Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Λοιπόν γιατί έχω μπερδευτεί τελείως.Αύριο θα δουλεύει η Σόνια;Τι βάρδια;Πείτε σας παρακαλώ όποιος πραγματικά ξέρει γιατι θέλω να την επισκεφτώ.
Δε δοκιμάζεις μια φορά να γράψεις 1 post των 100 λέξεων, αντί για 100 post της 1 λέξης?
. Αρχίζει να θυμίζει λίγο τη Φίλε για λίγες κοπέλες το έχω πει αυτό. Όταν γαμάς τη Σόνια γαμάς την ίδια την ιστορία . Γιατί η Σόνια είναι από τους λίγους ανθρώπους που κατοικουν σήμερα αυτον τον τόπο, που θα μείνουν στην ιστορία. Μην αμφιβάλλετε ότι σε χίλια χρόνια στα λεξικά και στις εγκυκλοπαίδιες δίπλα στο λήμμα «Ιερόδουλες-Εταίρες» θα αναφέρονται τα ονόματα «διασημων ιερόδουλων της Ελλάδος». Η Σόνια θα μπει πλάι στη Φρύνη , τη Λαΐδα, και την Αμαλία Τσιτσικρίκα τη Σαλονικιά. Η προσφορά της στον άμαχο πληθυσμό ήταν κορυφαία. Και ο Ένας και Μοναδικός Θεός θα την κατατάξει στις γειτονιές των αγγέλων όταν κοιμηθεί τον αιώνιο ύπνο(πάει...σίγουρα έχουν λήξει τα χάπια μου ) Τώρα η Σόνια δουλεύει στη Λέλας Καραγιάννη πρωί. Αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ. Στο ισόγειο της Λέλας Καραγιάννη που άνοιξε καινούριο στούντιο!!!!!!!Δεν την ηξερα...... οι συστασεις ......πραγματι ολοσωστεσ....στισ παρα πολυ καλεσ ...
Αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ. Στο ισόγειο της Λέλας Καραγιάννη που άνοιξε καινούριο στούντιο!!!!!!!
Φίλε για λίγες κοπέλες το έχω πει αυτό. Όταν γαμάς τη Σόνια γαμάς την ίδια την ιστορία . Γιατί η Σόνια είναι από τους λίγους ανθρώπους που κατοικουν σήμερα αυτον τον τόπο, που θα μείνουν στην ιστορία. Μην αμφιβάλλετε ότι σε χίλια χρόνια στα λεξικά και στις εγκυκλοπαίδιες δίπλα στο λήμμα «Ιερόδουλες-Εταίρες» θα αναφέρονται τα ονόματα «διασημων ιερόδουλων της Ελλάδος». Η Σόνια θα μπει πλάι στη Φρύνη , τη Λαΐδα, και την Αμαλία Τσιτσικρίκα τη Σαλονικιά. Η προσφορά της στον άμαχο πληθυσμό ήταν κορυφαία. Και ο Ένας και Μοναδικός Θεός θα την κατατάξει στις γειτονιές των αγγέλων όταν κοιμηθεί τον αιώνιο ύπνο(πάει...σίγουρα έχουν λήξει τα χάπια μου ) Τώρα η Σόνια δουλεύει στη Λέλας Καραγιάννη πρωί. Αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ. Στο ισόγειο της Λέλας Καραγιάννη που άνοιξε καινούριο στούντιο!!!!!!!
νουμερο 35 συναδελφετη αριθμο ρε συναδελφε ( υπογειο ) , διοτι ξερω μονο το παλιο ?
νουμερο 35 συναδελφε