Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
Σπύρο νομίζω έχεις μείνει ακόμα στην Ελλάδα του Κωστόπουλου.Αυτά που λες για Εκάλη και πόρσε έχουν τελειώσει πλέον μαζί με εκείνη την εποχή.Δεν φτάνουν 2000 για να ρίξεις 2αρι;Πόσα χρόνια έχεις να έρθεις;Ίσα ίσα που πλέον μπορείς να γαμάς άφθονες γκόμενες 7,5-8 που ψάχνουν γαμπρό και που πολλές από αυτές τα έχουν με τύπους των 1000 ευρώ.

Εντάξει,εαν ψάχνεις μόνο μουνάρες 9-10 δεν θα τις βρεις.Αλλά εγώ προσωπικά θα βολεύομαι να γαμάω πολλές γκόμενες ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,χωρίς να είναι κατ'ανάγκη μοντέλες.
ξερω και εγω που μενουν εκαλη,κυπριους μαλιστα αλλα πλεον οικονομικα με τους μισθους τους
απλα πανε το καφε τους,σινεμα,κανα τυρακι ουζακι με κανα φιλο.δεν κανουν πολυτελεια.μενουν εκαλη
αλλα μισθο 700 με 800 ευρο.βλεπω ελληνιδες κουκλες φοιτητριες που κανουν σαν τρελες να μεινουν κυπρο και αν ακουσουν μισθο 1000 ευρο τρελενονται.καλα πια μοντελα στην ελλαδα,η αραβανη το μπαζο?χαχαχαχ
αυτες πανε σε κρεβατια για να κανουν το ψωνιο τους περιοδικα και τηλεωραση.βλεπω χιλιαδες ελληνιδες κουκλιτσες,χιλιαδες εχουμε κυπρο φοιτητριες και επιδει πανε σε φιλους μου γιατρους που εχουν διπλα απο τα σχολεια και τις εστιες τους ολες τρελενονται με την ιδεα να μεινουν  κυπρο,να παντρευτουν εδω
και να περνουν τους μισθους εδω!σε αυτο εχεις δικαιο.ο σπυρος λεει για αλλη κατηγορια ελληνιδων πουτανων που κιεβ ειναι τεταρτι η τριτη εθνικη.οι φιλοι μου μιλανε με πολλες απο αυτες λογο τις ιδιοτητας του και μου τα λενε πρωτο χερι.πολλες φοιτητριες εχουν λεφτα οι γονεις τους  και θεωρουσαν καλυτερη ποιοτητα ζωης να τις στειλουν κυπρο παρα αθηνα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
με 2000 ευρο κτυπας ανετα ελλαδα!κιεβο μονο με 5-6 μπορεις να παιξεις που αυτες
τις γαμανε ολοι.ολοι οι φιλοι μου σπουδασαν ελλαδα,εχουν συγγενεις και πανε παντου, απο αθηνα,πατρα.σαλονικη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα
γαμας τσαμπα ελλεινιδα με υποσχεση γαμου...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
το καλυτερο βατομουτο για φετος με διαφορα!!!!!
δεν εχουν πηδηχθει με αλλες φιλες...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κατι πακιστανους κατι συριους και κατι αλλους στην Ελλαδα εχω ακουσει να γυροφερνουν οχι στην Ουκρανια εσυ μαλλον δεν ακουσες....χαχαχαχαχαχαχαχαΔευτερο βατομουρο για φετος

Φιλε ζεις στην Ελλαδα γιατι η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε...

Για το μόνο που δεν θα ανησυχείς εαν τα έχεις με ελληνίδα είναι αν θα τη χάσεις από Πακιστανό και Σύριο.

Αλλά εαν πας Πολωνία-Ουκρανία και βλέπεις τις γκόμενες να τρίβονται σε τέτοιους,μια αηδία σε πιάνει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Σου τη στήσανε. Μπορούσες να πεις, μισό λεπτό παώ τουαλέτα. Θα ερχόταν και ο μπράβος μαζί αλλά μέσα από τη χέστρα θα καλούσες αστυνομία. Καθυστερούσες το χρόνο και περίμενες να έρθουν. Μπορεί βέβαια πάλι να πλήρωνες αλλά ξύλο δεν θα έτρωγες.

