psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 481
- Πόντοι
- 36
Υπήρχαν κάποιες που έκαναν φουλ, άτυπα όμως, στα κρυφά.γιατι επαιζε τετοιο θεμα??? αλλωστε εκει φουλ φουλ δεν ειχε
Υπήρχαν κάποιες που έκαναν φουλ, άτυπα όμως, στα κρυφά.γιατι επαιζε τετοιο θεμα??? αλλωστε εκει φουλ φουλ δεν ειχε
ε καλα σιγουρα θα γινοταν φιλαρακο που εισαι τι κανεις? εμαθες κανα νεο τι παιζει με τη μαγκυ ??????????Υπήρχαν κάποιες που έκαναν φουλ, άτυπα όμως, στα κρυφά.
αδελφε αν την εδιωχναν και τα λοιπα εχει εκτροπη στο τηλ θα το σηκωνε σε μας τους πελατες να μας ενημερωσει οπως οταν ειχε φυγει απο εγνατια οποτε ακυρο αυτο η την πιασανε η το διελυσε για παντα γτ τους πελατες δεν τους χανεις μιας κι απο αυτους ζειςΟ καθένας λέει ό,τι θέλει. Πετάτε μια σκέψη που σας ήρθε στο μυαλό "κι αν πάει κανενός η καρδιά στην κούλουρη τι μας νοιάζει" ένα πράμα. Μη λέτε τέτοια άκυρα πράγματα. Ναι λες και η Μάγγυ τόσα χρόνια στο κουρμπέτι δεν ήξερε να φυλάγεται από ΣΜΝ. Τέλος πάντων, ό,τι του φανεί του καθενός. Να έκλεισε γιατί μπορεί να μην είχε κόσμο και δεν τη συνέφερε να έχει άλλο το μαγαζί το σκεφτήκατε? να την πήραν χαμπάρι οι ένοικοι της πολυκατοικίας να μάζεψαν υπογραφές και να την έδιωξαν ή να την έκαναν τσακωτή τα στρουμφάκια? Αμέσως το μυαλό στην καταστροφή.
Φιλικά και καλοπροαίρετα το λέω, μην αρπαχτεί κανένας πάλι. Σε αυτό το site οι καυγάδες ξεκινούν από το τίποτα. Κουβέντα κάνουμε.![]()
Όχι!Εχουμε καποια νεα αφιξη στη Μαριαννα?
Γεια σου φίλε μου! Ναι ξέρω ότι μια συγκεκριμένη έκανε και φουλ. Και μάλιστα θα έκανε και σε μένα αλλά τη μέρα που το ήθελα, γκαντεμιά μου, είχε περίοδο και κάναμε μόνο απλή εκτόνωση. Όχι δεν έχω μάθει κανένα νέο για τη Μάγκυ. Εικασίες κάνουμε όλοι.ε καλα σιγουρα θα γινοταν φιλαρακο που εισαι τι κανεις? εμαθες κανα νεο τι παιζει με τη μαγκυ ??????????
Πιθανότατα να μην είχε πελατεία και δεν τη συνέφερε να το έχει άλλο ανοιχτό. Αν την πιάνανε λογικά θα διαβάζαμε κάτι, κάποιο άρθρο, κάποιος καλοθελητής θα το ανέβαζε με λεζάντα "πάει κι αυτή, την πιάσανε, να δούμε τώρα πού θα πηγαίνετε" κλπαδελφε αν την εδιωχναν και τα λοιπα εχει εκτροπη στο τηλ θα το σηκωνε σε μας τους πελατες να μας ενημερωσει οπως οταν ειχε φυγει απο εγνατια οποτε ακυρο αυτο η την πιασανε η το διελυσε για παντα γτ τους πελατες δεν τους χανεις μιας κι απο αυτους ζεις
Συμφωνώ! Άλλωστε το εν λογω ίδρυμα ειχε απωλέσει τελευταία οτι αξιόλογο διέθετε σε εμψυχο δυναμικό . Παντως μια ξανθιά 35άρα ψηλή που παρείχε υπηρεσιες στο εν λόγω ιδρυμα πριν κανα χρονο και βάλε, τωρα παρέχει και φουλ υπηρεσίες σε άλλο ιδρυμα της πολης!!Πιθανότατα να μην είχε πελατεία και δεν τη συνέφερε να το έχει άλλο ανοιχτό. Αν την πιάνανε λογικά θα διαβάζαμε κάτι, κάποιο άρθρο, κάποιος καλοθελητής θα το ανέβαζε με λεζάντα "πάει κι αυτή, την πιάσανε, να δούμε τώρα πού θα πηγαίνετε" κλπ![]()
Υπήρχαν κάποιες που έκαναν φουλ, άτυπα όμως, στα κρυφά.
