομονωμενη σκοπια, αγνωστοι επιτεθηκαν και αιφνιδιασαν το σκοπο, τον κακοποιησαν με σκοπο να του αρπαξουν το οπλο οπως και εκαναν. Εκτοτε οι απομακρυσμενες σκοπιες φυλασονταν κατ εξαιρεσιν παντα απο 2 ενοπλους, οχι 1. Αλλο περιστατικο στο Διδυμοτειχο. Αξιωματικοι επισης, σε εκπαιδευση, ειχαν πει οτι πριν χρονια Τουρκοι εισηλθαν σε ελληνικο εδαφος, αιφνιδιασαν και εξουδετερωσαν τον σκοπο και μακελεψαν τη κοιμωμενη υπολοιπη φρουρα. Απ οσο διαβασα μετα, το περιστατικο ειναι αληθες. Οποτε οταν εχεις οπλο και εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια με συγκεκριμενο σκοπο, φερεσαι αναλογως. Και κατι τελευταιο. Ειχα αγορασει απο το ΚΨΜ στη Τριπολη τον στρατιωτικο φακο. Τον λιμπιζομουν στη βιτρινα και τον πηρα. Μαυρου χρωματος, εγραφε πανω αν θυμαμαι μετα απο 22 χρονια, USA CA. Κατασκευη ΗΠΑ, Καλιφορνια. Σε μια ασκηση στο βουνο, σκοινακια, ειμαι βραδινη σκοπια. Μεσα στο δασος, αλλη αισθηση. Εχω προσαρμοσει-κρεμασει σε κλιπ στο πανω μερος της εξαρτησης για να μην τον κραταω και κοιταει προς τα εμπρος για να τον εχω ευκαιρο ανα πασα στιγμη. Καποια στιγμη περναει καποιος. Εγω δε φαινομουν, πισσα σκοταδι. Αναβω τον φακο και τον στρεφω στο προσωπο του για να διαπιστωσω ποιος ειναι. Συναδελφος. Ξαφνιασμενος εκεινος αφου δε με ειχε αντιληφθει, λεει, Παρτο το φως, με στραβωσες.
Περασαν τον σκοπο και μπηκαν στο θαλαμο που κοιμοντουσαν οι υπολοιποι και τους σκοτωσαν. Στο Διδυμοτειχο υπαρχει κοντα στον Ερυθροποταμο ανεβαινοντας την ανηφορια προς Τσιχλα, ενα μικρο νεκροταφειο αριστερα. Δεξια εχει ενα αλλο. Λεγεται οτι εκει ειναι οι νεκροι του επεισοδιου αυτου.
Ειμαι στο κεντρο στη Τριπολη Ιανουαριο 1996. Και μας λενε στην εκπαιδευση για ενα περιστατικο. Αξιωματικοι μας το ειπαν οποτε δε προκειται για ραδιο αρβυλα. Πριν χρονια εγινε το εξης σκηνικο. Σε απομονωμενη σκοπια, αγνωστοι επιτεθηκαν και αιφνιδιασαν το σκοπο, τον κακοποιησαν με σκοπο να του αρπαξουν το οπλο οπως και εκαναν. Εκτοτε οι απομακρυσμενες σκοπιες φυλασονταν κατ εξαιρεσιν παντα απο 2 ενοπλους, οχι 1. Αλλο περιστατικο στο Διδυμοτειχο. Αξιωματικοι επισης, σε εκπαιδευση, ειχαν πει οτι πριν χρονια Τουρκοι εισηλθαν σε ελληνικο εδαφος, αιφνιδιασαν και εξουδετερωσαν τον σκοπο και μακελεψαν τη κοιμωμενη υπολοιπη φρουρα. Απ οσο διαβασα μετα, το περιστατικο ειναι αληθες. Οποτε οταν εχεις οπλο και εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια με συγκεκριμενο σκοπο, φερεσαι αναλογως. Και κατι τελευταιο. Ειχα αγορασει απο το ΚΨΜ στη Τριπολη τον στρατιωτικο φακο. Τον λιμπιζομουν στη βιτρινα και τον πηρα. Μαυρου χρωματος, εγραφε πανω αν θυμαμαι μετα απο 22 χρονια, USA CA. Κατασκευη ΗΠΑ, Καλιφορνια. Σε μια ασκηση στο βουνο, σκοινακια, ειμαι βραδινη σκοπια. Μεσα στο δασος, αλλη αισθηση. Εχω προσαρμοσει-κρεμασει σε κλιπ στο πανω μερος της εξαρτησης για να μην τον κραταω και κοιταει προς τα εμπρος για να τον εχω ευκαιρο ανα πασα στιγμη. Καποια στιγμη περναει καποιος. Εγω δε φαινομουν, πισσα σκοταδι. Αναβω τον φακο και τον στρεφω στο προσωπο του για να διαπιστωσω ποιος ειναι. Συναδελφος. Ξαφνιασμενος εκεινος αφου δε με ειχε αντιληφθει, λεει, Παρτο το φως, με στραβωσες.