Μου το κάνανε 2 γκόμενες στην Πράγ το 2009 αλλά την ψυλιάστηκα πριν έρθει ο λογ/μος και έβγαλα τηλ ότι και καλά πάω έξω να τηλεφωνήσω και εξαφανίστηκα. Βόλεβε όμως το περιβάλλον, ήταν ένα υπόγειο μπαρ καβάτζα. Αν ανέβαινες πάνω μετά δεν σε πιάναν ούτε με πολυβολο. Ήταν στα στενά μέσα χωμένο. Ανέβηκα πάνω, και αμέσως τρέξιμο και εξαφάνιση. Οι γκόμενες δεν ξέρω τι απέγιναν αλλά ήταν λαμόγια, δεν θα γάμαγα.

Νομίζεις δεν είπα ότι θέλω να πάω τουαλέτα?Βασικά έτσι και σκάσουν οι μπράβοι την έκατσες,ή δίνεις τα λεφτά με το καλό ή δια της βίας οπότε δεν έχεις πολλές επιλογές.
Το λάθος μου ήταν ότι άφησα τη γκόμενα να ανοίξει το πορτοφόλι και είδε πόσα είχα μέσα οπότε με ξεμουφλιασε.Συνηθως παραγγέλνουν σε ποτά,φαγιά όσα λεφτά έχεις μέσα.
Αυτή μάλλον είχε γκόμενο το σερβιτόρο ή το μπάρμαν τους πήρε τηλέφωνο από το κλαμπ και μου εστησαν τη δουλειά.
Είχα σουρωσει κιόλας,με πότιζε συνέχεια στο κλαμπ η καριόλα,πρέπει να είχα πιει 10 ποτά.
Αλλά ήταν χαιλίκι,τη φιλαγα και μετά μου έλεγε φίλα τη φίλη μου την οποία δαχτυλιαζα συνεχώς μπροστά στο μπάρμαν.
Στο ρεστωράν βέβαια είχα ξεμεθυσει κάπως,η μία κοιμήθηκε στα γόνατα μου και εκεί που ετοιμαζόμουν για το τριολε ήρθε ο λογαριασμός και μου κόπηκαν τα πόδια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για το μόνο που δεν θα ανησυχείς εαν τα έχεις με ελληνίδα είναι αν θα τη χάσεις από Πακιστανό και Σύριο.

Αλλά εαν πας Πολωνία-Ουκρανία και βλέπεις τις γκόμενες να τρίβονται σε τέτοιους,μια αηδία σε πιάνει.

Μόλις την τελευταία εβδομάδα 2 γνωστές μου Ελληνίδες τα έφτιαξαν με Μουσουλμάνο. Η μία με Αιγύπτιο και ή άλλη με Τούρκο και καλά ο ενας γονίος του μου είπε όμως ειναι Χριστιανός..Βόμβα μέσα σε μια εβδομαδα.

Αλλά εντάξει δεν ειναι γενικευμενο.Απλα το αναφέρω επειδη μου έκανε τρελη εντύπωση!!

Φίλες sad δεν θα τη χάσεις την Ελληνίδα απο Πακιστανό αλλά θα την χάσεις γενικά απο την ζωή σου με μια πιθανότητα κατα 75%..Τι εννοώ?Το 75% των Ελλεηνίδων πλέον σε παίρνει για λίγο να της κάνεις ένα-δυο παιδιά και γύρω στα 38-40 σε χωρίζει και αρχίζει να πηδίεται με μικρότερους ζώντας την δεύτερη εφηβεία της και μέσα στην κατάθλιψη της..Δες γύρω σου στους γνωρστούς σου σε αυτην την ηλικια κοντα στα 40 και δες ποσοστό χωρισμένων (και σε επίσημα στατιστικά).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Σπύρο νομίζω έχεις μείνει ακόμα στην Ελλάδα του Κωστόπουλου.Αυτά που λες για Εκάλη και πόρσε έχουν τελειώσει πλέον μαζί με εκείνη την εποχή.Δεν φτάνουν 2000 για να ρίξεις 2αρι;Πόσα χρόνια έχεις να έρθεις;Ίσα ίσα που πλέον μπορείς να γαμάς άφθονες γκόμενες 7,5-8 που ψάχνουν γαμπρό και που πολλές από αυτές τα έχουν με τύπους των 1000 ευρώ.