παιδια ειχε πελατεια μεγαλο κυκλο πολλων ετων δε θα αφηνε τους πελατες ετσι ξεκρεμαστους κατι θα λεγε εκτος κι αν πχ τα φορτωσε κοκκορα που λεμε το κλεινει και ανοιγει σουβλατζιδικο η γυραδικο χαχα ξερω γω οποιος εχει νεοτερο πρωτος ας ενημερωσει απο βδομαδα παιδια ειτε πμ ειτε εδωΓεια σου φίλε μου! Ναι ξέρω ότι μια συγκεκριμένη έκανε και φουλ. Και μάλιστα θα έκανε και σε μένα αλλά τη μέρα που το ήθελα, γκαντεμιά μου, είχε περίοδο και κάναμε μόνο απλή εκτόνωση. Όχι δεν έχω μάθει κανένα νέο για τη Μάγκυ. Εικασίες κάνουμε όλοι.
Πιθανότατα να μην είχε πελατεία και δεν τη συνέφερε να το έχει άλλο ανοιχτό. Αν την πιάνανε λογικά θα διαβάζαμε κάτι, κάποιο άρθρο, κάποιος καλοθελητής θα το ανέβαζε με λεζάντα "πάει κι αυτή, την πιάσανε, να δούμε τώρα πού θα πηγαίνετε" κλπ![]()
Μη μιλάτε με γρίφους, συνάδελφοι.. ;)Συμφωνώ! Άλλωστε το εν λογω ίδρυμα ειχε απωλέσει τελευταία οτι αξιόλογο διέθετε σε εμψυχο δυναμικό . Παντως μια ξανθιά 35άρα ψηλή που παρείχε υπηρεσιες στο εν λόγω ιδρυμα πριν κανα χρονο και βάλε, τωρα παρέχει και φουλ υπηρεσίες σε άλλο ιδρυμα της πολης!!
Μας λες το ποια με pm ή εδώ, εσύ αποφασίζεις...Φούλ είχε, τουλάχιστον 2-3 κορασίδες, κάποια έκανε και πρωκτικό με + 50 ευρώ και αυτή ήταν η πρώτη που την κοπάνησε.
Καλά δεν τον λες και μεγάλο κύκλο πλέον. Δεν είχε και λαοθάλασσα όποτε πήγαινα. Αν αθροίσουμε τους πελάτες τα 11 χρόνια που λειτουργεί η Μάγκυ, ναι, είναι τεράστιος αριθμός πελατών. Τι ποσοστό όμως εξακολουθούσε να πηγαίνει ακόμα? Ένα 5% θεωρώ.παιδια ειχε πελατεια μεγαλο κυκλο πολλων ετων δε θα αφηνε τους πελατες ετσι ξεκρεμαστους κατι θα λεγε εκτος κι αν πχ τα φορτωσε κοκκορα που λεμε το κλεινει και ανοιγει σουβλατζιδικο η γυραδικο χαχα ξερω γω οποιος εχει νεοτερο πρωτος ας ενημερωσει απο βδομαδα παιδια ειτε πμ ειτε εδω
κατα εμενα αδερφε ηταν μια γαματη λυση τοσα χρονια εβγαζε που και που διαμαντακια τυπου νικολετα δεσποινα αλλα και αλλες που δε θυμαμαι ονοματα μαργαριτα και τα λοιπα κι αλλες απο τα παλια αν μαθεις κατι πες αδερφεΜη μιλάτε με γρίφους, συνάδελφοι.. ;)
Μας λες το ποια με pm ή εδώ, εσύ αποφασίζεις...![]()
Καλά δεν τον λες και μεγάλο κύκλο πλέον. Δεν είχε και λαοθάλασσα όποτε πήγαινα. Αν αθροίσουμε τους πελάτες τα 11 χρόνια που λειτουργεί η Μάγκυ, ναι, είναι τεράστιος αριθμός πελατών. Τι ποσοστό όμως εξακολουθούσε να πηγαίνει ακόμα? Ένα 5% θεωρώ.
