ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.576
- Πόντοι
- 8.376
τζεναρα καυλα με την ομορφη κωλαρα
Αγάπη μου εσύ.τζεναρα καυλα με την ομορφη κωλαρα
τα δικα μου πμ που σου εχω στειλει έρχονται ?

βαλε μαναρι μου καμια και απο μπροστα να θαυμασουμε τα καλλη σουΧαχαχ αγάπη μου εσυ τι έκανα πάλι, προσπαθώ να σας φτιάξω τη μέρα με όμορφη φωτό.
άσε μαν Κούβα σήμερα δεν βλέπω να τιμωρω την λατινοκολαρα σύντομα κρίμα.....Ρε Τζενάρα ήμαρτον κοπέλα μου! Με βλέπω με καρδιοπάθεια από τα 45 μου!! Είσαι γκομενάρα και ας μη σε έχω δει ΑΚΌΜΑ από κοντά! Που θα πάει όμως... Ρε "παππού" δε μου δίνεις και μένα τους 5 αγώνες μπας και "τιμήσουμε" τη Τζενη άμεσα;;
Γιώργο καλά πήγαμε σήμερα εε βαρέλι μεγάλο μας έστειλες φίλε πάει η κολάρα της λατινας..τζεναρα καυλα με την ομορφη κωλαρα
έτσι καλά τα λές φίλε δεν είναι κ η λατινα εδώ να βάλει καμία φωτό να μάς φτιάξει την νύχτα...σοχο παντα εχει και μερα κουβα το στοιχημα
βαλε μαναρι μου καμια και απο μπροστα να θαυμασουμε τα καλλη σου
έτσι καλά τα λές φίλε δεν είναι κ η λατινα εδώ να βάλει καμία φωτό να μάς φτιάξει την νύχτα...
έτσι καλά τα λές φίλε δεν είναι κ η λατινα εδώ να βάλει καμία φωτό να μάς φτιάξει την νύχτα...
Γιώργο εγώ θέλω να βάλω την γλώσσα μ εκεί μέσα κ να κάνω ένα τρελό σπατουλαρισμα φίλε..
δυνατό μοτέρ η λατινα θέλει να τήν έχεις στόν κόφτη συνέχειαΠολλά κυβικά η Τζεναρα.Για άγριο γαμηση

Μήπως τα στέλνεις αλλού γιατί εγώ δεν έχω λάβει τίποτα.τα δικα μου πμ που σου εχω στειλει έρχονται ?
![]()
![]()
Αγάπη μου εσύκουκλο τζενη