Εντάξει,εαν ψάχνεις μόνο μουνάρες 9-10 δεν θα τις βρεις.Αλλά εγώ προσωπικά θα βολεύομαι να γαμάω πολλές γκόμενες ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,χωρίς να είναι κατ'ανάγκη μοντέλες.

Αν είσαι κάτω των 35 τα 2000 ευρώ είναι μια χαρά ειδικά αν μένεις σε δικό σου σπίτι και δεν πληρώνεις ενοίκιο.
Εγώ στα 30-35 με 1800 ευρώ καθαρά το μήνα και δικο μου διαμέρισμα είχα τέσσερις Πολωνέζες ταυτόχρονα 18-26 ετών που έμεναν Αθήνα,σπονσοράριζα μια Πολωνέζα και μια Ρωσίδα που έμεναν στις χώρες τους και καλούσα Τσέχες(3-5 γκόμενες κάθε σεζόν εκ περιτροπής) τα καλοκαίρια για κοινές διακοπές με έξοδο ένα χιλιάρικο την εβδομάδα.(αεροπορικά,ρεστωραν,εκδρομές σε νησιά).
Συνεπώς είχα άφθονη ροή μουνιού με Added Value τον καλό καιρό στην Ελλάδα.Ομως μετά τα 35 αυτά τελειώνουν γιατί οι γκόμενες ζητάνε πολύ περισσότερα όσο μεγαλώνεις.
Μετά τα 35 δεν μπορούσα να διατηρήσω αυτό το lifestyle με τίποτα,πλάκωσε και η κρίση και έπρεπε να μεταναστεύσω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν είσαι κάτω των 35 τα 2000 ευρώ είναι μια χαρά ειδικά αν μένεις σε δικό σου σπίτι και δεν πληρώνεις ενοίκιο.
Εγώ στα 30-35 με 1800 ευρώ καθαρά το μήνα και δικο μου διαμέρισμα είχα τέσσερις Πολωνέζες ταυτόχρονα 18-26 ετών που έμεναν Αθήνα,σπονσοράριζα μια Πολωνέζα και μια Ρωσίδα που έμεναν στις χώρες τους και καλούσα Τσέχες(3-5 γκόμενες κάθε σεζόν εκ περιτροπής) τα καλοκαίρια για κοινές διακοπές με έξοδο ένα χιλιάρικο την εβδομάδα.(αεροπορικά,ρεστωραν,εκδρομές σε νησιά).
Συνεπώς είχα άφθονη ροή μουνιού με Added Value τον καλό καιρό στην Ελλάδα.Ομως μετά τα 35 αυτά τελειώνουν γιατί οι γκόμενες ζητάνε πολύ περισσότερα όσο μεγαλώνεις.
Μετά τα 35 δεν μπορούσα να διατηρήσω αυτό το lifestyle με τίποτα,πλάκωσε και η κρίση και έπρεπε να μεταναστεύσω.

Για Ελληνίδες λέμε kman..Γενικά για γυναίκες που μένουν Ελλάδα χάιρω πολύ.. Κάποτε με Tinder (Όλες οι ξένες φυλές 2014-2015) και Topface (Ρωσσίδες,Γεωργιανές 2008-2013) κάναμε πάρτυ Ελλάδα. Μέχρι να τα κάψουν οι Πυρφόροι και να μηδενίσουν όλα τα διαδικτυακά στο σήμερα. Ελληνίδες δεν θα είχες ροή με 1800 ευρω αν δεν είχες ΚΥΚΛΟ.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

