Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχουμε κακή φήμη εδώ κάτω, όντως......Οπα ρε νταβατζακο τις οκας!!!!
Παλιά ναι εν Αθήναις, είχαμε άλλο κασέ, τώρα ανεβαίνουμε σταδικά, εδώ πάντως έχει 50+ το απλό.....Μιλας εσυ για ποιοτητα οταν εχεις ξεπατωσει τα μπουρδελα των 15 και 20 ευρω,,,
45 άρης άρειος επιβήτορας είμαι, άρα μεσήλικαςΑντε για να κοιμηθεις σημερα η κοπελα λοιπον ειναι μουναρος και εσυ νεος,
παυλοςΧ2 εγώ ουδέποτε ασχολήθηκα τι κάνει ο καθένας εδώ μέσα με την κάθε κοπέλα, αν χαλάσει 50, 100, ή 1000, δικαιωμά του είναι, μονάχα παρενέβην σε προσωπικές επιθέσεις που δέχονται εντελώς εθελοντικά, χωρίς να αποσκοπώ σε οφέλη.
Από εκεί και πέρα όπως ξέρεις εσύ αλλά κι η Ελένη έχω διάφορες ασχολίες.
κριαρομαχια για το ποιος θα πηδηξει πρωτοςΣαν τα κριάρια στο κοπάδι κανετε ωρες ωρες... Μονο που εκείνα χτυπιούνται γιατι οποιο κερδίσει θα πηδήξει ... Εσείς μπορείτε να πηδήξετε ολοι( η ελενη να είναι καλα να αντεχει χαχα) οποτε προς τι η κριαρομαχια;

Τα ειπαμε αυτα .. Παει για κοψιμοΒλάβη έχεις στο μυαλό μακαρονάδα μου κι όσο συνεχίζεις το κωλοτσίγαρο τόσο θα στο καταστρέφει (κάνει κι εκεί ζημιά το γαμίδι).
Δες τις photos αλλά και με pm ΔΕΝ θα σου πω πολλά ;)

:-* :-* :-*Καλημερα αγορια![]()
Καλο Σαββατοκυριακο να εχετε ολοι![]()
![]()

Καλημέρα σουπερνόβα!Καλημερα αγορια![]()
Καλο Σαββατοκυριακο να εχετε ολοι![]()
![]()

ΟυαουυυυΚαλημέρα σουπερνόβα!![]()
![]()
![]()

Εεεετσι !!!:-* :-* :-*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αχ τι με κανεις πρωι πρωι.........
....... Tώρα καθήσαμε γιά μία ρακί.... κερνάω κυρία μου...
:-*Καλημερα ΣεξοχοτατεΚαλημέρα κ χατζή μετα το τυχαίο λάικ σε συναγωνιστή Χθές σε ποστ που με πρόσβαλε μετα έφαγα κ ποινή ρε όλα τα τυχαία όταν είσαι κάπου εσύ εε καλημέρα![]()
![]()
![]()
Σοχο αν κανουμε όλοι αυτο που γίνεται και σε αλλα νηματααπό ορισμένους,που θεωρούν ότι ετσι προστατεύουν την κοπέλα, εδώ σε λίγο θα γίνει χαμός . Δυστηχώς 'η ευτυχως κάπου πρεπει να σταματήσει η βλακεία. Αν κάθεσαι και τσακώνεσαι κάθε μέρα, προσεύχεσαι στον διάβολο, λέω εγώ. Ορισμενοι το κανουν με επιτυχία και πραγματικα ειναι για τους υπόλοιπους κουραστικό. Μεγαλύτερος ηλίθιος απ’ αυτόν που τα ξέρει όλα είναι αυτός που διαφωνεί μαζί του.Καλημερα και απο εδωΚαλημέρα κ χατζή μετα το τυχαίο λάικ σε συναγωνιστή Χθές σε ποστ που με πρόσβαλε μετα έφαγα κ ποινή ρε όλα τα τυχαία όταν είσαι κάπου εσύ εε καλημέρα![]()
![]()
![]()