chicharito
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.002
- Πόντοι
- 3.666
Δεν καταλαβα τι ακριβως σου κανει εντυπωση? Εδω εδιναν 250αρια για απλο προγραμμα(αν και δεν προλαβα να δοκιμασω).150 χωρις αναλ...goodnight!...και φιλια!
Λάθος Ναπολεοντα ρωτας...
Η Ναομι δεν ειναι αυτη που κανει τα πρωινα incall ?Πρωτον η τυπισσα που ποσταρεις ειναι η γνωστη σε ολους μας Naomi απ τα στουντιο Deluxe , DeParis και Τριγγετα ... και 2ον και πιο σημαντικο η Naomi δεν κανει αναλ που ρωτησε ο τυπος .
Μια κοπελα που ερχεται Σ/Κ απο επαρχια και ζηταει 150/ 1,5 ωρα εχει ερθει απ οτι λεει εδω ενα παληκαρι ( Angel 123) 2-3 φορες . Κανενας που πηγε δεν θα μας διαφωτισει ?
ναι βρετανε αυτή η μαυρουλα είναι.. Έχει έρθει αυτόν τον καιρό και μια φίλη της αρκετά καλή με 70 euro την ανακοίνωσε στο fb.Η Ναομι δεν ειναι αυτη που κανει τα πρωινα incall ?
Για αληθινη φαινεται οπως ειναι τωρα τα πραγματα λοτοΚαλησπερα κυριοι ξερει καποιος κατι τωρα που εχει ποδοσφαιρο
και βρισκουμε χρονο για καμια αρπαχτη να βγουμε απο το σπιτι
η φωτό είναι σαν τα κουίζ. Που βλέπεις την μουναρα και όχι τον καρχαρία από πίσω της! Δείτε την μπριζα στην 2η φωτό δεν μου μοιάζει ελληνική άρα συνεπώς και οι 2 φωτό φακε! Η πρώτη ίσως και να παίζει!Για αληθινη φαινεται οπως ειναι τωρα τα πραγματα λοτο
μοιαζει το καλο
Αν αυτό είναι αληθινό τότε εγώ είμαι Κινέζος κοσμοναύτηςΓια αληθινη φαινεται οπως ειναι τωρα τα πραγματα λοτο
μοιαζει το καλο
Παλληκαρια,επιστροφη στα πατρια εδαφη μετα 6 χρονια στη ξενητεια..εφυγα την εποχη των city tour του ζουζουνα,της Αμπερ,του swedish harmony,τις πολωνεζες του best,της τζενη 1401κλπ κλπ ολοι οι γνωστοι απο εδω εξαφανισμενοι,νεο αιμα...κανονιστε ρεμαλια για λιγο καιρο θα βοηθατε σε οτι ζηταω μεχρι να φτιαξω νεα data base...τις προηγουμενες μερες ψωνισα απο dream...μαλλον γερασα και παραξενευω,αλλα το επιπεδο μου φανηκε χαμηλο...να ειμαστε καλα και οσο μας σηκωνεται...καλα ειναι!!!
σημερινη πρωινη συναντηση με την μικρη ερρικα.. 22χρ. ομορφο, ξανθο και σωμα όπως είναι στις φωτο. αερατο , γελαστο κοριτσι και καλο στη κουβεντουλα.. Στοναγωνα τωρα.. ακαποτη πιπα σε διαφορους ρυθμους και δεν ηθελα και πολύ... στο δευτερο γυρο μετα από αρκετη κουβεντουλα γενικα.. της αρεσει αλλα δεν τρωει χρονο..αρκετα καλη με καλα στησίματα και συμετοχη οπου χρειαστηκε.. Αματεουρ φαση , φρεσκαδουρα, θελει ομωσ και τον χρονο της στο επαγγελμα αυτό. 80 ευρο , για κολο δεν ρωτησα.. εγω θα την ξαναδω.καποιος να γνωριζει για την κοπελα??
ωραιος μαν!σημερινη πρωινη συναντηση με την μικρη ερρικα.. 22χρ. ομορφο, ξανθο και σωμα όπως είναι στις φωτο. αερατο , γελαστο κοριτσι και καλο στη κουβεντουλα.. Στοναγωνα τωρα.. ακαποτη πιπα σε διαφορους ρυθμους και δεν ηθελα και πολύ... στο δευτερο γυρο μετα από αρκετη κουβεντουλα γενικα.. της αρεσει αλλα δεν τρωει χρονο..αρκετα καλη με καλα στησίματα και συμετοχη οπου χρειαστηκε.. Αματεουρ φαση , φρεσκαδουρα, θελει ομωσ και τον χρονο της στο επαγγελμα αυτό. 80 ευρο , για κολο δεν ρωτησα.. εγω θα την ξαναδω.
Ωραιος. Μια ερωτηση ομως. Η κριτικη που γραφεις ειναι για την κοπελα που κανεις παραθεση η μιλας για αλλη? Εαν μιλας για αλλη βαλε και κανενα λινκ ρε τυπε....!σημερινη πρωινη συναντηση με την μικρη ερρικα.. 22χρ. ομορφο, ξανθο και σωμα όπως είναι στις φωτο. αερατο , γελαστο κοριτσι και καλο στη κουβεντουλα.. Στοναγωνα τωρα.. ακαποτη πιπα σε διαφορους ρυθμους και δεν ηθελα και πολύ... στο δευτερο γυρο μετα από αρκετη κουβεντουλα γενικα.. της αρεσει αλλα δεν τρωει χρονο..αρκετα καλη με καλα στησίματα και συμετοχη οπου χρειαστηκε.. Αματεουρ φαση , φρεσκαδουρα, θελει ομωσ και τον χρονο της στο επαγγελμα αυτό. 80 ευρο , για κολο δεν ρωτησα.. εγω θα την ξαναδω.
Ωραιος. Μια ερωτηση ομως. Η κριτικη που γραφεις ειναι για την κοπελα που κανεις παραθεση η μιλας για αλλη? Εαν μιλας για αλλη βαλε και κανενα λινκ ρε τυπε....!
Για αυτην εγραψα, και απλα φιλε μου πατησα πανω στο λινκ αυτό..Ωραιος. Μια ερωτηση ομως. Η κριτικη που γραφεις ειναι για την κοπελα που κανεις παραθεση η μιλας για αλλη? Εαν μιλας για αλλη βαλε και κανενα λινκ ρε τυπε....!
Oκ τυπε. Αρα η κοπελα υπαρχει. Γιατι με ενα απλο googlarisma βγαινει αυτοΓια αυτην εγραψα, και απλα φιλε μου πατησα πανω στο λινκ αυτό..