σορρυ για το εκτος θεματος θα πω στα γρηγορα
Φιλε μου καλε εγω δεν εχω καμια σχεση με Κωστοπουλους κλπ εγω τους εβριζα απο τοτε...
Ξερω απειρα πραγματα για ελλεινιδες γιατι οπως το εχω ξαναπει λογω της δουλειας μου και τις γνωριμιες μου ακομα και σημερα βγαινω με γυναικες που στον μεσο ελληνα δεν λενει ουτε γεια...
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις βαρεσει πανω απο 5 στην Ελλαδα απλα παραμυθιαζεσε οτι αυτες σου αρεσουν και φυσικα δεν εχεις παει ποτε Αν Ευρωπη...ΔΕν ειναι ωραιο σε ανθρωπους που εχουν ολη τους την ζωη γυρισει τα παντα να τους λες για τις ελλεινιδες...
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι με μια καλη εμφανιση που εχεις +2000 βαρας ελλεινιδες(αν εχεις γνωριμιες)εως 5 και απλα τις βλεπεις μουναρες στα ματια σου..
οι 7,5 με 8 δεν σου λενε ουτε γεια και μπορω να στο αποδειξω στην αθηνα μενω οποτε θες ελα.
Αυτες αν οπως εχω γραψει και παραπανω δεν πας μπουζουκια πρωτο τραπεζι με belvedere δεν μενεις σε καλη περιοχη δεν εχεις καλο αυτοκινητο κλπ ουτε καν βγαινουν μαζι σου...
Επειδη βγαινω και με πολυ εμφανισιμους αντρες φιλους επιβαιβαιωνω αυτο που λεει ο καλος κμαν(οχι ο αλλος με τις υπερβολες)οτι το 1% των αντρων γαμαει στην αθηνα το 95% των μουναρων...
Η διαφορα ειναι οτι αν πηγαινες πανω(κιεβο μινσκ)θα βαρουσες 100πλασιο αριθμο γυναικων αφου οπως ειπε και ο Einstein ο χρονος ειναι σχετικος και μια μερα στο κιεβο ειναι ενας χρονος στην ελλαδα και βεβαια θα βαρουσες και γκομενες που εδω δεν τις πλησιαζεις...
Εσυ σου αρεσει εδω σκεψου οτι ολοι οι αγαμητοι οι πιρφοροι οι καληνυχτακιδες και οι αφραγκοι λενε τα ιδια ακριβως με εσενα...Αυτο νομιζω πρεπει να σε προβληματισει...
Διαβασε Μπλασκο και μετα πες μου την γνωμη σου
παντα φιλικα
Σπυρος