εγω απλά ειπα οποιος εχει κατι νεοτερο ας στειλει εδω η αν δε θελει εδω ας πει με πμ αν γνωριζει κατι παραπανω τι απεγινε η μαγκυ η ουσια ειναι να δ0υμε εμεις οι πελατες τι εγινε κι εκλεισε ετσι ξαφνικα τηλεφωνα δε σηκωνει μια βδομαδα τωρακατα εμενα αδερφε ηταν μια γαματη λυση τοσα χρονια εβγαζε που και που διαμαντακια τυπου νικολετα δεσποινα αλλα και αλλες που δε θυμαμαι ονοματα μαργαριτα και τα λοιπα κι αλλες απο τα παλια αν μαθεις κατι πες αδερφε
κατα εμενα αδερφε ηταν μια γαματη λυση τοσα χρονια εβγαζε που και που διαμαντακια τυπου νικολετα δεσποινα αλλα και αλλες που δε θυμαμαι ονοματα μαργαριτα και τα λοιπα κι αλλες απο τα παλια αν μαθεις κατι πες αδερφε
γαματη λυση ναι για εμενα προσωπικα ναι εχω ακρες κι αλλου μα δε με ενδιαφερει το φουλ εμενα κι επισης που και που εφερνε κατι φοιτητριονια η μαγκυ που στα αλλα τα πριβε δε τα συναντας παρα μονο επαγγελματιες τοθυ ειδους σα να πηγαινεις σε μπουρδελο σορυ εμενα τετοια φαση δε μου αρεσειΓαματη λυση; Αν κάποιος δεν έχει άκρες αλλού, ισως. Άμα κλαίμε και για την Αιγύπτια από την Βουλγαρία Μαγκυ, καηκαμε...
κι επισης φιλαρακο μερικοι θελουμε και μασαζ 1 ωρα να το απολαυσουμε και η μαγκυ το προσεφερε οχι σαν την εβιτα που μπαινεις και περιμενει απο εξω σαν τσατσα να τελειωσεις και σκας το 60αρι για το τιποτα αν ειναι να ολοκληγρωσω ετσι παω και κατω μπουρδελα ε δε λεειγαματη λυση ναι για εμενα προσωπικα ναι εχω ακρες κι αλλου μα δε με ενδιαφερει το φουλ εμενα κι επισης που και που εφερνε κατι φοιτητριονια η μαγκυ που στα αλλα τα πριβε δε τα συναντας παρα μονο επαγγελματιες τοθυ ειδους σα να πηγαινεις σε μπουρδελο σορυ εμενα τετοια φαση δε μου αρεσει
+1000κι επισης φιλαρακο μερικοι θελουμε και μασαζ 1 ωρα να το απολαυσουμε και η μαγκυ το προσεφερε οχι σαν την εβιτα που μπαινεις και περιμενει απο εξω σαν τσατσα να τελειωσεις και σκας το 60αρι για το τιποτα αν ειναι να ολοκληγρωσω ετσι παω και κατω μπουρδελα ε δε λεει
ετσι δεν ειναι ρε αδερφε? πσιχ φαν )) χαχα φιλαρακο!!
dames θα σου προτεινα φιλε ,εγω περασα τελεια με εβελινα και λιλα μαζι σε ενα απολαυστικο μασαζ με κολπακια μεταξυ τους και μια απιστευτη εκτονωση στο τελος..αυτο πριν ενα μηνα..ξαναπηγα ομως για full programma και με δικαιωσε παλι...αυτα, αν θελεις λεππτομερειες μιλαμε πμ καθως αλλωστε της μαγκυ που μπορει επισης να σου προτεινα μια κοπελα να δεις εμαθα πως εκλεισε...οποτε δν εχεις και πολλες επιλογες αφου στα πριβε δν πηγαινεις ευκολα απο οτι λενε και εδω...αύριο πιθανόν να είμαι Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάτι σε έναν πρωτάρη από μασατζιδικο? και τιμες πάνω κάτω αν γίνεται. ευχαριστώ!!
αυτή την εβελινα πολύ διαφήμισή ρε φιλέdames θα σου προτεινα φιλε ,εγω περασα τελεια με εβελινα και λιλα μαζι σε ενα απολαυστικο μασαζ με κολπακια μεταξυ τους και μια απιστευτη εκτονωση στο τελος..αυτο πριν ενα μηνα..ξαναπηγα ομως για full programma και με δικαιωσε παλι...αυτα, αν θελεις λεππτομερειες μιλαμε πμ καθως αλλωστε της μαγκυ που μπορει επισης να σου προτεινα μια κοπελα να δεις εμαθα πως εκλεισε...οποτε δν εχεις και πολλες επιλογες αφου στα πριβε δν πηγαινεις ευκολα απο οτι λενε και εδω...