Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δε θα ολοκληρώσεις μεσα αλλά το χαμάμ με κάποιες απο τις κορασίδες εκει ειναι εμπειρία...
βάλε λιγο φαντασία και συ δηλαδή πρέπει να χυσεις κιόλας εκει άσε και τίποτα για το δωμάτιοΑν δεν ολοκληρωσεις στο χαμαμ τοτε τι θα κανεις;
Πέρασμα το σαββατο που μας πέρασε.μασαζ με τη σοφια.πιο νεκροφιλη πεθαίνεις.με έτριβε και επειδη εκανα αχ(ψιλο καλο ηταν) μου έλεγε σους.της ειπα τι μα άνω να μούγγαθω;εκανα παράπονα στη σεριφισα.μου ειπε την επομενη φορά να ζητήσω τη Ντίνα.πηρα απλό μασαζ.
Κατι μου λεει ομως οτι παιζει και αλλού τύπου μπάλα το μαγαζί.θα παω αυριο και θα ενημερώσω.α ρε και να ειχαμε κανα ασιατακι για μασαζ.....
η ντινα ειναι νοστιμη, αλλα μονο μασαζ κανει
για παραπανω ισως καποιες αλλες, ισως και οχι... εγω δεν επενδυσα τοσα πολλα δεν ηθελα να ρισκαρω
Η Ντίνα ναι, κάνει καλό μασάζ. Όταν ανεβαίνει από πάνω σου, σου χαιδεύει και τα αρχίδια με το πάνω της πατούσας απο ατύχημα υποθέτω![]()
Λογικά έστω ενα φραπέ θα κάνει
δεν θυμαμαι καλα τα ονοματα αλλα αν η ντινα ειναι η μελαχρινη αδυνατη με το μακρυ μαλλι και πονηρο μουτρακι, τοτε κανει τα παντα ολα , πιαστε και κανα κωλο εκει που σας ψευτοχαιδευει και ολα θα παρουν το δρομο τους, μην περιμενετε να σας πουν σε αυτο το μαγαζι αν δε σε ξερουν "εισαι τρελος καυλιαρης παρε με τωρα" πρεπει να χωθειτε μονοι σας....για τα λεφτα που ζητανε βεβαια δικος σας λογαριασμος γιατι σιγουρα 3 χιλιομετρα παραπερα ειναι μιση τιμη σε ολα τα γνωστα μαγαζια και χωρις μα μου σου του..Ναί όλο ατυχήματα της συμαβαίνουν αυτής της κοπέλας!! Οταν ηταν πάνω απο το κεφάλι μου και μου έκανε μασάζ μπροστά καταλάθος τα βυζιά της σκάσανε πάνω στην μούρη μου και τα πίεζε κιόλας μόνο σκαμπίλια δεν έσκασε
Πολύ σωστή η τοποθέτηση σου φίλε.Πιθανώς μερικοί από εμάς να θέλουν πότε πότε να θυμηθούν τις παλιές εποχές ,όταν στα λίγα μασατζίδικα που υπήρχαν άρχισαν δειλά δειλά να προσφέρουν και "ερωτικές υπηρεσίες"!Αρχικά τυχαία περάσματα,μετά χειροκίνητο μασαζάκι και τέλος επαφή...Είχε τότε λίγο σασπένς και αυτό δημιουργούσε διέγερση.Από τότε και μέχρι σήμερα όλα έχουν απλοποιηθεί και σε μεγάλη,πολύ μεγάλη έκταση για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια...Το λίγο μυστήριο έχει το καλό του...Εκλεισα μασαζάκι στο εν λόγω ίδρυμα επειδή μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι κάνουν και καλό μασάζ αλλά και παίζει να έχει και τίποτα μετά..
Επειδή είμαι φαν του καλού μασαζ και τώρα ξεκίνησα να ασχολούμε με τον συνδιασμό των 2 αυτών στην Ελλάδα μίας που πάω συχνά σε ασιατικές χώρες λόγο δουλειάς οπότε ξεσπάω εκεί.. πάντα είχα την απορία όλοι όσοι λέτε πολύ καλό μασάζ τί εννοείτε? Πουτάνα με σπουδές στο μασάζ είναι δηλαδη? Πετσετούλα απο πάνω μέχρι κάτω για να είσαι ζεστός και βγάζουν έξω ένα πόδι ή ένα χέρι την φορά και κάνουν φούλ μασάζ και αν γουστάρουν για κανένα μεροκάματο προχωράνε ή απλά το κριτίριο για το καλό μασάζ είναι αν χαιδεύουν ωραία και πιέζουν και κανένα σωστό σημείο που και πού?
Γιατί αν είναι να κάνουν κανονικότατο μασάζ και στο τέλος να έχει σασπένσ αν θα στην παίξει ή αν θα τον βάλεις να πας.. Αν πάλι κάνουν καλό μασάζ και είναι σίγουρο το φικιφικι πάλι να πάς να τα συνδιάσεις και τα 2.
Αν όμως ο σκοπός σου είναι να σπρώξεις και να σε χαιδέψουν λίγο και να μην είσαι σίγουρος για το αν θα σπρώξεις τελικά και να σου μείνει μόνο το χαίδεμα... γιατί να μην διαλέξεις ένα ωραιότατο μωράκι με τα ίδια λεφτά να έρθει στον χώρο σου ή σε ένα ξενοδοχείο και να το βάλεις να σε χαιδέψει και λίγο..??