• Like
Αντιδράσεις: vril

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

α τελος αυτες που ψαχνουν γαμπρο ειναι 30+ για να μην σου πω πλεον 35+...
Αυτες λες 7,5 8??Αυτες φιλε μου στην ουκρανια τις λενε μπαμπουσκες και οι πιο πολλες εχουν παιδι 10+...
Τελος να σου πω και κατι τελευταιο για τις ελλεινιδες...
Για ρωτα κανενα γυναικολογο ποσες εκτρωσεις εχουν κανει τις οποιες εσενα δεν σου λενε τιποτα και στο παιζουν παρθενες..Ειμαστε πρωτοι στην ευρωπη σε ποσοστο εκτρωσεων και οι γκομενες 35+ ψαχνουν δοτριες ωαριων για να κανουν παιδι πληρωνουν οσο οσο και παρακαλανε....Ρωτα απλα...
Τα κεντρα εξωσωματικης κανουν παρτυ στην Ελλαδα...
ΤΕλος κοινη πεποιθηση ολων των φιλων μου που ξημεροβραδιαζονται μπας και γαμησουν καμια ελλεινιδα ειναι οτι τωρα ειναι χειροτερες απο πριν και δεν ανοιγουν τα ποδια αφου εχουν γινει τελειως ασεξουαλ...
Τελος επειδη το μεγαλο γελοιο πεφτει στην ερμου και τσιμισκη προυγουμενη κυριακη με συναγωνιστη απο εδω περπατησαμε επιτηδες στην ερμου για καμια ωρα..Θες να σου πω τι ειδαμε??2-3 ωραιες που ηταν ξενες βεβαια απο και και περα κατω του 4 και μο ηλικιας 45+.....
Δυστυχως η Ελλαδα ειναι χωρα γεροντων και μπαζων...
Μια βολτα στην νεζαβιζιμοστι στην χρετσατκι και στιν νεφκσι προκαλει κλαματα για την ερμου και τσιμισκη...
Τωρα τα αλλα εχουν φτιαξει οι ελλεινιδες κλπ ειναι για εσωτερικη καταναλωση...
ΤΕλος να σου πω οτι ημουν σε επιδειξη μοντελων το σκ(απο 6+ με  ενδιαφερουν)και οτι στην αθηνα εχω μια που εχουμε 25 χρονια διαφορα και ειμαστε μαζι 3 χρονια..
Οπως βλεπεις ξερω πολυ καλα και τι γινεται στα πρωτα τραπεζια και οι ωραιοι τι βαρανε και το 98% των πυρφωρων  τι κανει σπιτι του μονος του η οταν εχει γκομενα 5αρι τι παρακαλια ριχνει για να την κρατησει και τι δωρα της αγοραζει...Απλα πρεπει να δεις και λιγο παρασκηνιο για να ξερεις τι γινετε διπλα σου..
Παντα φιλικα
Σπυρος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Για Ελληνίδες λέμε kman..Γενικά για γυναίκες που μένουν Ελλάδα χάιρω πολύ.. Κάποτε με Tinder (Όλες οι ξένες φυλές 2014-2015) και Topface (Ρωσσίδες,Γεωργιανές 2008-2013) κάναμε πάρτυ Ελλάδα. Μέχρι να τα κάψουν οι Πυρφόροι και να μηδενίσουν όλα τα διαδικτυακά στο σήμερα. Ελληνίδες δεν θα είχες ροή με 1800 ευρω αν δεν είχες ΚΥΚΛΟ.

Γιατί να ασχοληθείς με Ελληνίδες?Εγώ είχα τοπ διαμέρισμα γαμιστρωνα με θέα στην Ακρόπολη 100 τετραγωνικά και τρομερη επίπλωση που μόλις μπαίνανε οι γκόμενες και το βλέπανε γδυνονταν αμέσως.
Το είχε πριν ένας δικηγόρος που έφερνε δικαστές να γαμανε κρυφά για να κερδίζει τις υποθέσεις αλλά το έχασε στα χαρτιά και το πήραμε ευκαιρία.
Με τις Ελληνίδες δεν υπήρχε ποτέ καλή συνεννόηση.Αντιθετα Πολωνέζες,Ρωσίδες,Τσέχες,Ουκρανές κάθονταν σε dt και μάλιστα αρκετές εντυπωσιακής εμφάνισης.
Ήταν βέβαια και οι πρώτες εποχές και το ίντερνετ dating έσπερνε.

