Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Αγάπη μου αφού μιλήσαμε το να σου πω άλλο.Βρε τζενακι εγω στο πηγαδι κατουρησα και δεν μ απαντας στα πμ για τηλεφωνακι![]()
Αγάπη μου αφού μιλήσαμε το να σου πω άλλο.Βρε τζενακι εγω στο πηγαδι κατουρησα και δεν μ απαντας στα πμ για τηλεφωνακι![]()
Καλό μήνα καυλα μου.Κωλαρα κωλαρα αλλα κι αυτες οι μελαμψες βυζαρες... ΠΩΩΩΩΩ !!! Καλο μηνα λατιν κορμαρα...
Βοήθεια σήμερα είναι όλες η φωτό ανάποδες γιατί?,????![]()
![]()
![]()
![]()
Μωρό μου εσύ είσαι πολύ ευγενικόςΔεν πειράζει, όπως και να σε δούμε, είτε από τη καλή είτε από την ανάποδη, είσαι πειρασμός.![]()
με κουμπακια είναι από κατω το κορμακι ... καβλααΜωράκι μου εσυ
Ναι αγάπη γιατί?????με κουμπακια είναι από κατω το κορμακι ... καβλαα
σκέφτομαι να το ξεκουμπωσω... συντομαΝαι αγάπη γιατί?????
τζενη....?......Ναι αγάπη γιατί?????
.....αυτά βλέπω κ πάω να πάρω τα χάπια μ η καλύτερη κολάρα που έχω δεί σε φωτό όταν τήν δω κ από κοντά θα πάθω..Παππού που είσαι??????

οχι αναποδα σε βλεπω..αστερακια βλεπω..τι μας κανεις ...πας να μας τρελανειςΝαι αγάπη γιατί?????
Αγάπη μου καλό μήνα, δόξα το θεό εγώ την υγεία μου που είναι το ποιό σημαντικό, ειμαι ολοκληρωμένη σαν γυναίκα και όλα μου πάνε πολύ καλά. Είναι επειδή είχα ξεκλειδώσει την οθόνη του smartphone μάλλον.Μάλλον σου μπήκε αναποδα....ο μηνας.....καλησπερα και καλο μηνα![]()
Χαχαχαχα μωρό μου εσύ.οχι αναποδα σε βλεπω..αστερακια βλεπω..τι μας κανεις ...πας να μας τρελανεις
Παππού όλο λόγια είσαι.αυτά βλέπω κ πάω να πάρω τα χάπια μ η καλύτερη κολάρα που έχω δεί σε φωτό όταν τήν δω κ από κοντά θα πάθω..![]()
![]()
![]()
Παππού όλο λόγια είσαι.
κ το παραδειγμα για εμας τους νεους!! 
αγάπη μ εσύ ο παππούς μπορεί να αργήσει να δαγκώσει αλλά όταν το κάνει το δάγκωμα πού θα σ κάνει θα είναι σάν τής κομπρας γρήγορο δυνατό κ βαθύ κ θα τό θυμάσαι για καιρόΠαππού όλο λόγια είσαι.

Για να δούμε γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λέμε χαχαχ.αγάπη μ εσύ ο παππούς μπορεί να αργήσει να δαγκώσει αλλά όταν το κάνει το δάγκωμα πού θα σ κάνει θα είναι σάν τής κομπρας γρήγορο δυνατό κ βαθύ κ θα τό θυμάσαι για καιρό![]()
![]()
![]()