GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
Η Αντα μηπως??
Η Μαριαλένα είναι, το βρήκα κερνάς. Μπορεί όμως και να είναι και η Αγγελική....ο πρωτος ειναι κωλος αντριαννας ο δευτερος ειναι ανεξαρτητης που λεει οτι ειναι παρθενα σαν το τουνελ των τεμπων μαλλον οποιος την βρη κερναω ;) ;) ;)
δεν ειναι τουριστρια.απλα αποφασισε,να αρπαξει και κανενα τεμαχιο εκτος αθηνων.η βαση της παντως ειναι αθηνα.αθηνα αρχηγε η κοπελια ;) πια ειναι ομως η τουριστρια που λες καλη????
Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ειναι κορμαρα ρε φιλε και η αγγελικη ...Η Μαριαλένα είναι, το βρήκα κερνάς. Μπορεί όμως και να είναι και η Αγγελική....![]()
![]()
![]()
ναι ρε αρχηγε και να μην ξερουμε το κοριτσι πιο ειναι ..ενταξει οταν ειναι αθηνα να μας κανει καμμια πιταδεν ειναι τουριστρια.απλα αποφασισε,να αρπαξει και κανενα τεμαχιο εκτος αθηνων.η βαση της παντως ειναι αθηνα.
αυτο το παιρνη σιγουρα φιλαρακιΜήπως είχε νήμα εδω κ πήρε Πούλο....
η μαμβα ??? οχι ρε φιλαρακι θα την ποσταρα εκειη ΑΛΛΑ ??
δεν θα στο προτεινα.πλεον με αυτα που κυκλοφορουν,ε οχι... :Sναι ρε αρχηγε και να μην ξερουμε το κοριτσι πιο ειναι ..ενταξει οταν ειναι αθηνα να μας κανει καμμια πιτα![]()
![]()
![]()
Μάγκες βοήθεια ψάχνω μια ανεξάρτητη να είναι παρθένα από τον κωλο βρήκα μια αλλά είναι στενουλα πολλοί κ μου είπε +100ε αν ξέρει κανείς καμία ποιό οικονομικοί μου λέτε..
δεν την ξερω καν την κυρια μαγια..... πια δεν θα μου προτεινες ???δεν θα στο προτεινα.πλεον με αυτα που κυκλοφορουν,ε οχι... :S
παντως αυτη που λεω εγω λεγεται μαγια.
anna590.εχουν ειπωθει αρκετα εδω μεσα.αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,προχωρας.Καλημερα αδερφια καλο μηνα θα ερθω απο επαρχια ξερουμε κατι γι αυτο θα μεινω
μερικες μερες να μη πανε χαμενες
Καλημερα αδερφια καλο μηνα θα ερθω απο επαρχια ξερουμε κατι γι αυτο θα μεινω
μερικες μερες να μη πανε χαμενες
θα ελεγα αφροδιτη 28... φοραει κατι τετοια δικτυωταεγω βρηχα κατι απο αρχειο ;) παρθενο δεν ειναι μαλλον ;) αλλα ειναι γνωστο καπου το ξερω![]()
θα ελεγα αφροδιτη 28... φοραει κατι τετοια δικτυωτα
Κωλαρακι πηρες να μας πεις αν αντεχει?πρωτον
δε λεμε ποτε σε κοπελες για το σαιτ γιατι μαθαινονται και οι κοπελες μιλανε πολυ,τουλαχιστον μην λετε τα νικ σας αμα θελετε να πειτε για το σαιτ
δευτερον
ερρικα 20, ελληνιδα η αλβανιδουλα με μαλλι ξανθο εξτενσιον βαμμενο μαλλον, εχει μια κωλαρα πολυ δυνατη
στα θετικα νεαρο ηλικιας, σωματοτυπος χυμωδης, η κωλαρα που λεγαμε,στη πιπα το προσπαθει γενικα μετρια προς καλη οχι κατι το εξαιρετικο για αριστα,σωμα δερμα φρεσκαδουρα, η φαση ειναι ερασιτεχνικη και amateuer
στα αρνητικα
το ερασιτεχνικο που λεγαμε,δεν περνει πρωτοβουλιες,δεν ειναι για πολλα ζορισματα ποναει καπως και το πιο σημαντικο μεχρι τα πρωτα μπανια μαζι σας μετα εξαφανιζολ οπωτε με οτι αυτο συνεπαγεται για συμπεριφορα υπηρεσιες, πολλα ραντεβου την ημερα
με λιγα λογια μια περιπτωση οπως αυτες που ερχονται και φευγουν
για μενα μια φορα αξιζει δευτερη θα αξιζε αλλα οχι με λεφτα
ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν αξιζει να πληρωσεις για κατι το διαφορετικο εκτος αν θες απεγνωσμενα νεανικο μουνακι πολυ αματουρ φαση με τα θετικα και αρνητικα
υγ στο χοτελ στο τζανειο εχω αφησει κατι ελπιζω να το βρουνε θα περασω αυριο να το παρω
![]()