• Like

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
εγικηω φιλε μετα απο 30 χρονια ουκρανια σκεφτωμε την ελλαδα για μερος με καμακι,ομορφα κοριτσια,
νορμαλ και κοπελες για σπιτι οχι πουτανες.χτες γνωρησα αλλη ελληνιδα κατω του μετριου αλλα πολυ καλη
και συμπαθητηκη φοιτητρια.πολυ κουβεντα μαζι της,ειπα μενω ουκρανια με την οικογενεια μου
ετσι λεω σε ολες μην της εχω βαρος και μπελα.οταν μου λενε καπιοι για ελληνιδες και στραβα σκεφτωμε
ισως αυτοι ειναι το προβλημα που τους συμπεριφερωνται ετσι.η κοπελες συμπεριφερωνται αναλογα πειον
εχουν απεναντι τους.αν πας  με φορμες και μουσια και αφραγγος παραδειγμα στο συνταγμα να καμακωσεις
γκομενες χειροτερες απο εσενα παλι θα φας πορτα.με φορμες μονο αν εισαι ο παρισ κατσιδοκοστας και σε
ξερουν ολες και πας με την πορσε θα σου μιλησει καμια γκομενα.αναλογα πως εισαι εσυ και σε πειο σημειο της αθηνας πας να καμακωσεις θα εχεις και την αντιμετωπιση που σου αξιζει.οταν βολταρα αθηνα με τον δασκαλο ιωσηφ του ειπα σε βαζω στοιχημα οταν παμε σε ενα μερος με μαχαζια θα γνωρισω οπεια γκομενα θελω εδω.ο δασκαλος συμφωνησε πιο ευκολα θα βρω στην αθηνα πρωσωπικα γκομενες παρα στο κιεβο.θεσαλονικη παλι εκανα θραψη 4 μερες,πολλες ειπαν στον σαλονικιο για μενα γιατι δεν μας τον γνωρισες χαχαχαχα.ειχα και μια κουκλτσα 2 χρονια να ρωτα που ειμαι 14 χρονια μικροτερη,καταλαβες.
αυτη ειδε κυπριος,καλοντυμενος,καλη εμφανιση,λεφτα,χουβαρδας και ευγενικος.σιγουρα αν βολταρει στην τσιμισκι και βλεπει με τα μουσια τους φοιτητες να καθονται 10 ωρες σε ενα καφε σιγουρα τετειους τυπους θα βρισει και δεν θα αφησει να πλισιασουν.η ελλαδα θα ειναι παιχνιδακι για μενα το ειπα πολλες φορες μετα που εζησα μοσχα,κιεβ,οδυσσο απο 1988.εμενα οι ελληνιδες οταν μιλαω,χαμογελανε και μου λενε απο που ειναι,τι κανουν και δεν ξεκολανε.αρα κατι εσεις δεν κανετε και σας αποφευγουν.

Φιλε ΧΑρη εγω θελω να το δω με τα ματια μου αυτο...Αν το παιζεις ξενος ακομα και κυπριος στην Ελλαδα οι ελλεινιδες να ξερεις ανοιγουν τα ποδια γιατι νομιζουν οτι εισαι κατι διαφορετικο...Πχ ιταλιδες που κανουν τα ιδια και χειροτερα απο τις ελλεινιδες στους ιταλους(γιατι εχουν και λεφτα)ανοιγουν τα ποδια στους Ελληνες γιατι τους θεωρουν κατι διαφορετικο και επειδη δεν θα τους εμφανισουν γιατι θα πεσει το πρεστιζ της κυριλε γκομενας...
Το ιδιο για τις κυπριες δεν ανοιγουν τα ποδια σε Κυπριους αλλα στους Ελληνες καραγουσταρουν..@ φορες που κατεβηκα μου την πεσανε απο το tinder εκει και οταν την ρωτησα την μια πως και μου μιλησες και εσεις δεν απαντατε μου λεει μιλαω εγω σε αυτους που γουσταρω...
Αρα φιλε αμα εισαι ξενος εχει αλλα ατου στην ελλαδα...οπως και οι ιταλοι βαρανε για πλακα ελλεινιδες και το ονειρο καθε ελλεινιδας ειναι να εχει ιταλο...

• Like

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

χαχαχαχχα εγω θα χασω γκομενα απο πακιστανο....Φιλε εγω εχω παιξει 2 φορες στο τελικο ch league και θα χασω απο την κολοπετινιτσα...

