ξερω και εγω που μενουν εκαλη,κυπριους μαλιστα αλλα πλεον οικονομικα με τους μισθους τουςΣπύρο νομίζω έχεις μείνει ακόμα στην Ελλάδα του Κωστόπουλου.Αυτά που λες για Εκάλη και πόρσε έχουν τελειώσει πλέον μαζί με εκείνη την εποχή.Δεν φτάνουν 2000 για να ρίξεις 2αρι;Πόσα χρόνια έχεις να έρθεις;Ίσα ίσα που πλέον μπορείς να γαμάς άφθονες γκόμενες 7,5-8 που ψάχνουν γαμπρό και που πολλές από αυτές τα έχουν με τύπους των 1000 ευρώ.
Εντάξει,εαν ψάχνεις μόνο μουνάρες 9-10 δεν θα τις βρεις.Αλλά εγώ προσωπικά θα βολεύομαι να γαμάω πολλές γκόμενες ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,χωρίς να είναι κατ'ανάγκη μοντέλες.
απλα πανε το καφε τους,σινεμα,κανα τυρακι ουζακι με κανα φιλο.δεν κανουν πολυτελεια.μενουν εκαλη
αλλα μισθο 700 με 800 ευρο.βλεπω ελληνιδες κουκλες φοιτητριες που κανουν σαν τρελες να μεινουν κυπρο και αν ακουσουν μισθο 1000 ευρο τρελενονται.καλα πια μοντελα στην ελλαδα,η αραβανη το μπαζο?χαχαχαχ
αυτες πανε σε κρεβατια για να κανουν το ψωνιο τους περιοδικα και τηλεωραση.βλεπω χιλιαδες ελληνιδες κουκλιτσες,χιλιαδες εχουμε κυπρο φοιτητριες και επιδει πανε σε φιλους μου γιατρους που εχουν διπλα απο τα σχολεια και τις εστιες τους ολες τρελενονται με την ιδεα να μεινουν κυπρο,να παντρευτουν εδω
και να περνουν τους μισθους εδω!σε αυτο εχεις δικαιο.ο σπυρος λεει για αλλη κατηγορια ελληνιδων πουτανων που κιεβ ειναι τεταρτι η τριτη εθνικη.οι φιλοι μου μιλανε με πολλες απο αυτες λογο τις ιδιοτητας του και μου τα λενε πρωτο χερι.πολλες φοιτητριες εχουν λεφτα οι γονεις τους και θεωρουσαν καλυτερη ποιοτητα ζωης να τις στειλουν κυπρο παρα αθηνα.