Καλημέρα συναγωνιστές!! Σήμερα θα παραθέσω μια κριτική για μια συνάντηση η οποία έγινε περίπου προ ενός μηνός με την
Θέλωντας να βρω μια ανεξάρτητη με full προγραμματάκι αλλά και οικονομική αποφάσισα να κάνω το κασκαντεριλίκι καθώς δεν είχα βρει πληροφορίες στο site (ελπίζω να μην μου ξέφυγε τπτ και την πάτησα..)
Λοιπόν οι φώτο είναι ελάχιστα πειραγμένες. Η κοπέλα είναι (νομίζω) γύρω στα 28 με πιασίματα (όχι του γούστου μου, προτιμώ skinny) και καλούς βύζους.
Στην ουσία, ήρθε με φορεματάκι που κάλυπτε τις ατέλειες και μόλις πλησίασα Δυστηχώς δεν μύριζε όμορφα... Μύριζε λές και ήταν από το πρωί έξω με τα χθεσινα - προχθεσινά ρούχα της... :S :S :S και αφού την Πίεσα να μπει για ένα ντουζακι περνάμε στα της πράξης:
Πίπα μέτρια και ψιλοβαριόταν όταν της είπα να συνεχίσει, κωλαράκι δεν έδωσα γιατί όταν ζήτησα μου ψιλογκρίνιαξε ότι γενικά δεν το προτιμώ κτλ... η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα 2η φορά γιατί φοβόμουν καμια τούρτα... Οπότε τυπικά πράγματα... Πίπα, λίγο άθλιο μουνάκι και τελείωμα σε πρόσωπο (το μόνο που με ευχαρίστησε)... Μετά πλύθηκε στο πρόσωπο και έφυγε χωρίς ντουζ...
Το μεγαλύτερο μειον η υγιεινή!! Άποψη μου μακριά και καθαροί!!! Δεν αξίζει ούτε 20...
Καλά να περνάτε!!