οσο για ρωσιδες και μπελαρουσιανες αν πας εκει και εισαι μαυρος αραβας κλπ θα θα το ξυλο τις αρκουδας απο τους ρωσους που ειναι ρατσιστες με αυτους και δεν τους γουσταρουν μια..Αν πεις δε οτι εισαι gay τελειωσες...
Οι ρωσιδες δεν πανε με πακιστανια κλπ δεν ξεφτιλιζονται
Απλα οι ελλεινιδες δεν στα λενε γιατι εχουν το καλυτερο μαρκετινκγ στον κοσμο ενω ειναι το χειροτερο προιον εχουν καταφερει και εχουν πισει τον μεσο ελληνα οτι ειναι το καλυτερο..
Αλλα ο Ελληνας αυτα του αρεσουν πολιτικοι ψευτες γκομενες ψευτρες κλπ....
ΦΙΛΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΕΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ...αλλα....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αν ναι φιλε dr love με εχεις ρωτησει γιατι ο Ροοσ δεν γαμησε τιποτα στο χαρκοβο ενω εγω βαρεσα 2 σε λιγες μερες και μου αρεσε το μερος..Γιατι πολυ απλα οι ρωσοφικοι(χαρκοβο)δεν γουσταρουν πακιστανια κλπ οπως ειναι ο ροοσ γιαυτο και δεν εκανε τιποτα..Εσυ πιστεψε με θα κανεις σιγουρα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εννοείται.Αλλά δεν ξέρω την περίπτωση.Καθε γκομενα είναι διαφορετική.
Συνήθως σου στελνουν τα vibes θα με γαμησεις στο πρώτο ραντεβού αύριο αν με κεράσεις σήμερα και πληρώσεις ταξί ή θα με γαμησεις αν σιγουρευτώ για μόνιμο μηνιαίο σπονσοριλικι ή θα με γαμησεις με καλο δώρο.Καπως πιάνεις το  vibe αν έχεις εμπειρία και κάνεις αυτό που πρέπει.
Αυτές των κλαμπ είναι πολύ γρήγορες,έχω φουλ προυφ σύστημα πολύ αποτελεσματικο(escalation,δύναμη πυρός) που δεν το περιγραφω στο φόρουμ όπως και αλλα πράγματα που είναι πατέντες.Δινω μόνο το γενικό πλαίσιο και τους κανόνες,δεν περιγράφω τις διαδικασίες.
ευτυχως εδω εισαι ειλικρινης...Το προυφ συστεμ και τις πατεντες δεν τις περιγραφεις στο φορουμ ενω εχεις γραψει 10000 μηνυματα....
Οποιος καταλαβε καταλαβε φιλε κμαν...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
ρε Χαρη εχεις φαει μεγαλο κολλημα με τις ελληνιδες :grin: εγω ειμαι πρακτικος ανθρωπος και θα σε ρωτησω καλοπιστα ΠΟΣΕΣ γαμησες στη Θεσσαλονικη που οπως λες εκανες θραυση? θα πω την απαντηση και διορθωσε με αν κανω λαθος .... ΚΑΜΜΙΑ
μαλλον δεν καταλαβαινετε την διαφορα απο το να μου χαμογελαει και να την μιλαω απο το να την παω στο κρεββατι μου φαινεται ...βεβαια στην χωρα της αγαμιας το να βγεις εξω με γυναικα λιγο εμφανισιμη θεωρειται επιτυχια , πανηγυριζουν μετα για κανενα μηνα χαχα το αντιθετο ανατολικη ευρωπη που αν δεν γαμησεις μετα το τριτο ραντεβου θεωρειται αποτυχια φυσικα.
Η Κυπρος ειναι ακομα πιο συντηρητικη κοινωνια,το γνωριζω καλα.
Αυτα και δεν ξαναεπανερχομαι σε αυτο το θεμα που εχει γινει κουραστικο ,μην γραφετε ομως οτι να ειναι σε ατομα που εχουν φαει τις ελληνιδες με το κουταλι ολα αυτα τα χρονια ...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ρε Χαρη εχεις φαει μεγαλο κολλημα με τις ελληνιδες :grin: εγω ειμαι πρακτικος ανθρωπος και θα σε ρωτησω καλοπιστα ΠΟΣΕΣ γαμησες στη Θεσσαλονικη που οπως λες εκανες θραυση? θα πω την απαντηση και διορθωσε με αν κανω λαθος .... ΚΑΜΜΙΑ
μαλλον δεν καταλαβαινετε την διαφορα απο το να μου χαμογελαει και να την μιλαω απο το να την παω στο κρεββατι μου φαινεται ...βεβαια στην χωρα της αγαμιας το να βγεις εξω με γυναικα λιγο εμφανισιμη θεωρειται επιτυχια , πανηγυριζουν μετα για κανενα μηνα χαχα το αντιθετο ανατολικη ευρωπη που αν δεν γαμησεις μετα το τριτο ραντεβου θεωρειται αποτυχια φυσικα.
Η Κυπρος ειναι ακομα πιο συντηρητικη κοινωνια,το γνωριζω καλα.
Αυτα και δεν ξαναεπανερχομαι σε αυτο το θεμα που εχει γινει κουραστικο ,μην γραφετε ομως οτι να ειναι σε ατομα που εχουν φαει τις ελληνιδες με το κουταλι ολα αυτα τα χρονια ...
on the point οπως παντα ο φιλος μας ο Τασος

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Στην χωρα της αγαμιας το να γαμας 5αρια στα ματια σου ειναι σουπερ μοντελ και να σου χαμογελασει μοντελο ειναι τεραστια επιτυχια που πανηγυριζεις ενα μηνα..

2 παραγραφοι ολη η αληθεια

Μπραβο Τασο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
Στην χωρα της αγαμιας το να γαμας 5αρια στα ματια σου ειναι σουπερ μοντελ και να σου χαμογελασει μοντελο ειναι τεραστια επιτυχια που πανηγυριζεις ενα μηνα..

2 παραγραφοι ολη η αληθεια

Μπραβο Τασο
Ετσι Σπυρο ,τα εχουμε πει αλλωστε.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Για οσους ακομα πιστευουν στις ελλεινιδες τους προτεινω να δουν τα βιντεακια του mgtow(
)
και αν μετα απο αυτα δεν σιχαθουν τις ελλεινιδες να μην με λενε Σπυρο εμενα...
Απλα ο mgtow δεν δινει λυση απλα περιγραφει απιστευτα καλα το προβλημα και λεει τις αληθειες..
Εδω δινουμε λυση τσαμπα αμα θες αρπαξε την αμα θες οχι

Φιλε Χαρη τι να πω εχω φιλο που σπουδαζε στο μινσκ(κυπριο οδοντιατρο)γυρισε κυπρο και παντρευτηκε κυπρια μετα απο 500+μουνια(πολυ δυνατα) στο μινσκ...Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι οταν τρως συνεχεια αστακο θελεις και κατι αλλο και οτι εκει στην Κυπρο σας εχουν χαλασει το κεφαλι οι κυπριες με το μαρκετινγκ τους...(η κυπρια ειναι 8αρι γεματο βεβαια αλλα θα του εχει βγαλει την ψυχη)και μου ειπε ε ας παω και με μια δυσκολη δεν πειραζει και τελικα την παντρευτηκε...
Οι ελλεινιδες και οι κυπριες εχουν το τοπ μαρκετινγκ και στην συνχρονη κοινωνια το μαρκετινγκ ειναι πανω απο την ουσια...
Αλλος φιλος μου τον μυησα με ξενες και μια μερα μου εμφανιστηκε με μια ελλεινιδα και μου λεει παντρευομαι...Του λεω τι κανεις ρε μαλακα που ειναι αυτα που σου εμαθα και μου λεει η πιο ωραια δεν ειναι η πιο καλη στο σεξ δεν ειναι βυζια δεν εχει καλος χαρακτηρας δεν ειναι αλλα εγω αυτη θελω...
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!!!
Αρα η συμβουλη μου ειναι ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ για να πασαρετε τον εαυτο σας οσο το δυνατον καλυτερα δειτε τους πολιτικους τι ψεματα λενε και κυριως διαβαστε ενα βιβλιο ποκερ το κεφαλαιο ΜΠΛΟΦΕΣ να ειστε σιγουροι οτι θα πολλαπλασιασετε τις επιδοσεις σας μετα απο αυτα...

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Εξαλλου το καμακι στις ανατολικες είναι τόσο εύκολο που καταστρέφει κάθε δυνατότητα άλλης γκομενας αφου υποβαθμιζεσαι και συνηθίζεις στα ευκολα.Δε χρειάζεται να τη διεγειρεις συνέχεια,να λες αστεία και γενικά να έχεις αυτό το υψηλό επίπεδο ενέργειας που απαιτουν οι δυτικές.Οι δυτικές βαριούνται γρήγορα θέλουν συνέχεια εναλλαγές,ερεθίσματα και βαριετέ και απαιτούν να τις διασκεδάζεις.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom